KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Stani polako evo ti uvertire ;)

Misliš "C&R"????
E nema od toga ništa...nego na stub srama one koji su zasrali i govnjivim motkama...
Očiste se govna i nema smrada više..
Volim Gradac, juče danas a i sutra...ali ne i mnoge ljude koji sus e nakotili tj došli na Gradac sa željom da vladaju njim kao kakvom svojom prćijom, trguju istim i decenijsku borbu ljudi oko EKOD-a urušavaju zarad sitnih svojih sexualnih fantazija  :hammer: Mali  qurčići, još manji mozgići al jezici pogani i dugački..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa Prota ti je postavio uvertiru. Cekam da se zavrsi konferencija za stampu i da se to montira pa ce se objaviti ovde.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Pa Prota ti je postavio uvertiru. Cekam da se zavrsi konferencija za stampu i da se to montira pa ce se objaviti ovde.

Jebote,
a ja kao da živim u Džibutiju ,a ne na izvoru informacija,nemam pojma ni kad je to ni šta će biti.Jedva čekam zato

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma znas ti dobro i ko je u Organizacionom odboru, i ko ce biti dozivotno izbacen sa Gradca i svasta nesto nego neces da se zameras, mozda se aktiviras kao takmicar pod stare dane pa da ti ne zatezu posle ;)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Ma znas ti dobro i ko je u Organizacionom odboru, i ko ce biti dozivotno izbacen sa Gradca i svasta nesto nego neces da se zameras, mozda se aktiviras kao takmicar pod stare dane pa da ti ne zatezu posle ;)

Mogu da mi zategnu kožicu (još mi je to ostalo),a ovo ostalo ...
Ja nisam učestvovao u svemu tome zbog obaveza na poslu,samo sam se prijavio da ću pomagati šta god da treba i onda kao grom iz vedra neba čujem da su neki podneli ostavke na funkcije u odboru koji su sami i napravili.
Za izbacivanje sam bio  uvek,i zbog krivolova i zbog bilo čega što narušava teško stečen ugled EKOD GRADAC,pa makar i ja biio u pitanju,tu ne treba da bude pardona.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Još da dodam nekoliko stvari,prvo mi se čini da su se "odboraši " malo zaigrali ili ti prefrikombinovali,jedva čekam da gledam ligu u kojoj nema prvaka države (ma koliko jadna država bila) i nema najbolje reke.KAkva je to onda liga ?
Druga stvar koja me takođe dojmila  je tačnost narodne poslovice "rani kuče da te ujede" ili ona "pomozi sirotu na svoju sramotu".
Da li postoji  neko ko na Gradcu nije lepo i domaćinski dočekan,nahranjen i napojen ?  E pa izgleda da je to bila greška.
Izgleda da smo svi mi gore ispali budale jer smo "gajili guje u nedrima",a ha opet narodna poslovica.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Konferencija za štampu je prošla odlično,jedva čeam da odgledam na tv

i da ne zaboravim,sl sezone fudbalska liga će biti bez Zvezde i Partizana,kaže kad može lida mušičara bez prvaka i najbolje reke može i fuzbal bez prvaka i Zvezde  :hammer:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
U ovom video sa Valjevske televizije dosta je neistina izreceno

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Kojih neistina?
Ako su već neistine onda ih navedi pa da i ostali znaju koje su,ovako napisano ništa ne znači.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mariću hoćeš ti napisati šta il ja moram napisati sve, ajd ti malo

Vrh Dno