KLUB BANOVANIH SA net-a

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
dr.lucky je napisao(la):
Nije lose. Ali daj malo vise po simbolima. Ovo prorocanstvo sto sam ja nassai govori o blizacima. Mislim da se odnose na duple naloge. Plavi vuk je valjda pandur nemam pojma. Moracu nekog strucnjaka da zovem. :whistle:
Laki brate, Smat pretekomo, ali tvoje proročantsvo nećemo - ja našo svog blizanca, živi u Švecku, isto voli mačke kao ja!  :doh:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EEK_z8AqiKs[/youtube]

Prilozi

• gocidvojnik.jpg
    gocidvojnik.jpg
    45,3 KB · Pregleda: 174

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Svidja mi se ovo SALMO hUCHO NIGROFARIO,ka zna moguce  :doh: :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
Pa mozda bi i mogla da prodje ova prica, braaaaavo Sale, al probaj takav predlog na NJET-u da predlozis???? :D :D :D
a sto da ne predlozim ? sta ce da bude ? ...ali necu . mnogo bi bilo da bude urednik na dva foruma a i ovde lepse animira narod . u njegovim temama se zadnje vreme najvise postuje  :tbumb:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
sasats je napisao(la):
a sto da ne predlozim ? sta ce da bude ? ...ali necu . mnogo bi bilo da bude urednik na dva foruma a i ovde lepse animira narod . u njegovim temama se zadnje vreme najvise postuje  :tbumb:
Dve njegove ko ova :whistle:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
sasats je napisao(la):

A što nećeš???
Predložio si ođe, šta fali i tamo...evo Ja bi taaaaaamo davno to predložio, al banovan sam  :hammer:

ACAB Forever    :D :D :D

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Nije me bilo dugo,pa eto trebalo mi je vremena da sve postove ispratim,no kako vidim moj voljeni portparol je ispunjavao partiske duznosti i agitacija je bila na odvaznom nivou,Sto moram priznati izaziva u meni radost i zadovoljstvo,na sledecoj sednici skupstine ORG-a mimo poslovnika pohvalicu ga vise puta.Naravno u ovoj  odbacenoj poslanickoj grupi za predsednika mora se birati Prota71.Proto druze nemoj da te ova mala izabrana grupica svojom brojnoscu obezhrabri,za pocetak predlog je da se nazove,,NAPRED ORG-ici,,Pa videcemo dalje,i sam znas da je sve u prvom koraku,,oni koji su rusili planine poceli su tako sto su na pocetku pomerali kamencice,, :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Trebao si maticni onom panduru-keru da dostavis. Kopiju licne. Ugovor o grobnoj parceli....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Banovaše i mene a da reč jednu nisam napisao.

Ništa čudno ,dovoljno je to što si ti ovde pisao TESTIS 1210 video,preneo na nadležno mesto i epilog očekivan.
Ja sam mislio da će Srla odmah da banuju kad ono međutim,prežive jedan dan,drugi dan i sad jebe dole redno.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Banovaše i mene a da reč jednu nisam napisao.
Pu jebem ti lebac!  :doh:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RT4p-6yk9_o[/youtube]

Kakvo je ovo vreme došlo, još da banuju Japanca i Simpsona i ko će sutra da nam javi da je pušten lipljan u Visočicu!? Ko?  :(

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
A bre dal si lud Goci pa ja sam prvi banovan tamo :D

I samo da znas, sad makar mogu da se pohvalim da sam prvi u necemu :hammer: Prvak Srbije pa ti vidi :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
simpson H je napisao(la):
A bre dal si lud Goci pa ja sam prvi banovan tamo :D

I samo da znas, sad makar mogu da se pohvalim da sam prvi u necemu :hammer: Prvak Srbije pa ti vidi :hammer: :hammer:

Pazi, u egalu smo Ti, Oholi , Ja....s tim da je oholi na 99 leta  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno