Sigurno ce dva korektna kombinezona da nadzive jedan. Tu uopste nemam dilemu
Svako ima svoje iskustvo, misljenje i opredeljenje u vezi izbora pribora i opreme, i tu ne bih mnogo komentarisao.
U vreme kada sam bio u dilemi da li da kupim Simms G3, ili neki drugi kombinezon takodje renomiranih proizvodjaca kombinezona, postavih ovo pitanje u jednom FF klubu u Nashvillu, TN. Odgovor je bio jasan i jednoglasan, Simms. Pa reko nije valjda da je toliko dobar i dugotrajan kombinezon u odnosu na druge proizvodjace? Par njih rekose da su isto razmisljali kao i ja i kupovali neke druge modele iako su dobili sugestije za Simms, pa su posle prvog kupili drugi, pa zatim treci, i na kraju Simms. Potom se u celu pricu umesa i vlasnik jednog lokalnog Fly Shop-a i rece: Gledaj, na sve kombizone osim Simms-a koje smo prodali unazad par godina, 30% reklamacija u prvom mesecu od dana prodaje na curenje na carapi- neoprenskim spojevima, jos 10-20% u prva 3 meseca od dana prodaje, i nesto kasnije dobar deo musterija se vraca da kupi neki drugi kombinezon sa pitanjem koji je trouble free. Odgovor znate, Simms. Zalomi se i neki koji ce potrajati 3-4 godina a da nije Simms, ali procentualno jako mali broj, znaci bas treba da ste sretne ruke.
Takodje na vodi dok pecam, srecem ljude i ponekad zapocne prica o kombinezonima, pitaju me koliko ti je star taj kombinezon, posto imam stariji G3 model, reko evo sad ce 5 godina.. Dosta ih rece da taj isti model nose 7,8 9 godina bez ikakvih problema...
Takodje na sajmu u Denveru, na Simms-ovom standu, prikazuju uporedne testove svojih kombinezona i konkurentskih....ni 40% ne mogu da izdrze sta izdrzi Simms.
Za mene, a i vecinu ljudi sa ovih prostora, bolji je jedan Simms nego tri (3) neka druga, definitivno. Ne zato sto se pravi u USA, vec zato sto je najbolja investicija za pare koje dajete za kombinezon gledajuci dugorocno.
I za kraj, ipak svako bira za svoje pare sta kupuje, i tako i treba da bude.