KRIVOLOV

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
protiv bilo kakve organizovane "krimogene" aktivnosti treba se boriti organizovano i nikako sam.

Mentalist

Junior member
Učlanjen(a)
27.03.2011.
Broj reagovanja
0
Samo da pitam, prijatelj mog ujke koristi to "tirolsko drvce" (nisam ni znao da se tako zove), ja osobno nisam nikad pa me interesuje zasto je to toliki krivolov i toliko nemoralno?

Zar je ulov na to toliko velik?

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Vjerovatno zato što je učinak ogoroman!
A pecaš što zabaciš u maticu i držiš štap uspravno.Faktički ništa ne radiš.
Po meni treba na nekim djelovima rijeka zabraniti upotrebe živih mamaca.SVaki dan sam svjedok izlova svih grabljivica na ove mamce.
Neki dan sam išao da lovim klena na rijeci Drinjači.Samo par sitnih.Sutradan vidim na jednom od ribolovačkih foruma slike glavonja od kojih je jedan oko 2Kg.
Svi ulovljeni na živog kedera.
Eto koja je razlika između mušičara i dubinsko/plovkaroškog lobija.
Na bolonjez možeš sve da loviš i to samo tako!
Meni ne predstavlja zadovoljstvo i odavno sam sa tim raskrstio.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Rzav od pre nedelju dana. Kiki je pronasao prvu samicu ususkanu  medju zile nad okapinom. U istom viru sam pronasao jos dva komada sa trokrakama i kederima... Jebaj ga

Prilozi

• DSC00642 [Desktop Resolution].JPG
    DSC00642 [Desktop Resolution].JPG
    247,3 KB · Pregleda: 179
  • DSC00643 [Desktop Resolution].JPG
    DSC00643 [Desktop Resolution].JPG
    111,4 KB · Pregleda: 195
  • DSC00644 [Desktop Resolution].JPG
    DSC00644 [Desktop Resolution].JPG
    109,5 KB · Pregleda: 188

Dejan paun

Junior member
Učlanjen(a)
05.03.2011.
Broj reagovanja
0
Meni nikako nije jasno kako ljudi ne razmisljaju za sutra za nasu decu. dal ce da ima gde da peca i da uziva. za 4 dana na ribnici 4 mrezarosa,po pune kese ponese kuci a niko ni prstom da mrdne a od nasih cuuvara ni traga. skoro sam pricao sa cika Minjom starim musicarom iz kraljeva i covek mi se zali na kederase da ubise pastrmkku,ne prastaju ni malima!!!!!! i cemu nasa borba ,cemu moja radost kad sam video da se larve vracaju na reku u ogromnim kolicinama i da reka ima hrane u izobilju. cemu ime ribnica kad u njoj ribe sve manje a ribokradica sve vise.... secam se kao dete da sam gledao kuma kako vadi pastrmku,i da je bilo bas krupnih komada u njoj,a o klenovima i da ne pricam.....

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ima mnogo ljudi koji se dovijaju na sve moguće načine da dobave porodici hranu i zarade neki dinar. Jedan od najlakših načina je krivolov. Nekada se zbog toga išlo u apsanu ali danas kod nas je to kao "dobar dan komšija". U današnje vreme kada je broj nezaposlenih strahovito veliki, nikoga ne treba da čudi što se ljudi bave ovakvim aktivnostima. Ja to ne odobravam niti podržavam ali ih razumem.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Strelac je napisao(la):
Ima mnogo ljudi koji se dovijaju na sve moguće načine da dobave porodici hranu i zarade neki dinar. Jedan od najlakših načina je krivolov. Nekada se zbog toga išlo u apsanu ali danas kod nas je to kao "dobar dan komšija". U današnje vreme kada je broj nezaposlenih strahovito veliki, nikoga ne treba da čudi što se ljudi bave ovakvim aktivnostima. Ja to ne odobravam niti podržavam ali ih razumem.

POTPIS!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Meni se jede srneci gulas.....a sad me izvin'te,odoh u sumu.Nabavio sam automatsku pusku.Ko je sa mnom? :doh:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ja bi srndaća zagrebao suvom muvom sa 4wt ,mogu da zamislim samo kakav je to filig na štapu kada krene u beg  :tbumb:  :drool:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Uuuuuuu,zamisljam......kad poskoci,obaram stap da se ne bi otkacio.Secao bih se lepih trenutaka borbe dok bih podrigivao na gulas......srneci,naravno. :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Krivolov!
Trenutno je takvo stanje da je se nemoguće boriti protiv njih.Ko nije probao nezna o čemu govorim.Imate na jutjubu masu snimaka,što od krivolovaca što od revoltiranih građana.
I šta su nadležni uradili po tom pitanju? Ništa!

Trenutno je javašluk na svim vodama,čak se i po revirima krade!Ali se to javno ne spominje.

Kod nas na Drini je ludnica,mreže,strukovi,samice u pritokama se još bacaju ekspozivne naprave.
Onda grabuljaši,ti izvade ribe što mi za života nećemo vidjeti.Za primjer neki dan su izgrabuljali mladicu oko 15Kg!

Šta uraditi? Jedino se odseliti i ne gledati ovaj jad  :-X

Vrh Dno