KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
oholi je napisao(la):
Maricu upravo to. Poentabje da se sazna istina i nista vise.... ako je tihi ikom zabio noz u ledja nek odgovara za to... nemam frku sa tim. Ali pljuvanje po forumu ovako ko dzukci u coporu me nervira. Jer se zna samo jedna strana price nista vise

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Je ti to mene nazivas dzukcem???

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa Proto imao si hijene i dzukce. Ali to sad nije vazno

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Bedan pokušaj skretanja sa teme.... Ne snosim odgovornost jer je neko umislio da je prozvan.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Oholi, koga sam ja to vređao?
Proticu nek ovo bude odgovor.... kao iz gorskog vijenca.... kad kazu "Otpisi mu kako znas, vladiko, i cuvaj mu obraz ka on tebi! "
Sto bi baki rekao ako si se nasao prozvan nije moja krivica...

Mada, za one koji znaju da citaju, napisao sam da se ponasaju pojedini kao dzukci...

Nisam napisao pojedini su (skarceno od jesu) dzukci....

Poenta je u pristupu

Maricu, donekle se slazem za paralelu koju povlacis za mitu...al samo donekle, al ta prica je valjda zavrsena... smisao mog pisanja je da se dodje do istine.... ako je tihi zasrao sve....lepo na krst kao mitu kad ga vec pominjemo....

Baki, zato sam i napisao da sam necu nista raditi jer ne zelim da donosim.ishitrene odluke.... nije neka uvreda al realno jeste... tako da...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Maricu upravo to. Poentabje da se sazna istina i nista vise.... ako je tihi ikom zabio noz u ledja nek odgovara za to... nemam frku sa tim. Ali pljuvanje po forumu ovako ko dzukci u coporu me nervira. Jer se zna samo jedna strana price nista vise

Ovo je u suprotnosti

Baki, ne komuniciras sa bukvama nego sa ljudima... zamolicu da ne vredjas.... svaki sledeci post gde vredjas zamolicu upravu za dozvolu da obrisem. Jer ne bih zeleo da budem subjektivan u donosenju odluke prema tebi.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Očigledno je da nisi u stanju da ostaviš neslaganja između tebe i mene po strani. Ovde se ne radi o nama dvojici, nego o grupi od 50 - 60 ljudi. Verujem i mnogo više.

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
71
Gledajte, celokupan budžet ovog iventa je negde oko milion dinara, znaci lepe pare!
Ekodu i No1 od svega toga su trebale da pripadnu samo pare od kotizacija, kako se prijavilo 10 ekipa, to je negde do 300 000din, od cega su trebale da se plate sudije 90 000, i pun klinac ostalih stvari i da se odmah savezu da pripadajjcih 10 posto... Svuda do sada(Hrvatska itd...) je za kotizacije bio postavljan ziro racun organizatora pa bi oni po uplatama dali tih 10 posto svom savezu, medjutim savez je bez ikakvog obavestenja zamenio ziro racun organizatora svojim i na pitanje zasto to odgovorio, neka Hrvata i ostalih, mi cemo ovako! Ok tu se preslo preko toga.
Druga stvar klub domacin nigde ne placa kotizaciju za takmicenje jer tom logikom uplacuje pare sam sebi, na sta su iz saveza istupili izjavom, samo savez moze nekoga da oslobodi kotizacije...
E na kraju najzanimljivije je da i pare od tih deset kotizacija koje su uplacene ne postoje za sada! Doveli su organizatora u problem sa odugovlacenjem prebacivanja novca, a za sve to vreme su Valjevci iz opstine izdvojili pare i od sponzora! Postarali se da reka bude PREPUNA velike ribe, obala cista, i sa velikim entuzijazmom pristupili svemu i organizaciji!
Zato kad citam ono obrazlozenje saveza, gde navode nemanje zelje Valjevaca da se kup odrzi, neozbiljnost, los pristup i sta vec, hvata me jeza!

A neko od organizatora, verovatno Tihomir, koji se zalio kako nijedan sastanak nije odrzan je kontaktirao sa savezom tajno i ko zna sta im sve napricao, da su se dogovorili na kraju da miniraju ceo dogadjaj, sto savezu itekako odgovara jer para od kotizacija verovatno nema...

Na mejl kluba stizu neopozive ostavke Tihomira i ostalih, gde su ja pretpostavljam bili u dogovoru sa savezom i pratili njihove koordinate jer u isto vreme stize na mejl i saopstenje saveza o odjebavanju Valjevaca.

Znaci simultanom akcijom saveza i Tihomira izminiran je kup...

Ovo je samo moje vidjenje, ali 90 posto stvari koje sam rekao su istinite.
Eto gospodo :)

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
71
Za sada nam je jedino nepoznato sta je to Tihomir pricao sa savezom i zasto je dao ostavku.
Mene da neko ocrnjuje kao sto to ljudi rade ovih dana sa njim ja bih da sam posten iz sveg glasa se branio, oglasavao, pisao itd.
Tako da meni ovo njegovo cutanje govori sve.

Eh da jos jednu stvar ne znamo, zasto se zaboga usrao u facu ljudima sa kojima je boravio, jeo, pio i druzio se...

Meni jedino pada na pamet kinta, mozda su mu ovi dali deo da ne idu pare Gradcu, al to su mizerne pare... Opet sta ce onda Uzicanima da pripadne ako para nema...
A i na kraju verovatno nisu pare jer kad Gradcu nisu dali sto bi Tihomiru.

Pre bi bilo da je savez poslao Prla i Tihog da miniraju skup, a Tihi digao i sebe slucajno u vazduh misleci da su tu Nemci...

Pojma nemam, smesno mi sve pa se zezam malo...
Uglavnom to je sve sto ja znam pa nista vise necu da pisem da ne bih konstruisao.

Zovi ti Oholi drugara pa neka napise nesto, jbg red bi bio ;-)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nikola_m87 je napisao(la):
Za sada nam je jedino nepoznato sta je to Tihomir pricao sa savezom i zasto je dao ostavku.
Mene da neko ocrnjuje kao sto to ljudi rade ovih dana sa njim ja bih da sam posten iz sveg glasa se branio, oglasavao, pisao itd.
Tako da meni ovo njegovo cutanje govori sve.

Eh da jos jednu stvar ne znamo, zasto se zaboga usrao u facu ljudima sa kojima je boravio, jeo, pio i druzio se...

Meni jedino pada na pamet kinta, mozda su mu ovi dali deo da ne idu pare Gradcu, al to su mizerne pare... Opet sta ce onda Uzicanima da pripadne ako para nema...
A i na kraju verovatno nisu pare jer kad Gradcu nisu dali sto bi Tihomiru.

Pre bi bilo da je savez poslao Prla i Tihog da miniraju skup, a Tihi digao i sebe slucajno u vazduh misleci da su tu Nemci...

Pojma nemam, smesno mi sve pa se zezam malo...
Uglavnom to je sve sto ja znam pa nista vise necu da pisem da ne bih konstruisao.

Zovi ti Oholi drugara pa neka napise nesto, jbg red bi bio ;-)
Ne znam ko si...al sam kazes da je 90% tacno.... sta bi sa ostalih 10? To si slagao? Elem... mozda covek misli da.nema kome da se pravda... jer ja ono sto znam, je da nisu samo valjevci bili dobri prema tihom... vec je i obratno bilo.... opet koliko znam nikad nije ulazio u sve to zbog novca, vec zbog ljubavi prema gradcu... a svi koji ga pljujete malo bolje izanalizirajte njegovo ponasanje tokom njegovog boravka na gradcu i stavite to sa jedne strane i mogucu zaradu od marnjavanja sa druge strane...

Mozda neki od vas znaju a mozda i ne.... on je jedan od retkih ljudi koje znam, da pokloni svoj novac ili nesto sto ima a da ne ocekuje nista zauzvrat.... necu biti konkretan, ali nesto sam licno ja osetio a nesto znam od drugih... mozda jeste tezak i tvrdoglav ali prevarant nije sigurno.

Ovo je moj poslednji post ovde jer cu sacekati dalji razvoj situacije pa razmisliti dal da postujem vise....

Pozdrav svima

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa svi znaju da je Tihi finansirao tvoja takmičenja. To si mi i sam rekao kad sam te vodio (vozio) na Gradac. Sećaš se kad je bio kolaps u saobraćaju zbog derbija ili imaš rupe u pamćenju?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa gde je onda prekvacio sunce ti jebem???? Nek napise sta se desilo. Sta je inicijalna kapisla da se desi to sto se desilo?? I ko je poslao Lukino pljuvanje Boskovica licno Boskovicu a navodno je grupa koja nije imala blage veze sa Ligom niti sa JPK om nego svi takmicari iz Lige gde nije bilo samo mene i ljudi iz Smudja ( Mite, Vlade i Saleta). Naknadno me je Vlada ubacio na Bockovo pitanje ( iz Nisa) gde sam ja i moji iz kluba. Ostale je boleo kurac. I nakon toga sam ubacen i izneo sam par svojih misljenja i napustio grupu posle citavih 5-10 minuta.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I posle neko da mi kaze da se ne mulja u Ligi. Pa mulja se sve vreme. To svi znate na koji nacin i kako se donose odluke.

Vrh Dno