KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Ja nema sta da mislim ja znam kako su prezivljavali i sta su radili kako bi bili u ovoj poziciji gde jesu sada. I sramota je da se bilo ko od nas popisa na taj ulozeni trud. Jer su prema svima bili maksimalno korektni.

Nisam na tebe direktno mislio, već više figurativno napisao šta ti misliš.

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Ja imam jedno pitanje, pa ako mozete da mi odgovorite jer nam svima fale informacije!

Od petka se pominje neki dopis saveza koji je stigao u ekolosko, zasto taj dopis nigde nije objavljen vec se samo pominje?

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Ma bas nemam pametnija posla,ako nisam na poslu pecam,kao sto bi mnogi i trebali,ipak je zdravije  ;)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
A gde se dede Prle...pardon, Tihi???
Prvi post je sve sa fanfarama u ovoj temi zapoceo doticni...ima li sta on da izjavi???
Ajde malo hrabrosti, nije valjda da se sakrio u kakvu misju rupu..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Proto nije lepo da se spominju imena. Zna se jedna verzija price i dok se ne sazna druga ne treba optuzivati.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Proto nije lepo da se spominju imena. Zna se jedna verzija price i dok se ne sazna druga ne treba optuzivati.

Ja ime nisam pominjao, samo nik ili ti nadimak na forumu...iza kojeg se mi svi "krijemo"zar ne??? A kako se i ne poznajem sa doticnim po njegovim recima imam pravo da pitam, i da znam!!!!!
Tako da..druga strana me i interesuje!!!
Pricu o Gradcu pratim od 1995.godine..i samo Ja znam koliko ga volim, koliko mi je stalo do njega.
Hocu da znam sta se to desava!!! Jasno i glasno...
Da se ne vracamo budalastinama o kojima se pisalo unazad 2-3 sezone, kad se bez problema i veoma vulgarnom i nevaspitanom retorikom kominiciralo...sada nema nista...TRT!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:D :D :hammer: :hammer: e moj Deki da bi covek mogao da postigne nesto u zivotu mora da ima širinu. Jebeno je ako si oo konj pa znas ono kad mu stave am pa samo napred gleda. Ne zanima ga nista drugo. Postoji samo on i tu se sve zavrsava. A JPK - a ce biti ;) spremaj se pa da te ubacim u neki klub.

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Nemam u planu jpk niti sam ga imao,ne kapiram da li figurativno nesto govoris ili me vredjas ali sam uvek bio iznad ovih forumskih gluposti i ne obazirem se mnogo . . Klub imam a zanima me ribolov iskljucivo,kod cele ove situacije mi je jedino Luke zao steta je da neko mlad i perspektivan gubi godinu . . A ti pecaj malo druze za promenu . . Pozdrav

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Evo vidis. Ja tebe nisam ni spomenuo a ti me vredjas kazes idi pecaj kao tvoji mentori sto su pricali. ALi odbicu ti na glupost. Nemam ja nista ni protiv koga. Cak sta vise ne zanimaju me ljudi iz Lige. Jer sam skontao za 2 godine kako Liga funkcionise i ko kome iz dupeta viri kad moram vulgaran da budem. Za svaki moj predlog odbijen sam glat ne zato sto je predlog los vec zbog licnih sujeta pojedinaca tako da ja nemam sta da trazim u tom cenjenom drustvu. A sto se tice tvog ubacivanja u JPK mislio sam Mitu da izbacim a tebe ubacim. Ionako je Mita za Veteran ligu  :hammer: :hammer: :hammer:
A zasto Luka gubi godinu trebao bi njega da pitas. I veruj mi nije ni do njega ni do mene. Niko budala nije da da 12,500 din za Ligu i da odustane ali nekad kad neko pokusa da te napravi majmunom moras da preseces jer obraz i ponos nemaju cenu i ne vrede tih pisljivih 12,500 din.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ode sve ovo u drugom smeru,a odgovornih za ovo nema da se oglase pa da čujemo i njihovu stranu priče.Koliko god sam ja ovde isključiv ipak znam da istina uvek ima dve strane i da uvek treba čuti i druge.Čisto da i ostali koje ovo ne dotiče previše ili nisu dovoljno upućeni u priču i steknu pravu sliku.
Voleo bi da se predsednik mušičarske sekcije ili kako se već zove oglasi i objasni šta to i ko nije ispoštovao,čisto istine radi.

Vrh Dno