KOJI KOMBINEZON IZABRATI

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Možda nisi dobro razumeo..Ja hoću da kkupim Scierra waist waders a ovaj Spro koristim već 3 godine i nemam mu neke zamerke...

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
max, nisam primetio ovaj dole link.
Drago mi je sto te SPRO dobro koristi :tbumb:

Vukovic

Junior member
Učlanjen(a)
07.05.2013.
Broj reagovanja
0
Nesto gledah po netu i videh da neke firme prodaju za male pare Behr Trendex kombinezon. Cisto me interesuje njegova upotrebna vrednost. Tj. koliko traje. Nemam nameru da omalovazavam, ili da hvalim.Inace imam opremu za gazenje koja je za mene OK, a i gazim do kolena maksimalno.
evo linka od jednog ponudjaca
http://www.freetime-ribolov.com/Garderoba/TRENDEX-kombinezon-036-velicina-44-45.html
na kraju krajeva, zasto ne kupiti i njega ako izdrzava neke uslove.

Vukovic

Junior member
Učlanjen(a)
07.05.2013.
Broj reagovanja
0
Dobro de Proto, samo pitam. Danas malo bio dokon, pa gledam sta ima na netu.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ovo je verovatno jedan od najboljih PVC kombinezona koji se mogu naci kod nas.
Kad kazem najbolji mislim da je dosta izdrzljiviji u odnosu na ostale i da mu je cizma solidna, ne kliza mnogo.
Posto mnogo pecam po CG rijekama tamo je jedno vrijeme bio jako zastupljen kod tamosnjih ribolovaca te tako mi prozvasmo ovaj model Crnogorac  :D
Isti model ima i sa carapom umesto cizme da se nabavi.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Sve je tacno i sto je rekao Prota i sto je rekao Eko. Kao korisnik sva tri Behr modela ( tamno celeni sa cizmom i dva siva, cizma i neoprenska carapa) recicu ti moja iskustva. Zeleni je klasican plastikaner, cak i cizma. Cizma mu je plasticna, posle nekog vremena pocinje da se kliza i puca na djonu. Sivi su od PVC-a, cizma je gumena, meka i manje se kliza ali i ona hoce da pukne po djonu. Najbolji je sivi model  ( Behr Trendex kombinezon) sa neoprenskom carapom ali ona zahteva i cokulu koja moze biti neka iz HTZ programa. Ja preporucujem crnu sa narandzastim detaljina BK ( cena od 2500 din )
Mane, za sva tri generalno, znojices se u njemu skoro kao i da si gazio bez njega. Mada i to moze da se donekle resi nosenjem aktivnog vesa, kao prvog do koze, i neke trenerke od flisa (mikrofibera, cebeta ) ili polartec-a. Pamuk zaboravi.
Prednosti- niska cena, i sto ne moras mnogo da pazis gde i kroz sta gazis. Lako se krpi raznim lepkovima, od Sintelana, MomentFix-a, Liquid Rubbera, Stromsure i Aquaseal.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Poštovane kolege, potrebna mi je vaša pomoć!!!

Koji je kombinezon bolji Guideline Laxa
Ili Vision CDC Aero Ultra??
  Imam ih u ponudi za otprilike iste novce (250€) pa ne znam šta da radim.

Prilozi

• guideline-Laxa-waders.jpg
    guideline-Laxa-waders.jpg
    76,4 KB · Pregleda: 1.031
  • Vision-CDC-AeroULTRA-Wathose.jpg
    Vision-CDC-AeroULTRA-Wathose.jpg
    83 KB · Pregleda: 629

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ovaj od Guideline ima dva đžepa pa je možda bolji a oko materijala mislim da je tu to!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Max, iskreno ....ja bih neku Patagoniju..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Moj odgovor je uvek isti Simms al ako bi morao da biram onda Guideline samo iz razloga sto dosta ljudi kuka na Vision nista drugo.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ceca ti je polovnjaca tako da ipak uzmi Patagoniju ako ne mozes Simms :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ako je frka okej ali ako nije, nemoj ni da brzas....iskopace se se kakav WMaster od Patagonije za 2015.god...

Vrh Dno