KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

Kure

Newbie
Učlanjen(a)
14.05.2018.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima,
Čitam ove komentare i ne mogu da vjerujem da neki mogu da komentarišu druge u negativnom kontekstu, a nisu ni blizu nivou tih drugih.
Poštujem vas sviju, hvala Mariću što je spomenuo Filipa, Oholi je isto ekstra momak i super peca, i mislim da je daleko odskočio u odnosu na ostale iz Srbije, Tihi je isto super.
Vidim neki pričaju da je Filip imao srece, i da je prvo takmičenje i da je novi u tom svijetu... E pa ljudi, Filip peca ribu, za razliku od vas, Filip se godinama unazad takmiči i na revijalnim i na državnim i na svjetskim takmičenjima, Filip jako dobro poznaje sve tehnike mušičarenja, stalno napreduje, ali što je najbitnije čvrsto stoji na zemlji, poštuje ostale, uči od drugih, i ne eksponira se. U tome je velika razlika, peca i uči, a ne palamudi po forumima i facebook-u, kao pojedini a nisu odmakli dalje od Gradca ili eventualno Djetinje. Filip peca rijeke širom BiH, a i šire, da ih ne nabrajam, a svi dobro znate koliko je rijeka za fly u BIH, i uspješan je jako. U Filipovoj porodici mušičarenje je život, od njegovog djeda preko oca pa sad do njega, svi su bili poznazi mušičari i vezači, a hvala Bogu imali su to gdje i vježbati. Uzmite samo mjesta na kojima je on lovio pa uporedite njegove rezultate sa rezultatima ostalih takmičara koji su lovili na istim mjestima kao i Filip.
Pružite ruku momku i čestitajte, a ne tražite izgovore, ili još gore njegove mane. 18 godina mu je sad, pisaćemo za 7-8 godina kasnije, da usporedimo eto Filipa sad i tad, i Filipa tad sa vama tad.
Pozdrav i bistro!

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mariću opet si napravio sranje,ne mogu da verujem,od sad ćuti i ne piši ništa,
SVE ŠTO KAŽEŠ ILI NAPIŠEŠ BIĆE UPOTREBLJENO PROTIV TEBE  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
pera je napisao(la):
Mariću opet si napravio sranje,ne mogu da verujem,od sad ćuti i ne piši ništa,
SVE ŠTO KAŽEŠ ILI NAPIŠEŠ BIĆE UPOTREBLJENO PROTIV TEBE  :hammer: :hammer: :hammer:

Sta nema u pravilniku nije dozvoljeno ;) to mislis? Cika Kure druze moj kako je u Bosni. Dolazim na zlatnog lipljena nadam se ako ne onda sam u septembru tu ;)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Na poslu ne mogu jutube,na to sam mislio,a Marić  :smoke:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Pošto ovde vlada OMERTA i nije moguće doći do ikakvih informacija o jkp-u, ja ću biti toliko slobodan da prenesem utiske jedne od ekipa.
Oni su oduševljeni dočekom,organizacijom,brzinom kojom su ribe merene,kvalitetom smeštaja (nikad do sada to nisu videli),ručak je bio kažu na nivou kakav jkp i zaslužuje,a pokloni organizatora su ih baš iznenadili svojim kvalitetom i kvantitetom.
Svaka čast,izgleda da EKOD mora još da uči da dođe do tog nivoa usluge.
E sad ako oni lažu mene i ja lažem vas ,a to mi nije bila namera.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pero, seti se kako je svima vama bilo kada ste organizovali ligu po par dana.... padnu ljudi sa nogu. Razumite malo umor... javice se ljudi

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Pero, seti se kako je svima vama bilo kada ste organizovali ligu po par dana.... padnu ljudi sa nogu. Razumite malo umor... javice se ljudi

Mislio sam više na ove naše takmičare nego na organizatori, pa i posle naših takmičenja nismo mi ni, stizali da pišemo već neko od učesnika. To me čudi, da nema nikoga

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Sta ocekujes da napisu? ....ovo je jedno novo veliko iskustvo za nas, mnogo smo videli i naucili. Vazno je ucestvovati , bice bolje drugi put...

Kure

Newbie
Učlanjen(a)
14.05.2018.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Sta nema u pravilniku nije dozvoljeno ;) to mislis? Cika Kure druze moj kako je u Bosni. Dolazim na zlatnog lipljena nadam se ako ne onda sam u septembru tu ;)
Pozdrav Rićma.... U Bosni lijepo, mnogo... Treba da dođeš, možeš mnogo da vidiš, nemoj samo da ostane na priči... ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bratski nadam se da ove godine nece. Sve je vec dogovoreno ;) kad ti ne znas da se javis kad dodjes u Bg ;)

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Pricao sam sa par takmicara, svi su van sebe. Svi puni odusevljenja, od same organizacije, do ambijenta i svega ostalog. Niko naprosto ne vjeruje sta se organizovalo za 20 dana.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Alasima sa Djetinje svaka cast Baki, Radetu i ekipi. Svojski su se potrudili da ovo bude odlicno. 110% su dali od sebe.

Vrh Dno