Baki-Pa je napisao(la):
Mozda na onom drugom forumu ima jos informacija, ali meni su nedostupne iz opravdanih razloga.
Citat ;
"Predlažem da se o ovome razmišlja u "beta režimu", jer je očigledno da je neko izazvao nesporazum između "No1" i SSRS, što znači da postoji i neko treći, ko sada trlja ruke. Ni jedna ni druga organizacija nemaju opipljiv razlog da se ovo dešava i nisu srećni. To znači da je neko treći izazvao ovu "zvrčku" i sada glumi nevinašce. Ko bi togao da bude?
Hmmmm....
Pojma nemam (ne mešam im se odavno u "posao"), ali prvo što mi pada na pamet je neki takmičar ili klub iz Srbije koji se nije plasirao na JP Kup, a mnogo je to želeo. Poznajući psihologiju naših takmičara-mušičara, to me nimalo ne bi začudilo. Mnogi od njih su u fazonu "neka komšiji crkne krava", to jest "ako ne idem ja, pomrsiću im konce". Treba proveriti nije li neko od takvih delio savete ili "pomagao" u organizaciji. Laughing"
Evo nase vedete inteligencije iz Nish, gurua ovakvih sranja i pravog rodonacelnika svega negativnog u sferi musicarenja u Srbiji..kasapin, koska od mladice mu se zaglavila u grlu

Ipak nam je Tihomir Lukic na specijalizaciji kod pomenutog mentora imao dosta toga da nauci i primeni u stvarnosti.