Sretnem danas čoveka koga znam dvadeset godina i u razgovoru se ispostavi da čovek ima krznarsku radnju - pojma nisam imao. Normalno, odmah ga pritegnem i on kaže ima parčića koji ostaju posle šivenja bundi, šubara, kragni....i da on to uglavnom baca. Umalo nisam skočio pod autobus. Pitao sam ga što ne prodaje - a on kaže - ma to je jeftino, ko će to da kupi.
Samo dva puta su neki momci došli i uzeli po neko parče, ali on samo za jednog zna da je ribolovac.
Odmah mi je dao jednu kesu raznoraznog krzna - od zeca do polarne lisice i to u raznim bojama.
Ima da pravim muve dve godine. On nedeljno baca punu kesu tih parčića.
Pošto sam ja početnik molim Vas da mi kažete koje krzno može da se upotrebi i za koje muve.
Još jedna stvar - ja nisam trgovac i nemam nameru to da budem - na pm možete da dobijete broj telefona čoveka pa se dogovarajte.
Ili da postavim njegov telefon na oglase pa ko hoće neka ga kontaktira.
Pozdrav
Samo dva puta su neki momci došli i uzeli po neko parče, ali on samo za jednog zna da je ribolovac.
Odmah mi je dao jednu kesu raznoraznog krzna - od zeca do polarne lisice i to u raznim bojama.
Ima da pravim muve dve godine. On nedeljno baca punu kesu tih parčića.
Pošto sam ja početnik molim Vas da mi kažete koje krzno može da se upotrebi i za koje muve.
Još jedna stvar - ja nisam trgovac i nemam nameru to da budem - na pm možete da dobijete broj telefona čoveka pa se dogovarajte.
Ili da postavim njegov telefon na oglase pa ko hoće neka ga kontaktira.
Pozdrav