KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
oholi je napisao(la):
Zeza te samo sto ti.je klub odustao od takmicenja. A ti platio deo kotizacije. Steta a mogao si da briljiras. Ovako odose novci niz vodu.... no, nema veze ko zna za sta je to dobro.

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Nisam platio deo vec celu. Nisam ja polovican kao neki ;) naravno da je za nesto dobro. Videcemo za sta.

Luka 94

Senior member
Učlanjen(a)
02.12.2016.
Broj reagovanja
0
Luka 94 je napisao(la):
Koje cetiri ekipe se takmice za Srbiju,ako nije tajna?
I naravno, kao sto sam i mislio,na moje pitanje ne sme da se odgovori 😂😂😂 Samo jako i bez sekiracije  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A šta si očekivao Luka? Od sponzoruše sigurno nećeš dobiti odgovor.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
A šta si očekivao Luka? Od sponzoruše sigurno nećeš dobiti odgovor.

Ja sam ma koliko glup ispao ipak očekivao neki odgovor. Mada posle nekih novih saznanja odgovor ne očekujem niti mi treba.

Luka 94

Senior member
Učlanjen(a)
02.12.2016.
Broj reagovanja
0
Fantasticna cetvorka izgleda dobila zabranu da komentarise,samo smeju da slikaju i salju na uvid heheheh :hammer: :D Samo bez sekiracije :hammer:

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Luka... nemam problem da odgovorim na sve, a koliko se sećam ti i ja smo se dopisivali pre neki dan i ni tada mi nije bio problem i da ti dam svoje mišljenje i kritiku...
što se tiče ekipa to su: Nera, Mlava kao mešovita ekipa, Smuđ, i Novi pazar...
O broju ekipa odlučuje savez... a o plasmanu kup...
To što na nešto ne odgovorim odmah samo znači da nemam vremana da budem na forumu, ali slobodno ako baš mene hoćete nešto da pitate zovite, mene isključivo zanima mušičarenje i mušičarska zajednica... međuljudskim odnosima sam odavno prestao da se bavim tu je ne popravljivo...

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Mlava I Beograd su bili drugi u kupu... srđan, dejan pavlović i ja smo u ekipi..

Luka 94

Senior member
Učlanjen(a)
02.12.2016.
Broj reagovanja
0
Hvala na odgovoru! Drago mi je sto se Hura takmici,najbolji covek koga sam upoznao. :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
maric je napisao(la):
Nisam platio deo vec celu. Nisam ja polovican kao neki ;) naravno da je za nesto dobro. Videcemo za sta.
Stani, dao si novac za full kotizaciju za ceo tim? Ili samo deo za sebe? Posto je ovo timski ne individualno..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jel si Srbin il si Kinez? Prvo to da razjasnimo pa cemo dalje.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pitam... jer mislim da si negde napisao negde oko 100e... sto je daleko od punog iznosa... ne znam kakve veze ima to sta sam i odakle sa postasvlhenim ti piitanjem

Vrh Dno