Gledajte, celokupan budžet ovog iventa je negde oko milion dinara, znaci lepe pare!
Ekodu i No1 od svega toga su trebale da pripadnu samo pare od kotizacija, kako se prijavilo 10 ekipa, to je negde do 300 000din, od cega su trebale da se plate sudije 90 000, i pun klinac ostalih stvari i da se odmah savezu da pripadajjcih 10 posto... Svuda do sada(Hrvatska itd...) je za kotizacije bio postavljan ziro racun organizatora pa bi oni po uplatama dali tih 10 posto svom savezu, medjutim savez je bez ikakvog obavestenja zamenio ziro racun organizatora svojim i na pitanje zasto to odgovorio, neka Hrvata i ostalih, mi cemo ovako! Ok tu se preslo preko toga.
Druga stvar klub domacin nigde ne placa kotizaciju za takmicenje jer tom logikom uplacuje pare sam sebi, na sta su iz saveza istupili izjavom, samo savez moze nekoga da oslobodi kotizacije...
E na kraju najzanimljivije je da i pare od tih deset kotizacija koje su uplacene ne postoje za sada! Doveli su organizatora u problem sa odugovlacenjem prebacivanja novca, a za sve to vreme su Valjevci iz opstine izdvojili pare i od sponzora! Postarali se da reka bude PREPUNA velike ribe, obala cista, i sa velikim entuzijazmom pristupili svemu i organizaciji!
Zato kad citam ono obrazlozenje saveza, gde navode nemanje zelje Valjevaca da se kup odrzi, neozbiljnost, los pristup i sta vec, hvata me jeza!
A neko od organizatora, verovatno Tihomir, koji se zalio kako nijedan sastanak nije odrzan je kontaktirao sa savezom tajno i ko zna sta im sve napricao, da su se dogovorili na kraju da miniraju ceo dogadjaj, sto savezu itekako odgovara jer para od kotizacija verovatno nema...
Na mejl kluba stizu neopozive ostavke Tihomira i ostalih, gde su ja pretpostavljam bili u dogovoru sa savezom i pratili njihove koordinate jer u isto vreme stize na mejl i saopstenje saveza o odjebavanju Valjevaca.
Znaci simultanom akcijom saveza i Tihomira izminiran je kup...
Ovo je samo moje vidjenje, ali 90 posto stvari koje sam rekao su istinite.
Eto gospodo