Klen 2016

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
0ccd80d8421d4c36e42bf9f214e5c43a.jpg

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Rade ljudino,ovaj Kobra je moj Jadodinac. Mlad godinama i stazom u FF i FT-u ali,vanserijski talenat. Lovi gde se pojavi pa i pastrmke lepe  na mestima koje vise nikom ni ne pada na pamet da dangubi ff priborom,samo STRUJA i Kobra .

Kobra  svaku pastrmku vraca sto je za svaku pohvalu. Prelepe primerke pastrmki je smo slikao i oslobodio,a lokalci izlovljavaju i one od 12 cm na tim metima.

Ovo na jezeru na Grzi jedva da je uspelo po par puta u dugogodisnjoj karijeri ff-a i Nislijama nekim koji su opasni klenarosi.
Inace momaku nije problem da klepi na malim recicama  klenove oko 600-900 gr od samog starta u FF staz.

Cestitke Rade i za tvoje  klenove,tesko je danas u mom kraju toliko kilasa uhvatiti u sezoni,nekad bilo  :(

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
63
хвала мафке, заиста је ово  посебна година, ниједнон нисам ушао у  дословно мутну мораву да се оквасим, па су и мале реке мени такође место где се проналазим(о).
мислим и да си ми причао о малом кобри, да је што више таквих/мафке,поздрав и добродошао у мој дом, по договору/.
примећујем да се и трстенички кленоловци мушичари мало оглашавају ове године на форумима, бар ове мораве што се тиче.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Trebalo bi da skoknem do tebe,ali mislim da su ljudi prebukirani poslom pa zbog toga manje izlazaka i ulova samim tim. Vreme je ove god.

za posebnu temu,jer iz mog dnevnika listajuci ne secam se ovakvog poigravanja prirode u sred lera i po 10 i vise stepeni gore-dole za noc.

Danas je primer klasican,juce vrelac,a danas. U JA ubi kisa od 8-8:30,pljusak jeziv.

Boze zdravlja samo pa septembar i oktobar znaju prelepi da budu,nada poslednja umire .

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
Evo da se pohvalim, do sada najveći klen, 675 grama, na Zamni. Uhvaćen na neku moju improvizovanu imitaciju leptira u predvečerje :)

4861163da2.jpg

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Lep klen  :tbumb:

Ova pozadina malo kvari dojam al nema veze, sudopera je malo lepša...

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
Pa to je deo radnog stola pored sudopere  :D
Nisam hteo da se zezam da ga slikam dok sam u vodi, ne bih da kukam posle za njim  :D

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Stvarno dobar klen, jos ako je na neki "light" ili "ultra light" pribor izvucen, uzitak je potpun.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pa klena je grehota pecati na stap  jaci od #4...#3 je idealna..

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
U mom slučaju je #4, i odličan je osećaj i kada manji udare, a ovakav klen je na Zamni premija :)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Svaka cast druze ali sad si ga izvadio i taj vise nece da ti pruzi zadovoljsto nadmudrivanja i borbe na stapu... Klen sigurno nije delikates a ne verujem bas da si toliko gladan kad imas love za FF... pamet u glavu a C&R u ruke i sve ce biti ok

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja to vec nisam hteo da komentarisem obzirom da sam pristalica C&R ....

ZoffmaN

Junior member
Učlanjen(a)
23.06.2016.
Broj reagovanja
0
Nisam ni ja pristalica toga, daleko bilo, tako veće komade zadržavam dok one manje, ispod mere puštam, nisam baš toliki željnik.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Ja rado jedem klena ali na njihovu sreću u poslednje vreme nemam baš mnogo vremena za lov, čak šta više, vrlo retko idem. Nosim kući primerke porcijaše taman toliko koliko je dovoljno za jednu večeru dvoje odraslih ljudi koji nisu aždahe, znači tri do četiri komada. To radim zato, jer sam ubeđen, da ja nisam nikako u stanju da oštetim riblji fond u reci svrljiški Timok. Reka je takva da kada se uzme u obzir njena konfiguracija i okolno rastinje izuzetno je teško oštetiti "populaciju" ove ribe a i ostalih prisutnih ribljih vrsta.

Vrh Dno