KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mozda na onom drugom forumu ima jos informacija, ali meni su nedostupne iz opravdanih razloga.  :blush:

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Evo vidis. Ja tebe nisam ni spomenuo a ti me vredjas kazes idi pecaj kao tvoji mentori sto su pricali. ALi odbicu ti na glupost. Nemam ja nista ni protiv koga. Cak sta vise ne zanimaju me ljudi iz Lige. Jer sam skontao za 2 godine kako Liga funkcionise i ko kome iz dupeta viri kad moram vulgaran da budem. Za svaki moj predlog odbijen sam glat ne zato sto je predlog los vec zbog licnih sujeta pojedinaca tako da ja nemam sta da trazim u tom cenjenom drustvu. A sto se tice tvog ubacivanja u JPK mislio sam Mitu da izbacim a tebe ubacim. Ionako je Mita za Veteran ligu  :hammer: :hammer: :hammer:
A zasto Luka gubi godinu trebao bi njega da pitas. I veruj mi nije ni do njega ni do mene. Niko budala nije da da 12,500 din za Ligu i da odustane ali nekad kad neko pokusa da te napravi majmunom moras da preseces jer obraz i ponos nemaju cenu i ne vrede tih pisljivih 12,500 din.
Naprotiv,ja ti zelim dobro,zato ti i kazem da ides da pecas a ovde ce sve u krug da se vrti kao i obicno bez rezultata . . 

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
71
Jbg, zinulo dupe za pare nekim ljudima i sve ostalo su pojedinosti... Zbog licnog interesa unistiti tako jedan lep dogadjaj je sramota!
Tabla srama od sledece godine, zabrana pecanja i idemo dalje...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Dexa89FLY je napisao(la):
Naprotiv,ja ti zelim dobro,zato ti i kazem da ides da pecas a ovde ce sve u krug da se vrti kao i obicno bez rezultata . .
Kako bez rezultata, rezultat je da se jkp neće održati na reci Gradac , to je za njih odličan rezultat.
SAD nek nađe nove drugare na đetinji pa nek ga oni prime kao prijatelja i vode na pecanje, ako im ovo, nije dosta.
Ali sve bi bilo drugačije da je perica odmah otišao u policiju i prijavio marić kad je ukrao bube.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dexa ti si dobar decko zato pokusavam da ti objasnim kao onom blentavom Vladi Todorovicu ( koga su svi pljuvali a ja govorio da je ok lik i svi za mene zbog toga vikali da sam budala) da se izvuces na vreme iz te price.
A ti kako hoces. Jebes par tungstena i udice. I nemoj da mislis da ja nekog mrzim. Oholog gotivim do jaja jer nije sljam i ima obraza. I sta god mu treba sutra tu sam. Ali brate za ovog drugog nemam reci koga god je mogao prejebao je. Meni je njega zao. I on mi ne smeta neka ga tu ali nemoj on da odlucuje jer vidis sta radi jbt.

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
E sad sam popizdeo,citam sve ove debate i prosuo sam pivo na sebe    :D
Pricacemo negde vec uzivo Sretene,kao sto vec rekoh meni je ovo sve na forumu besmisleno,mnogo buke,mnogo teskih reci,prozivki . . Bzvz . .

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jbt koliko sam dobrih nadimaka, izjava i umotvorina napisao na ovom forumu mogao sam knjigu da objavim i da zgrnem lovu a ne da se jebem sa bolidima jbt. Skontao sam da ne mozes ljudima objasniti neke stvari sve dok ne nauce iz licnog iskustva. Mozda je i dobro sto vise nisam deo ljudskog cirkusa zvanog Liga jer tu ima i medveda i lavova a i majmuna onih orangutana ( za one sa manjkom opste kulture to je onaj majmun sa crvenim dupetom).  Liga ce se neminovno urusiti i tu nema price samo je pitanje vremena. Nazalost. Dok pojedincima dodje iz dupeta u glavu da je ipak obraz i ponos preci od licnog interesa jer nas to ipak pored inteligencije odvaja od gore pomenutog orangutana, i kad shvate da ono sto se meni desava danas ne znaci da se mozda tebi sutra nece dogoditi. A do tada moji Misevi cini mi se da sam ipak prosao bolje od vas ;) pozz

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Neke promene i rezovi moraju da se naprave. U protivnom, ode sve u kurac, što će biti najgori ishod. Ima tu puno dobrih ljudi, šteta je da sve propadne zbog šačice likova.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Tungsten mafija.....
Opet pises smisleno i sa ciljem kao i uvek. Kakve veze imaju sad tungsteni sa bilo cim???
Zamolicu te da se manes uvreda....

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mislio sam na Pavijana ne na orangutana. Ma nije problem nek ljudi egzistiraju u Ligi i stvarno nemam nista protiv njih ali po meni nikad gore stanje ni atmosfera nije bila i cini mi se da ce kulminirati ludilom uskoro. Svi su puni negativne energije i znam sta mi pricaju u privatnim razgovorima ali svi cute. Zbog cega ne znam?? Sitan interese ili car ici cu na Svetsko.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Baki-Pa je napisao(la):
Mozda na onom drugom forumu ima jos informacija, ali meni su nedostupne iz opravdanih razloga.  :blush:

Citat ;
"Predlažem da se o ovome razmišlja u "beta režimu", jer je očigledno da je neko izazvao nesporazum između "No1" i SSRS, što znači da postoji i neko treći, ko sada trlja ruke. Ni jedna ni druga organizacija nemaju opipljiv razlog da se ovo dešava i nisu srećni. To znači da je neko treći izazvao ovu "zvrčku" i sada glumi nevinašce. Ko bi togao da bude?

Hmmmm....

Pojma nemam (ne mešam im se odavno u "posao"), ali prvo što mi pada na pamet je neki takmičar ili klub iz Srbije koji se nije plasirao na JP Kup, a mnogo je to želeo. Poznajući psihologiju naših takmičara-mušičara, to me nimalo ne bi začudilo. Mnogi od njih su u fazonu "neka komšiji crkne krava", to jest "ako ne idem ja, pomrsiću im konce". Treba proveriti nije li neko od takvih delio savete ili "pomagao" u organizaciji. Laughing"

Evo nase vedete  inteligencije iz Nish, gurua ovakvih sranja i pravog rodonacelnika svega negativnog u sferi musicarenja u Srbiji..kasapin, koska od mladice mu se zaglavila u grlu  :mad: :p
Ipak nam je Tihomir Lukic na specijalizaciji kod pomenutog mentora imao dosta toga da nauci i primeni u stvarnosti.

Vrh Dno