KOJI KOMBINEZON IZABRATI

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
falko, jel ti stvarno mislis da je normalno da udjes u radnju i trgovac ti ponudi damov kombinezon koji dva puta pukne i na kraju se ispostavi da dam i nema takav kombinezon?
slazem se da je u srbiji veoma tesko ostvariti svoja prava i da si prepusten dobroj volji trgovaca ali sam ubedjen da se takva roba drzi mimo zakona i nadam se da ce doci vreme kada to nece biti moguce .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
razumes ti smislu  sam ja mislio za seljak ali nema veze...shoneta ne prozivaj jer decko nije na forumu pa ne moze da se brani to sto si ti imao sa njim u to se ne mesam,nego kad poznajes te trgovacke radnje uzmi i pomozi harisu da uradi nesto po njegovom pitanju....
zato kod nas ne kupujem nista sto je preko crvene,jer ako propadne ili bude lose da se ne jedim puno...

Zabole me gde je i dal je na forumu i dal cita i dal moze da se brani. Vec sam ti 100x rekao da uopste nemam problem sa tim, ono sto ovde napisem kazem mu i u oci (ako mu ih pre toga ne povadim :D). Tako da slobodno mozes da mu preneses sta sam napisao ovde i savrseno me zabole dal ce i kako da se brani. Dziber je uvek dziber.
Uopste ne ulazim u to kako ti kupujes to je tvoje pravo i tvoj izbor, ali cisto da znas da je kvalitet proporcionalan ceni najcesce. Zato me i ne cudi da se zalis na najlone. Znas kako ti je kod nas, kada bih stavo na policu kalemove istog proizvodjaca, podelio ih u 3 grupe i napisao redom: "truli najloni-50din, neispitani najloni-70 din i svezi i provereni najloni- 200din" sta mislis koim bi se redosledom prodavali?

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
sasats je napisao(la):
falko, jel ti stvarno mislis da je normalno da udjes u radnju i trgovac ti ponudi damov kombinezon koji dva puta pukne i na kraju se ispostavi da dam i nema takav kombinezon?
slazem se da je u srbiji veoma tesko ostvariti svoja prava i da si prepusten dobroj volji trgovaca ali sam ubedjen da se takva roba drzi mimo zakona i nadam se da ce doci vreme kada to nece biti moguce .
Ma ok je to, ali kako mislis da covek trazi svoja prava ako ne moze da dokaze ni gde je kupio ni sta je kupio?!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da ima reda i poretka dovoljno je da obavesti inspekciju da se u toj i toj radnji nalaze kombinezoni renomirane firme dam i prodaju kao takvi kupcima a da ta firma uopste i nema taj proizvod . sledovao bi katanac od 10 kila za pola sata i ne moraju uopste da mi vrate pare ali nece vise da jebu narod . gomilu stvari mi mora da promenimo pre statusa kosova da bi nas neko iz unije shvatio ozbiljno . a prvo mi sami mora da se promenimo i da ne ucestvujemo u svemu tome .

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Sale, a paz sad

IVANTS je napisao(la):
Harise ja mislima da imamo isti neopren samo je meni doneo covek iz Austrije pre par godina. Nosio sam ga manje od 10 puta i na desnoj cizmi mi se odlepio djon, skoro ceo. Pokusao je da mi ga zalepi covek koji je radio u Borovu, nekim lepkom, ali od toga nista. Evo sada mi stoji i neznam sta cu sa njim. Znaci ti DAM-ovi neopreni su cisto smece.

:whistle:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
japanac je napisao(la):
Sale, a paz sad

:whistle:

Japanac, CHUDO SI!!!  :D :D :D :D

E, a iz inat necu se mesam,cekam da se jos malkice ispucate pa da Vam objasni chica iz prve ruke zakon!!!
Ajd samo malkice da se asocira....rec je    "saobraznost"
Dragance i firma Bandjur su 5+....prema tome ,dabome....samo iziiiiiiii,lagano,fiskalni je osnova svega,ali otom potom!!!Sutra!!!
Laku noc...veceras je svirao Pako de Lusija u Bgd-u....VRH na Bemusu,gitara,flamenko  :) :tbumb: :yeswink:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Fala, fala.  :D

Veceras "svirala" i Ana Bekuta na trgu u Nisu.  :D
Tako da smo negde na istom,  :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Bio sam i ja na Ani Bekuti  :) samo sto je nisam ni video ni cuo zbog bureta piva koje sam popio....
Neznam dal je bio i Mrka....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Zabole me gde je i dal je na forumu i dal cita i dal moze da se brani. Vec sam ti 100x rekao da uopste nemam problem sa tim, ono sto ovde napisem kazem mu i u oci (ako mu ih pre toga ne povadim :D). Tako da slobodno mozes da mu preneses sta sam napisao ovde i savrseno me zabole dal ce i kako da se brani. Dziber je uvek dziber.
Uopste ne ulazim u to kako ti kupujes to je tvoje pravo i tvoj izbor, ali cisto da znas da je kvalitet proporcionalan ceni najcesce. Zato me i ne cudi da se zalis na najlone. Znas kako ti je kod nas, kada bih stavo na policu kalemove istog proizvodjaca, podelio ih u 3 grupe i napisao redom: "truli najloni-50din, neispitani najloni-70 din i svezi i provereni najloni- 200din" sta mislis koim bi se redosledom prodavali?

sto bi rekli moji geaci metem i tebe i njega na qrac :hammer: :hammer: :hammer:...pa ja nisam ovde drveni advokat samo sam ga citirao....
pa naravno da je uvek cena merilo kvaliteta(u 90% slucajeva) a sto se tice konkretno najlona kad ih kupujem uglavnom uzimam one koji su 300 i pl;us dinara po kalemu ,poslednji kupih  cini mi se kalemcic od 50m negde oko 400din bese ako ne varam...sto se tice tvog pitanja svakako normalno je da bi se prvo prodali oni po 200d ali posto mi nismo normalna zemlja neki pametnjakovic bi se nasao da tvrdi da onaj od 50kinti nije uopste truo i da se prodavac zajebo :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

milan_mj je napisao(la):
Bio sam i ja na Ani Bekuti  :) samo sto je nisam ni video ni cuo zbog bureta piva koje sam popio....
Neznam dal je bio i Mrka....

cek cek cek,jel ste gledali ili nesto drugo radili oko bine???? joooooooooj svaleri :blues:....
normalno da mrka nije bio radi intenzivno na koridoru i sprema svoju odbranu pred sudom da pravda 300mil eura koje je sprco ni zasta....

al sam nasro ovde od rane zore...izvinjavam se svima...odoh da probam bassa sad,pa kasnije malo da osvezim tu temu ako bude ulova a bice to ne sumnjam....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
sto bi rekli moji geaci metem i tebe i njega na qrac :hammer: :hammer: :hammer:...pa ja nisam ovde drveni advokat samo sam ga citirao....

Evo vec govoris razumno i normalno Srpski :hammer: Pa ne pomislio sam da se brines za njega posto meni ovde zapusavas usta i samo ti objasnim da nemam nikakav problem da mu ponovim i u lice i kako god. Znaci ne idem ja da ga olajavam po forumima a kad si ga vec pomenuo u vezi mene onda da ti odgovorim.

gegula je napisao(la):
pa naravno da je uvek cena merilo kvaliteta(u 90% slucajeva) a sto se tice konkretno najlona kad ih kupujem uglavnom uzimam one koji su 300 i pl;us dinara po kalemu ,poslednji kupih  cini mi se kalemcic od 50m negde oko 400din bese ako ne varam...sto se tice tvog pitanja svakako normalno je da bi se prvo prodali oni po 200d ali posto mi nismo normalna zemlja neki pametnjakovic bi se nasao da tvrdi da onaj od 50kinti nije uopste truo i da se prodavac zajebo :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Pazi prvo bi se prodali svi od 50 din, pa onda oni neispitani pa kad bi kupac ponovo dosao posto je potrosio najlon, pitao bi jel ima jos onih od 50 din i kad ce ovi svezi da satrule. E takvi su ti kupci ovde, cast izuzecima. Na zalost u velikoj meri na to je uticala i prava nemastina, pa ljude treba potpuno razumeti zasto to rade.

U kontekstu ove price oko Harisa, svi znaju da je DAM Kinez najgore vrste i da nikome ne uliva poverenje. Oni sad pokusavaju da se vrate ali ovaj kombinezon nije neki od novih modela. Zato kupci poput Harisa sve znaju pa nece ni da pitaju nekoga koji kombinezon da uzmu. Ti koji sve znaju su idealna ciljna grupa da uopste kupi ovaj DAM kombinezon. I umesto da iskoristi ljude koje poznaje, da dobije valjan savet, ne on trazi sam i nadje "super povoljno" krsh DAM. Harisu koji peca na Drini kombinezon treba da bude 3x vazniji od stapa ili cekrka pa mi je prosto neverovatna cinjenica da gleda da ustedi ne znam koliko na kombinezonu.. Jednostavno ovaj kombinezon je los sto potvrdjuje i IvanTS koji ga je dobio iz EU. Izgleda i EU trgovci drze "falsh"?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Evo jedne fine preporuke i relativno moguce kombinacije za drugara Harisa...
Preko svojih zemljaka iz MNA da se naruci iz USA Cabelasov  neopren..ima ga na akcijama i za 50 $...sa troskovima nek mu izadje do MNA i 100evra,a nece dzabe je u odnosu na ovo sranje koje je pazario..Pozzzzzzz

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa i nije mu bas najbolje resenje. Ima ovde SPRO odlican neopren 5mm sa filcom na cizmama za 13000 din na koji sigurno moze da dobije par hiljada popusta preko pravih ljudi. Em mu je garancija ovde a ne u USA. Ali Haris je hteo DAM od 6000 dinara.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
simpson H je napisao(la):
Pa i nije mu bas najbolje resenje. Ima ovde SPRO odlican neopren 5mm sa filcom na cizmama za 13000 din na koji sigurno moze da dobije par hiljada popusta preko pravih ljudi. Em mu je garancija ovde a ne u USA. Ali Haris je hteo DAM od 6000 dinara.

:tbumb: :tbumb: Jes vala, na taj Spro sam skroz smetnuo um  :)
Da,da,siiiiiii,siiiiii...SPRO!!!

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
I ja ovh dana gledam neki kombenezon da uzmem, mnogo mi se svideo ovaj Orvisov model http://www.orvis.com/store/product.aspx?pf_id=2A90 samo mu je cena mana 300e + 70e za isporuku izadje mnogo tako da sam odustao...

Vrh Dno