Danas sam čuo nešto i ostao sam bez teksta, Oholi ti znaš koliko, si puta jeo gore i bio na takmičenjima na kojima su se delile majice za takmičare, nikad niko gladan otišao sa takmičenja i 90% posto puta se majice i ručak nisu plaćali osim par puta u zadnjih par god kada su donacije presušile, znaš dobro koliko ste puta gore spavali i bili ugošćeni kao najrođeniji, tebi se obraćam a ne onom, da li je moguće da onda tvoj drug pita Žuću na sve ovo moje nabrojao 'ko ste to vi' i da on ništa džabe nije dobio već je sve platio, pazi čovek se od zlatne ribice razlikuje jer pamti malo duže, ja pamtim podosta, ali srbi generalno imaju kratko pamćenje, on ako je zaboravio koliko je puta gore jeo i spavao ja nisam.
Nije nam jasno šta to znači ko ste to vi, mi smo Ekod Gradac, a ko je on sad se vidi
Ovim završavam svaku polemiku, a ti nastavi da ga braniš i dalje to je tvoje pravo,
Popizdeo sam opasno tako da je bolje da više ne pišem. A posebno ne vidim dotičnog
Nije nam jasno šta to znači ko ste to vi, mi smo Ekod Gradac, a ko je on sad se vidi
Ovim završavam svaku polemiku, a ti nastavi da ga braniš i dalje to je tvoje pravo,
Popizdeo sam opasno tako da je bolje da više ne pišem. A posebno ne vidim dotičnog