KOJI KOMBINEZON IZABRATI

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Baki-Pa je napisao(la):
U balon od 3 litre uvek možeš da sipaš litru. U onaj od litre, nikada ne možeš da sipaš 3 litre. Možda ti poraste stomak u međuvremenu.  :whistle:
Hvala Baki na tako opsežnom odgovoru sad ću puno lakše da se odlučim koji ću kombinezon kupiti  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

@ sasats ne kupujem kombinezon da bih se kurčio već čisto iz potrebe. Tj da sam htjeo da se kurčim ne bih sigurno nosio Spro neopren evo već 6 godina. Ne bih sigurno sad u augustu na +35 nosio neopren.
Potreban mi je jer sad imam priliku da češće izlazim na prave salmonidne rijeke za koje mi je potreban kvalitetan kombinezon. Do sada sam išao pretežno na bosanske rijeke koje su dosta toplije nego ove Austrijske i Slovenske koje su mi sad pod nosom.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maxfly je napisao(la):
@ sasats ne kupujem kombinezon da bih se kurčio već čisto iz potrebe.
onda nema mesta dilemi  :) jedini ogranicavajuci faktor je cena . ja imam rapalni kombinezon i platio sam ga pre 4 godine 8000 din uz njega koristim htz cipele koje kostaju 2500din . znaci sve zajedno i tom trenutku oko 100e . prosle godine sam ga probusio i zakrpio sada sam ga opet sjebao po trnju i dok ga ne popravim koristim nedisuci komb. jer nije vise vrucina . eto sa cim ja pecam i opet cu slican da kupim ako ne uspem da ga popravim  :D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
maxfly je napisao(la):
Simpsone da li to znači da mi je pametnije da kupim Scierra CC6 velicina ML za 150 €?

imam CC3 evo vec kraj druge sezone,ima bas dosta izlazaka jer njega samo i imam,a i lepo posecujem vode,na Drini se dokazao,a gazim do sisa  :hammer:
CC6 je dosta ozbiljnije uradjen od CC3,i ako ga imas za te pare sigurno pogresiti neces,ili to ili sto ti cMaric kaze traun river,sve preko toga ti je nepotrebno bacanje para

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
I ja sam svoj neopren krpio prošle godine i hvala bogu još uvijek me služi... S obzirom da svaki put kad se vratim iz ribolova sam sav mokar od znoja red je da si kupim dišući kombinezon.
Upravo sam maloprije htjeo da poručim ovaj Sierra CC6 po cijeni od £ 100,  kad ono samo dostava košta £36, to mi opet izadje 200€..Šta sad da radim?
Sačekaću još malo....Ne znam ni sam ...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maxfly je napisao(la):
Šta sad da radim?
nemoj nista da radis  :) sezona se blizi kraju . pecaj sa cim si i do sada pecao a u toku zime naleteces na nesto lepo i povoljno  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A jebem li ga sto kaze Sasast sacekaj ali opet bih pre uzeo Traun nego Scierru :)

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
sasats je napisao(la):
nemoj nista da radis  :) sezona se blizi kraju . pecaj sa cim si i do sada pecao a u toku zime naleteces na nesto lepo i povoljno  :tbumb:
U pravu si Sasats, sačekaću još malo dok ne naidje nešto što mi odgovara . Ako neko ima neku ponudu ili predlog za kombinezon neka se slobodno javi. Naravno uz kombinezon mi trebaju i cipele . :D

Još jednom hvala svima na odgovorima.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kompletna ponuda, u paketu.

http://www.taimen.com/sr/rs/product_set/taimen-river-ii-waders-plus-svx-boots-felt-plus-studs/56

Velik spektar veličine  kombinezona i cipela.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Baki-Pa je napisao(la):
Kompletna ponuda, u paketu.

http://www.taimen.com/sr/rs/product_set/taimen-river-ii-waders-plus-svx-boots-felt-plus-studs/56

Velik spektar veličine  kombinezona i cipela.
Hvala Baki-Pa ovo je odgovor na pitanje a ne ono sa buretom i vodom.  :hammer: :hammer: :hammer: :D :D :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Računaj da moraš obući nešto ispod (aktivni veš + neki polar). Polar kad je baš hladno, ili gaziš preko stomaka.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam dugo razmisljao o kombinezonu i na KRAJU SAM SE ODLUCIO ZA cizme do kukova...i resio problem....mada gde je meni do butina voda NORMALNOM JE COVEKU preko kukova :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:...taimen je odlican izbor..mislim da onaj weaders od 170e koji je lepljen a ne siven je odlican izbor....

Vrh Dno