KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Ti ništa,zato sam i razdvojio postove,tebi posebno odgovor,baš da ne bi došlo do nesporazuma,ovo gore se nije odnosilo na tebe.
Izvini ako si pogrešno razumeo

a što se pištolja tiče možeš pitati žuću kad dođeš sledeći put da ti ispriča šta je i kako bilo,neće ga mrzeti da ponovo sve priča veruj mi.

Pero ali svaki put kad sam išao na gradac prosle godine išao sam kod žuće... sa tihomirom... ja ni jednog trenutka nisam osetio da bilo šta nije u redu...
U petak tri dana pre početka svog ovog sranja smo bili tihomir i ja posle pecanja kod žuće... sedeli kod njega na zidiću sprdali se čovek otišao kupio nam po sok i čokoladicu... ni tada nisam osetio da bilo šta nije kako treba... jedino ako obojica nisu hteli da pričaju ispred mene... mada ne vidim razlog da ne pričaju... kako god... i hoću da odem kod žuće i da se vidim sa svakim od vas...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
bolje sir koziji da su ti ali nego sok i cokoladicu!!!! petre petre,sir je onaj bio vrhunski...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
markomilacic je napisao(la):
Pero ali svaki put kad sam išao na gradac prosle godine išao sam kod žuće... sa tihomirom... ja ni jednog trenutka nisam osetio da bilo šta nije u redu...
U petak tri dana pre početka svog ovog sranja smo bili tihomir i ja posle pecanja kod žuće... sedeli kod njega na zidiću sprdali se čovek otišao kupio nam po sok i čokoladicu... ni tada nisam osetio da bilo šta nije kako treba... jedino ako obojica nisu hteli da pričaju ispred mene... mada ne vidim razlog da ne pričaju... kako god... i hoću da odem kod žuće i da se vidim sa svakim od vas...

To nije pitanje za Žuću ,već za tog drugog,ali ..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
maric je napisao(la):
Ajde posto niko nece pitacu te ja posto vidim da ne mozes sa kite da mi se skines sa usranim nimfama. Sve ovo sto cu navesti je ono sto sam cuo I poucen mojim iskustvom sa tobom u dobar deo sam poverovao i nemoj da mislis da ja vrsim hajku na tebe, iskreno zaboli me (moja i tvoja prica je zavrsena odavno) nego se osecam kao ostecena strana jer necu ucestvovati u Ligi a nisam ni na JPK a platio sam kotizaciju za Ligu uredno a takodje sam tvom frendu rekao da bih hteo da cujem I tvoju verziju price
Kao sto tvoj frend Oholi zna jer smo se dopisivali nisam bio upoznat sa situacijom sa JPK om sve do pred sam kraj kada me je Zuca zvao i ispricao neke stvari. Ne krijem to evo i javno kazem da sam ga odmah pitao koji ces kurac ti u Organizaciji JPK kao i Vlada Todorovic kad to nije vas klub ali receno mi je da ste se sami izabrali posto se tvoj klub nije plasirao i da si se prijavio da pomognes ( lepo sa tvoje strane).
Evo molim te da objasnis sta se to desilo u relaciji Ekod - Tihi, Vlada - Savez da je JPK pukao na Gradcu. E sad kako ti volja mozes da pocnes odakle hoces. Iznesi svoje vidjenje stvari.

Ae ljudi pustite coveka da kaze sta ima.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ajde posto niko nece pitacu te ja posto vidim da ne mozes sa kite da mi se skines sa usranim nimfama.

Maricu kad trazis kurca ne treba da se ljutis kad ga dobijes, nimfe konstantno ti prvi pominjes ja ti samo odgovaram. Ako ti je pamcenje ko kod pastrmke prelistaj postove pa vidi koliko si puta pominjao te njimfe u poslednjih mesec dana!!!

maric je napisao(la):
nego se osecam kao ostecena strana jer necu ucestvovati u Ligi a nisam ni na JPK a platio sam kotizaciju za Ligu uredno

Iz saveza ste se povukli samostalno niko vas nije izbacio stvarno ne znam zasto za to krivis mene

maric je napisao(la):
Kao sto tvoj frend Oholi zna jer smo se dopisivali nisam bio upoznat sa situacijom sa JPK om sve do pred sam kraj kada me je Zuca zvao i ispricao neke stvari. Ne krijem to evo i javno kazem da sam ga odmah pitao koji ces kurac ti u Organizaciji JPK kao i Vlada Todorovic kad to nije vas klub ali receno mi je da ste se sami izabrali posto se tvoj klub nije plasirao i da si se prijavio da pomognes ( lepo sa tvoje strane).
Evo molim te da objasnis sta se to desilo u relaciji Ekod - Tihi, Vlada - Savez da je JPK pukao na Gradcu. E sad kako ti volja mozes da pocnes odakle hoces. Iznesi svoje vidjenje stvari.

Clanove ORGANIZACIONOG ODBORA bira kao sto sama rec kaze ORGANIZATOR!!!

Organizator svih zvanicnih drzavnih i medjunarodnih takmicenja moze biti samo maticni savez, u ovom slucaju Savez sportskih ribolovaca Srbije!!!

Kako je uopste JPK dosao na Gradac kad znas da se pitas koji cu ja kurac u organizacionom odboru???

Molim te daj nam tu informaciju!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):

Zasto je JPK premesten sa Gradca stoji u zvanicnom izvestaju SSRS i tu je cela sustina objasnjena. Ne znam zasto niko nije hteo to da procita i da izanalizira! Sve je jasno kao dan, zasto niko od vas to nije objavio na forume.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Koga zanima zasto je JPK premesten sa gradca moze procitati ovde, ovo je sustina! Ovo ima zvanicno na sajtu saveza!

Ako vam trebaju dopisi EKOD-a mogu i to objaviti!

46f4409cb668e67c8f1e4c82d3c0bf2e.jpg
7484d67ebc0a083563d82b3b8aa466f6.jpg
6c4da4d79afa56e075cdda0e2d650b61.jpg

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Moje pamcenje je odlicno pod br 1. Ali pusti moju i tvoju raspravu to nema veze sa ovim. Ja koliko sam razumeo Zucu a pre toga Vladu Todorovica tebe je Vlada predlozio za Organizacioni odbor e sad da li ste se vi tu nesto domundjavali to ne znam nije ni vazno ali mi je decko rekao da ti ne ucestvujes na JPK I da si hteo da pomognes( nemam sta da lazem). Mene sad interesuje ako Savez navodi da Ekod nije hteo niti je odrzao nijedan sastanak kako su onda znali sve sto se u Ekodu desavalo, kako su znali da nista nije uradjeno, itd. Neko im je prenosio pretpostavljam tj nagadjam jer verujem da nisu vidoviti toliko.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Evo lepom pise clanovi Organiyacionog odbora su obavestili Savez da nista nije uradjeno. I zbog cega ste ti i Vlada dali ostavke ako ste stvarno hteli da to na Gradcu uspe i ko je Lukinu prepisku na Viber grupi poslao Boskovicu. I zasto si ti ako je navedeno da ce Savez traziti odgovornost Clanova Organizacionog odbora nagradjen da organizujes JPK na Djetinji. Jer kontam ako su trazili odgovornost od vas onda niste ni za ku.ac

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Hocu da razjasnim neke stvari. Posto mi je nelogicno da je nekom stalo da uspe nesto a onda iza ledja ide I prica nekom da nista ne valja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tihi83 je napisao(la):
Kako je uopste JPK dosao na Gradac kad znas da se pitas koji cu ja kurac u organizacionom odboru???

Molim te daj nam tu informaciju!!!

JPK je na Gradac dosao jer je Blesavi ( moram tako da ga nazovem ) Zuca hteo da musicarenje u Srbiji pomeri sa mrtve tacke i jer je mislio da Srpski musicari  zasluzuju da se takvo prestizno takmicenje odrzi kod nas kao i da reka Gradac moze da iznese celu pricu tj Ekod. I ti to vrlo dobro znas kao i svi jer covek gusla o tome vec 2 godine. A te price Savez je doveo JPK na Gradac to okaci macku o rep. Savez je samo odradio papiroloski i sve ostalo sto je trebalo ali sama ideja je proistekla iz Valjeva.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
I ako je samo ovaj papir tj Dopis Saveza objasnjenje onda jbg. Nista mi nisi odgovorio na postavljenja pitanja. Relacija EKOD- TIHI, VLADA - SAVEZ gde je puklo i zbog cega. Zasto je receno da nije bilo sastanaka a kao clan Organizacionog odbora si 24 casa bio na Gradcu spavao kod Zuce u kuci, I kako je Savez dosao do saznanja da nista nije uradjeno u organizaciji posto mu Zuca nije to rekao, Vlada isto kaze da nije, Boba Gvozdenovic ( gradonacelnik Valjeva ) tek nije.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
pera je napisao(la):
Da me neko ne razume pogrešno,na ekipu iz Užica se ništa od napisanog ne odnosi,opet se vraćamo na podmetanja ,izvrtanja,pitanja  bez odgovora.
Sve to na kraju nije toliko ni bitno,ali koliko mali moraš biti da ideš okolo i pljuješ i reku na kojoj si pecao zadnjih nekoliko godina,spavao ,jeo bez naknade ,gde su te domaćini dočekali raširenih ruku,I ONDA  ti ideš i sereš kako je reka sranje ,kako su ribe mrtve,kako ti je draže da na drugoj reci uhvatiš jednu divlju ribu nego na toj reci 100  mrtvih ali naših,
mada to ti nije smetalo da do pre mesec ili dva dolaziš na našu reku i hvataš te mrtvake.
I oholi molio bih te bez advokatisanja jer stvarno nema potrebe
Petre, stariji si i postujem te. Ali advokatisanja cu se ostaviti kad i ti. Ne znam cemu takav  komentar. Ti si ovde vidim ekodov advokat, a bio je luka, maric... nikako neko odgovorno lice iz ekoda da prozbori koju rec.
Evo necu javno da kacim screenshot ali dobices moju i zucinu prepisku gde na moje pitanje gde je to njih tihi zajebao ni jednom nije odgovorio na moje 3x ponovljeno pitanje....

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Vrh Dno