Klen 2016

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Kod klena volim samo kad pokupi suvu  :hammer:

Ufffff, to je trip, posebno za početnika, još kada udari na ovakvog, kako mi je neko komentarisao "vrabca"  8)

tntge195p

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
Ovog vrabca  :D

Prilozi

• 13705169_10210014564061329_1734983701_n.jpg
    13705169_10210014564061329_1734983701_n.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 152

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Rekoh da je vrabac...al sam rekao i da ce da ga izede neka luda riba :D

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Rekoh da je vrabac...al sam rekao i da ce da ga izede neka luda riba :D

Da, da Oholi ga krstio vrabcem :)
A i jest' luda riba posebno prvu sezonu  :smoke:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
KLENAROS je napisao(la):
Znaš  znanje  :doh:

Zasto bre klenaros tako mislis , klena sam pecao od malena , i pun mi ga je kurac vise , oprezniji jeste sto kaze Oholi ali pastrmka je tata i KRAJ !!!!!! mojee misljenje ,hvala i dovidjenja  :bye:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
89kobra je napisao(la):
Koliko ga ima svi vadimo komade od 3kg :D
Ove godine nisam video klena preko 30cm jer su jagodinske vode osakacene mrežama i otrovima iz fabrika. :(
  C&R u svakom slučaju

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

U J.Moravi ga ima koliko hoces , C&R samo manji klenovi ostale ponesem ali nista previse samo za merak , pozz

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
gegula je napisao(la):
o kojim se klenovima prica ovde/?? onih kao prst ima na tone to jeste mada kako smo krenuli za par godina ni njih nece biti...a to da je korov riba to necu da komentarisem...u ostalom ako je korov zasto ga 90% musicara lovi.....ili idu ciljno na klena....

Da se razumemo nigde nisam rekao da nije borac i pecam ga oduvek , ali mu ne pridajem znacaj kao pastrmci ni malo  :yeswink:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
E ovde se ne slazemo nikako, klen je ozbiljno dobra musicarska riba. A stranci... Ko ih j.be oni svasta ne jedu. A o ukusima se ne raspravlja realno... Al cinjenica je da je od pastrmke oprezniji za deset klasa... Mozda cesto nije izbirljiv kao ona....mada i tu ima mesta za diskusiju. Klenove do 20-25 ne racunam... Samo preko..... Cak i preko 30cm. Ja sam davno uhvatio svog najveceg klena i to na muvu i tesko da cu ponoviti to u srbiji.

Oholi da se razumemo nisam reko da nije borben, i volim da ga pecam , ali mi je znacajnija pastrmka po svemu , klene oduvek lovim ali krupne komade rado nosim , hteo sam da kazem da tu C&R ne ispostujem uvek  :D

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Ako ti jedna vrsta dosadi, znaci da si je usavrsio do maksimuma, i pecas koliko hoces kad god hoćeš ? Ako je to vec tako, daj okaci koju sliku u galeriju. Pazi, ne govorim da ih ne hvatas, ali kad vec tako kazes, onda daj koju fotku. bar 35-ice

Jer za mene je ovo jedna od losijih sezona. I ostajem kratak za fotke.

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
Svaka cast druze ali sad si ga izvadio i taj vise nece da ti pruzi zadovoljsto nadmudrivanja i borbe na stapu... Klen sigurno nije delikates a ne verujem bas da si toliko gladan kad imas love za FF... pamet u glavu a C&R u ruke i sve ce biti ok

Druže, svaki klen mi pričinjava zadovoljstvo, ali svakako ne zadržavam svakog od njih. Uopšte, šta god da ulovim, pa čak i ne ulovim, meni je samo zadovoljstvo da mašem na reci a još je veće ako nadmudrim nekog glavonju poput onog na slici. Svakog većeg klena zadržavam, pojedem, i uživam u njemu, da li ga ko smatra delikatesom ili ne, ja ga jedem, a da je pitanje gladi, sigurno bih tražio drugi način da ih lovim, a ne mušičarenjem. A što se poštovanja dnevnog ulova tiče, tu nisam ni blizu dozvoljenog maksimuma, obzirom da se uglavnom zaleću oni manji, pa ih posle pustim, tako da najčešće kući odem sa maksimum 1kg ribe, a nekad ni toliko, kao večeras. Love za FF sam jedino odvojio za kanap, neko perje, balzu i udice, dok sam ostalo dobio, a da nisam verovatno bih tragao za nekim amaterskim priborom kojim bih zadovoljio svoje potrebe.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
A ti si, inače, etalon za dobru ili lošu sezonu.

Evo i glavnog advokata.

Gdje to pise da sam ja mjerilo za dobru ili losu sezonu? Ajde samo mi to nađi.. pa onda lupaj postove kao po obicaju.

KLENAROS je napisao(la):
Jer za mene je ovo jedna od losijih sezona. I ostajem kratak za fotke.

Šta ti nije jasno ? Trazim od momka par fotki da ukrasi galeriju, jer ja nemam fotki ,sto znaci da nisam hvatao klenove i sto dalje poistice da je to

za mene loša sezona.

I sta se uopste raspravljam stobom. Pogotovo u ovoj temi, stari klenarošu.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
klenaros druze nisi samo ti imao losu sezonu...kod mene isto katastrofa najblaze receno...jednog sam imao oko 400grama ovo sve ostalo ko dlan i manje...

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Ajde de, samo nastavi sa podbadanjem, jer na moje pitanje naravno nemas odgovor. Jeste da nema veze sa mušičarenjem, ali glavni si na forumu

sto se tice podbadanja. Bravo.

Gegula, sve znam.. strasno. Znam da si gledao onaj snimak one dvojice sto cijepaju bucove i klenove na Savi u Zagrebu. Sledeci jun ako bude srece

idem sa njima da otpecam. Ono je zlo..

Vrh Dno