tommylee je napisao(la):Kod klena volim samo kad pokupi suvu![]()
Ufffff, to je trip, posebno za početnika, još kada udari na ovakvog, kako mi je neko komentarisao "vrabca" 8)
tommylee je napisao(la):Kod klena volim samo kad pokupi suvu![]()
oholi je napisao(la):Rekoh da je vrabac...al sam rekao i da ce da ga izede neka luda riba
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
KLENAROS je napisao(la):Znaš znanje![]()
89kobra je napisao(la):Koliko ga ima svi vadimo komade od 3kg
Ove godine nisam video klena preko 30cm jer su jagodinske vode osakacene mrežama i otrovima iz fabrika.
C&R u svakom slučaju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
gegula je napisao(la):o kojim se klenovima prica ovde/?? onih kao prst ima na tone to jeste mada kako smo krenuli za par godina ni njih nece biti...a to da je korov riba to necu da komentarisem...u ostalom ako je korov zasto ga 90% musicara lovi.....ili idu ciljno na klena....
oholi je napisao(la):E ovde se ne slazemo nikako, klen je ozbiljno dobra musicarska riba. A stranci... Ko ih j.be oni svasta ne jedu. A o ukusima se ne raspravlja realno... Al cinjenica je da je od pastrmke oprezniji za deset klasa... Mozda cesto nije izbirljiv kao ona....mada i tu ima mesta za diskusiju. Klenove do 20-25 ne racunam... Samo preko..... Cak i preko 30cm. Ja sam davno uhvatio svog najveceg klena i to na muvu i tesko da cu ponoviti to u srbiji.
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
strashni je napisao(la):Svaka cast druze ali sad si ga izvadio i taj vise nece da ti pruzi zadovoljsto nadmudrivanja i borbe na stapu... Klen sigurno nije delikates a ne verujem bas da si toliko gladan kad imas love za FF... pamet u glavu a C&R u ruke i sve ce biti ok
Baki-Pa je napisao(la):A ti si, inače, etalon za dobru ili lošu sezonu.
KLENAROS je napisao(la):Jer za mene je ovo jedna od losijih sezona. I ostajem kratak za fotke.