KOJI KOMBINEZON IZABRATI

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
Samo ribolovci koji nose plastično gumani kombinezon kažu da je to isti qrac kao goretex i slične membrane. Nikada oni koji nose kvalitetne kombinezone nisu rekli "jebo me ko mi rekao da kupim kombinezon od nekoliko stotina € kada mogu gumani za 80. Isti qrac"....jer nije.

lazic998

Senior member
Učlanjen(a)
06.02.2015.
Broj reagovanja
376
Simms G3 poslednji model.
Preko 50 izlazaka na vodu, prelazio sam po 10km dnevno sa njim, evo ga i dalje kao nov.
Ne pravi kondenz, dise telo, ne potpare mi noge kao u starom Vision kombinezonu.
Cak razmisljam i da uzmem jos jedan kao rezervni...

Trojica drugara sa kojima lovim imaju identican G3 i niko nema nikakvih problema sa njim.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
370
Simms G3 VS Dehatlon,razlika u mekoći materijala.Kondenz kod oba isti.Imam oba...Jedina razlika je u đonu,ipak su cipele mnogo udobnije od ovih integrisanih.

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
Simms G3 VS Dehatlon,razlika u mekoći materijala.Kondenz kod oba isti.Imam oba...Jedina razlika je u đonu,ipak su cipele mnogo udobnije od ovih integrisanih.
Kondenz....mozda ti je neadekvatno pododelo...ako je pamuk onda ni od G4 nema vajde. Ja u starom G4 ako se obucem unutra kako treba suv sam kao barut posle celodnevnog pecanja. To bas i ne vazi za letnje mesece, ovih dana budu vlazne carape i nogavice. Malo vrucina, hladna voda, malo znoj i eto vlage.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
154
Druze molim te budi objektivan, poredis sito i najlon kesu. Nece da kondenzuje ni pantalone sa Aliexpresa kada je pododelo ok. naravno disuce ne pvc.

Simms G3 poslednji model.
Preko 50 izlazaka na vodu, prelazio sam po 10km dnevno sa njim, evo ga i dalje kao nov.
Ne pravi kondenz, dise telo, ne potpare mi noge kao u starom Vision kombinezonu.
Cak razmisljam i da uzmem jos jedan kao rezervni...

Trojica drugara sa kojima lovim imaju identican G3 i niko nema nikakvih problema sa njim.
Taj G3 se bolje pokazao od predhodnog modela koji je imao reklamacija, bolji je od G4 koji takodje ima reklamacija vise od normalno. Uzmi Patagoniu da vidis razliku!

Kondenz....mozda ti je neadekvatno pododelo...ako je pamuk onda ni od G4 nema vajde. Ja u starom G4 ako se obucem unutra kako treba suv sam kao barut posle celodnevnog pecanja. To bas i ne vazi za letnje mesece, ovih dana budu vlazne carape i nogavice. Malo vrucina, hladna voda, malo znoj i eto vlage.
Kitu bi ti bio suv ka ga ja nisam okrpio kako treba :):):):)

Vrh Dno