Negde sam čuo kako "plastika" ubija kreativnost svakoga vezača...ima tu istine ali
ipak je to vrlo relativna tvrdnja za moje pojmove. Nikada se ne ograničaam na ove ili samo one materijale...sve koristim i podjednako volim. Ali sinoč dok sam radio nešto za krupne kalife i potočare sam dobio želju da se malo poigram nekim prirodnim materijalima. Pošto sam u svojoj zbirci strimera opazio par drljavih strimera za koje ni sam ne znam da sam tako nešto bezveze vezao pa još i stavio u kutijiu
uzmem ja to i ogolim ih do udice. Pa rekoh da probam jednog "Deceivera" kombiniranjem bucktaila i petlova perja te nešto paunovih fibri. Od bucktaila sam za: stomak stavio beli, središnji deo je chartreuse i vrhnji deo leđa smeđi. Petla: chartreuse među chartreuse bucktailom, smeđi petao među smeđim bucktailom, beli grizli petao na bok. Paun na samom vrhu leđa. Oči su olovne (eko
). Jedino nešto sintetike je chartreuse kristal fleš u vrhnjem bočnom delu strimera. Dužina strimera je 15cm.
Pod mlazom vode ili u rečnom tuku ima neverovatno realinu siluetu prave ribice. Mislim da ču uraditi još nešto takvih. Prošle godine sam par sličnih radio ali vidim da imam nešto strimera koji su baš bezveze i treba ih žiletirati

Pod mlazom vode ili u rečnom tuku ima neverovatno realinu siluetu prave ribice. Mislim da ču uraditi još nešto takvih. Prošle godine sam par sličnih radio ali vidim da imam nešto strimera koji su baš bezveze i treba ih žiletirati