KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pokusavam da dobijem odgovor da bih vam objasnio gde je izbio kursus ali ne jebete vi nista. Vi guslate ko slepci svoje price. Naucili napamet.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Izvod iz pravilnika foruma:

Na sajtu je zabranjeno:
- Podsticanje i širenje mržnje, vređanje i provociranje sagovornika. Poštujte druge sagovornike, bez obzira da li se sa njihovim mišljenjem slažete ili ne.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Izvod iz pravilnika foruma:

Na sajtu je zabranjeno:
- Podsticanje i širenje mržnje, vređanje i provociranje sagovornika. Poštujte druge sagovornike, bez obzira da li se sa njihovim mišljenjem slažete ili ne.
Ti postujes sva pravila  pa imas pravo da trazis pravdu za sebe?
Klasicna si tuzibaba....
Ako nisi nikad nikoga uvredio evo ja cu licno tihog da banujem.... ali....

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
A sto se ovde prica toliko o predracunima kad oni nisu napravili nikakav problem, do te tacke se nije stiglo.

Problem je nastao kad je domacin, takmicenja poceo da ucenjuje organizatora takmicenja!

Sent from my iPad using Tapatalk

Cime Tihi, mozes li da nam izneses sve stavke cime je EKOD ucenjivao Savez?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Od tebe, Oholi, ne očekujem da banuješ Tihomira iz tebi poznatih razloga (ko je lud da banuje sponzora).

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
maric je napisao(la):
Samo 2 stvari me interesuju. Troskovnik koliko je sve kostalo po stavkama. I koliko su donirali sponzori para i za sta. Nista vise.

Tiosave da ne znas ti mozda? Rece bice neki troskovnik. Ako ne moze zbog Saveza da se da info slobodno reci nije problem.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zlatovcica je napisao(la):
Cime Tihi, mozes li da nam izneses sve stavke cime je EKOD ucenjivao Savez?
Posto se mi ovde svi vec znamo imenom i prezimenom ajde da nam se i ti predstavis, pa ko ljudi da komuniciramo.

Mislim bezveze je vise da se krijes iza tog nika...

Imas dopise SSRS i EKOD-a na sajtu SSRS, pa procitaj sve lepo jasno i citko napisano... a imas i izjavu predsednika ZMKS

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Tiosave da ne znas ti mozda? Rece bice neki troskovnik. Ako ne moze zbog Saveza da se da info slobodno reci nije problem.

Tebi neko da polaze racune?

Koji li si ti faktor pa imas obraza da pitas!

A ako te bas zanima, imas broj SSRS na njihovom sajtu okrenes pa trazis, jel to zabranjeno mozda?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Opet vredjas. Imate svoju mantru i samo mantrate nema veze da li je ispravna ili ne. Iluzorno je pokusavati i ukazivati vam na neke rupe koje su ostale nepopunjene. Obraz imam jos uvek hvala Bogu.

Lepo te pitam ko coveka a ti se ponasas kao nus produkt debelog creva. Ako ne mozes da kazes napises ne mogu da kazem poslovna tajna ili nemam ovlascenja Saveza i molim lepo.

Zuca je tebi isto to rekao kao ti meni. " Ko si ti da tebi neko polaze racune, koji si ti faktor pa imas obraza da to pitas" . I ti se naljuti jbt.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu gde te je tacno uvredio?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Opet vredjas. Imate svoju mantru i samo mantrate nema veze da li je ispravna ili ne. Iluzorno je pokusavati i ukazivati vam na neke rupe koje su ostale nepopunjene. Obraz imam jos uvek hvala Bogu.

Covek moze ukazevati na rupe kad je svestan svojih.

maric je napisao(la):
Lepo te pitam ko coveka a ti se ponasas kao nus produkt debelog creva. Ako ne mozes da kazes napises ne mogu da kazem poslovna tajna ili nemam ovlascenja Saveza i molim lepo.

Evo lepo te pitam, ko si ti da tebi neko polaze racune?

maric je napisao(la):
Zuca je tebi isto to rekao kao ti meni. " Ko si ti da tebi neko polaze racune, koji si ti faktor pa imas obraza da to pitas" . I ti se naljuti jbt.

Meni to predsednik EKOD-a nikad nije rekao, kao i mnoge druge stvari koje okolo prica da mi je rekao!
Isto tako prica i da sam ja rekao nesto sto nisam, kao naprimer da sam trazio od EKOD-a 500€ od organizacije JPK, ko me zna i zna moj rad u EKOD-u proteklih nekoliko godina zna da je to velika laz!

Stvar njegovog odraza sto to radi, sve ce polako izaci na cistinu.

Ili naprimer laz da je u biltenima bilo sta menjano, isto izjave predsednika EKOD-a, ja imam oba biltena, jedan od jednog clana predsednistva drugi od coveka kog je angazovan od strane EKOD-a.

Polako, nemogu sve da objavim odjednom, ima vremena, interesantni dani su pred nama.

Ja sam postavio gomilu pitanja na koje niko nije ni pokusao da odgovori!!!

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Posto se mi ovde svi vec znamo imenom i prezimenom ajde da nam se i ti predstavis, pa ko ljudi da komuniciramo.

Mislim bezveze je vise da se krijes iza tog nika...

Imas dopise SSRS i EKOD-a na sajtu SSRS, pa procitaj sve lepo jasno i citko napisano... a imas i izjavu predsednika ZMKS

Mene apsolutno ne poznajes niti smo se ikada sreli. Ni na Gradcu niti bilo gde drugde....

Pozzz

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Zlatovcica je napisao(la):
Mene apsolutno ne poznajes niti smo se ikada sreli. Ni na Gradcu niti bilo gde drugde....

Pozzz
A sasvim slucajno si se uclanio na forum bas kad je ovo krenulo, i kao neupucen postavljas pitanja.....

Klasicna SNS taktika...
I naravno ne odgovaras na pitanje....

Cisto ako koga mrzi nek pogleda.... uclanjen pre neki dan... postovi... bla bla bla.....

965d02b95815414a5d43737d7fb6e8ac.jpg

Vrh Dno