Vanja je baš imao mustadove ove male karabinjere u to vreme i čak neke nikl boje... tada mu je sa kesicama mustadovih udica stizalo u pakovanju i po neki komad mini karabinjera zajedno sa udicama... to su oni odvajali u prodavnici u Nišu posebno, ja sam ih stalno naručivao... čak ih je imao i u onim njegovim katalozima, recimo ja imam još uvek za 2004/2005 i na stranici gde su mu udice i modeli postoji i reklama za SNAPS Mini karabinjere...radezamora je napisao(la):Jedno izvodjenje za mokre muve je svojevremeno imao-nudio Vanja Stojanovic u Nisu, danas radi u Soko Banji, nadjite njegov sajt i pitajte ga.Siguran sam da nisu bile oblika kako je prikazao JEPRLI
... ja to ne bih gledao tako obzirom koliko i pored mini karabinjera trošim na tipete još ako se tome doda Fluorocarbon i njegova cenu plus po 5 i više debljina pa meni bi verovatno trebala jedna ministarska plata da se bavim ovim sportom... to kako treba izgledati pravi mušičar to je veoma diskutabilno pitanje... ako je nešto već dozvoljeno i olakšava neke situacije zašto to ne iskoristiti i ako već se ne gleda na brojnost ribe onda svi da izbace udice sa kontra jezičkom... to kakav ko hoće maksimum da postigne i do čega da dođe to je do njega samog, ja recimo sam uvek u potrazi za novim imitacijama, kreacijama itd. tako da ove mini kopče u eksperimentisanju su mi od velike pomoći... e sad pošto to ni u naznakama ne postoji da je to nepravilno i da je recimo zabranjeno ne treba na takav način i komentarisati kao da to nije mušičarenje, mnogo sam sličnih priča čuo... ali jednostavno svako lovi onako kako misli da treba i u skladu sa svim mogućim dozvolama i zabranama... zašto se odreći nekih principa zbog nekih tamo priča da je ovo ili nije to mušičarenje... ja ću recimo uspešno da obavim posao na reci i bez njih obzirom koliko godina derem čizme po ovim rekama tako da u principu pravom mušičaru je sve jedno na koji način lovi i kakvim se dodacima služi ili ne služi, uvek bi trebalo da je uspešan bez obzira na taj mali dodatak... on ne hvata ribu...radezamora je napisao(la):ako se tako gleda mozda je i lov strimerima, potezankama, zastavicama blizu varalicarenja, ILI:KOPCICE SU POMOC U MUSICARENJU, mala pomoc oko izmene ne znaci da temu ne dodirujemo.Dakle pravi musicar, kome brojnost uhvacene ribe nije glavni cilj ,odreci ce se ovog pomagala i nasavsi se npr. usamljen u nekom mulju u bari, a unaokolo pod granjem klenovi, pokusati da u tim uslovima postigne maksimum. Ili, ako je los ribolovac tim pomagalom nece postati bolji-moje misljenje.Dosta sam pricao ???
... sve ja to imam već... tako da nikad dosta nekih sitnica...radezamora je napisao(la):Боги,
Да те питам и предложим мале ринглице, попут Пицентбауерових-штеде предвез а јефтине су, ја на своју реку их обавезно носим, па и наочаре уз њих.
Vidim da si, hvala bogu, ogrezao u lepim izvedbama musica,alal vera!