Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U pitanju je rijeka Usora,izvire u mom kraju a ulijeva se u Bosnu u njihovom kraju,tako da i nisam baš bio u gostima.
Klasična crna bambula je dobro radila na #10.
Nadam se da ćemo uskoro opet na vodu...Možda neku lipljensku...
Jedan od popodnevnog pecanja ispod usca moravice u ibar (jedva nadjoh to mesto), tj pocetka velike morave. Prvi put sam bio na tom terenu. Al sto je terao bucov drugu ribu to je katastrofa. Doduse Masicevu zelenu i Strelcevu crnu bambulu klen je doslovce gutao.
nije usce morave u ibar nego usce ibra u moravu a donji tok ne zoves samo ti velika morava . tako je zove jos nekoliko ljudi koje poznajem . pre ibra je mala morava a posle ibra velika morava
nije usce morave u ibar nego usce ibra u moravu a donji tok ne zoves samo ti velika morava . tako je zove jos nekoliko ljudi koje poznajem . pre ibra je mala morava a posle ibra velika morava
Hvala na informaciji . Trazio sam neko mesto, video cistinu. I to je to. A tek posle, iduci uz tok primetio sam da se jedna reka uliva u drugu. Iznenadilo me je aktivnost klenova, za razliku od Lima. Lim je mnogo bistriji, a klenovi mnogo oprezniji. U svakom slucaju je lepo mesto za pecanje. Moze kolima da se dodje vrlo blizu. Posto ti juris strimerima bucove, na tom mestu su stvarno agresivni.
U svakom slucaju, lepo provedeno popodne.