Kopčica za muve

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Takodje ih koristim za nimfe i mokre. Vrlo su prakticne a o vremenu da se promeni nimfa necu ni da pisem. Nisam primetio da smetaju pri pecanju.

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
radezamora je napisao(la):
Jedno izvodjenje za mokre muve je svojevremeno imao-nudio Vanja Stojanovic u Nisu, danas radi u Soko Banji, nadjite njegov sajt i pitajte ga.Siguran sam da nisu bile oblika kako je prikazao JEPRLI
Vanja je baš imao mustadove ove male karabinjere u to vreme i čak neke nikl boje... tada mu je sa kesicama mustadovih udica stizalo u pakovanju i po neki komad mini karabinjera zajedno sa udicama... to su oni odvajali u prodavnici u Nišu posebno, ja sam ih stalno naručivao... čak ih je imao i u onim njegovim katalozima, recimo ja imam još uvek za 2004/2005 i na stranici gde su mu udice i modeli postoji i reklama za SNAPS Mini karabinjere...

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
da ti kažem nešto, ja sam retko šta naručivao od njega, uvek sam dolazio u Niš kod njega u radnju... čak i kada je zatvorio, držao je uvek po malo pribora i materijala iza u stanu...

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Rade samo jedno pitanje nevezano za ovo, sto koristis stalno ukljucen Caps Lock  :blush:

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Uvecana slika

mustad_snap_clips.jpg

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
najigore, na poslu sam, tako se desilo a i ti imas cas mala cas velika slova u kor. imenu.za jeprlija:vanjini su bili otprilike takvi,sad me zaintrigiraste da se ponovo vratim na ovo ako ih negde nadjem.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
ako se tako gleda mozda je i lov strimerima, potezankama, zastavicama  blizu varalicarenja, ILI:KOPCICE SU POMOC U MUSICARENJU, mala pomoc  oko izmene ne znaci da temu ne dodirujemo.Dakle pravi musicar, kome brojnost uhvacene ribe nije glavni cilj ,odreci ce se ovog  pomagala i nasavsi se npr.  usamljen u nekom mulju u bari, a unaokolo pod granjem klenovi,  pokusati da u tim uslovima postigne maksimum. Ili, ako je los ribolovac tim pomagalom nece postati bolji-moje misljenje.Dosta sam pricao ???

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
ako se tako gleda mozda je i lov strimerima, potezankama, zastavicama  blizu varalicarenja, ILI:KOPCICE SU POMOC U MUSICARENJU, mala pomoc  oko izmene ne znaci da temu ne dodirujemo.Dakle pravi musicar, kome brojnost uhvacene ribe nije glavni cilj ,odreci ce se ovog  pomagala i nasavsi se npr.  usamljen u nekom mulju u bari, a unaokolo pod granjem klenovi,  pokusati da u tim uslovima postigne maksimum. Ili, ako je los ribolovac tim pomagalom nece postati bolji-moje misljenje.Dosta sam pricao ???
... ja to ne bih gledao tako obzirom koliko i pored mini karabinjera trošim na tipete još ako se tome doda Fluorocarbon i njegova cenu plus po 5 i više debljina pa meni bi verovatno trebala jedna ministarska plata da se bavim ovim sportom... to kako treba izgledati pravi mušičar to je veoma diskutabilno pitanje... ako je nešto već dozvoljeno i olakšava neke situacije zašto to ne iskoristiti i ako već se ne gleda na brojnost ribe onda svi da izbace udice sa kontra jezičkom... to kakav ko hoće maksimum da postigne i do čega da dođe to je do njega samog, ja recimo sam uvek u potrazi za novim imitacijama, kreacijama itd. tako da ove mini kopče u eksperimentisanju su mi od velike pomoći... e sad pošto to ni u naznakama ne postoji da je to nepravilno i da je recimo zabranjeno ne treba na takav način i komentarisati kao da to nije mušičarenje, mnogo sam sličnih priča čuo... ali jednostavno svako lovi onako kako misli da treba i u skladu sa svim mogućim dozvolama i zabranama... zašto se odreći nekih principa zbog nekih tamo priča da je ovo ili nije to mušičarenje... ja ću recimo uspešno da obavim posao na reci i bez njih obzirom koliko godina derem čizme po ovim rekama tako da u principu pravom mušičaru je sve jedno na koji način lovi i kakvim se dodacima služi ili ne služi, uvek bi trebalo da je uspešan bez obzira na taj mali dodatak... on ne hvata ribu...

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
Боги,
потпуно си у праву. Одређење (дефиниција)мушичара не постоји. Моје реченице су одговор на неке прочитане теме, овде и на другим сајтовима. Сам чини свој САМОЗАДОВОЉИЗАМ. јер сви ми грешимо, колико и коме то признати је друго питање. Видим идеш на Лопатницу. Да те питам и предложим мале ринглице, попут Пицентбауерових-штеде предвез а јефтине су, ја на своју реку их обавезно носим, па и наочаре уз њих.

Vidim da si, hvala bogu, ogrezao u lepim  izvedbama musica,alal vera!

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
Боги,
Да те питам и предложим мале ринглице, попут Пицентбауерових-штеде предвез а јефтине су, ја на своју реку их обавезно носим, па и наочаре уз њих.

Vidim da si, hvala bogu, ogrezao u lepim  izvedbama musica,alal vera!
... sve ja to imam već...  tako da nikad dosta nekih sitnica...

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
Hvala bogu,to sam i predpostavio.No nema veze ovde ce neko drugi da procita pa ce da se zainteresuje, jer ovakav sajt nije knjiga gde su neke stvari vidljive iz naslova. A CESTO LJUDI DAJU NOVE IDEJE SVAKODNEVNO, PA MOZE BITI OD KORISTI . cesto nam se desi da rezultat(i neku novcinu za nas koju mnogi znaju) dobijemo iznenada, pa to nas dalje itekako usmeri. Ureci , na terenu, ili npr. kad primenimo neki alternativni materijali pored koga smo cesto prolazili. Odoh daleko.

Vrh Dno