KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Danas sam čuo nešto i ostao sam bez teksta, Oholi ti znaš koliko, si puta jeo gore i bio na takmičenjima na kojima su se delile majice za takmičare, nikad niko gladan otišao sa takmičenja i 90% posto puta se majice i ručak nisu plaćali osim par puta u zadnjih par god kada su donacije presušile, znaš dobro koliko ste puta gore spavali i bili ugošćeni kao najrođeniji, tebi se obraćam a ne onom, da li je moguće da onda tvoj drug pita Žuću na sve ovo moje nabrojao 'ko ste to vi' i da on ništa džabe nije dobio već je sve platio, pazi čovek se od zlatne ribice razlikuje jer pamti malo duže, ja pamtim podosta, ali srbi generalno imaju kratko pamćenje, on ako je zaboravio koliko je puta gore jeo i spavao ja nisam.
Nije nam jasno šta to znači ko ste to vi, mi smo Ekod Gradac, a ko je on sad se vidi
Ovim završavam svaku polemiku, a ti nastavi da ga braniš i dalje to je tvoje pravo,

Popizdeo sam opasno tako da je bolje da više ne pišem. A posebno ne vidim dotičnog

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Ovo ovde su jako jako bolesni i jadni odnosi  :doh: .......jadan Gradac ko sve na njega svraca.......drugarima, poznanicima i komsijama (a prevashodno dobrim domacinima) iz EKODA preporucujem da se okrenu sami sebi i Gradcu a batale i Srbiju i ligu i takmicenja i savez i sva ostala sranja. Pomocicu maksimalno da napravimo nas raj i nas kutak i da ga cuvamo onako kako je zasluzio a mozda bi trebalo i probirljiviji sa gostima da budemo.....ne zeli mu na zalost svako dobro sto iz zavisti i ljubomore sto iz niskih strasti....

Sto no kaze Kristina u Maratoncima........ :smoke:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Petre, ja sam ti rekao da cujes obe strane price. Nisi hteo. Ovako javno da se prepucavam ne pada mi na pamet.
Sacekacu tihomirovu reakciju ako je bude. Ako je ne bude njegovo pravo.

Sto se tice toga sto si rekao, uvek se dzaba jelo.... povremeno i spavalo dzaba....
Dozvolu smo placali uvek iako neki lazu da nismo...

Openi su organizovani tako da oni sa godisnjom ne placaju.... bez godisnje se placala kotizacija, bar mislim uz dnevnu naravno......to vec ne znam tacno....odavno kupujem godisnju...

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Zlatovcica je napisao(la):
Ovo ovde su jako jako bolesni i jadni odnosi  :doh: .......jadan Gradac ko sve na njega svraca.......drugarima, poznanicima i komsijama (a prevashodno dobrim domacinima) iz EKODA preporucujem da se okrenu sami sebi i Gradcu a batale i Srbiju i ligu i takmicenja i savez i sva ostala sranja. Pomocicu maksimalno da napravimo nas raj i nas kutak i da ga cuvamo onako kako je zasluzio a mozda bi trebalo i probirljiviji sa gostima da budemo.....ne zeli mu na zalost svako dobro sto iz zavisti i ljubomore sto iz niskih strasti....

Sto no kaze Kristina u Maratoncima........ :smoke:
Mozete se organizovati...al tek onda nece ekod imati para da odrzava sve sto treba. Revir je posao ma sta vi mislili o tome. I tu vam je isplativost cilj....druzenje je posledica. Na zalost.... gradac obozavam, ali se mora voditi racuna o finansijama... sa stavom mi biramo goste mozete se samo vremenom ugasiti. Gile je tu da sredi sve nepravilnosti na vodi.... a jedan cuvar na onoliko toka je malo...

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Neću da ne bi posle bilo da palamudim. Reci cu samo jedno naši losi. Smudj se jedini ne da.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Crnogorci najbolji. Mislim da je mozda i Mojkovcanin pojedinačno najbolji

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
339
Što bi palamudio ako objaviš rezultate? Nisi ih ti pisao pa da brineš šta će ko reći...
Hvala i za ovoliko  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:tbumb:

Prilozi

• FB_IMG_1526158038004.jpg
    FB_IMG_1526158038004.jpg
    63,4 KB · Pregleda: 90

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
339
sasats je napisao(la):
Jeste malo nezgodno da te oderu na domacem terenu .
Iskreno verujem da rezultat naših klubova nije posledica neumeća toliko koliko svakojakih kolateralnih sranja koja smo uspeli da podignemo na zavidan nivo

Vrh Dno