Nikola_m87
Senior member
Momak je genijalan :-Dmaric je napisao(la):Ti si kralj. Posle ovoga ti skidam kapu. Nista vise me komentarisem. Kakav mali Alek. On je kurac obican.
Momak je genijalan :-Dmaric je napisao(la):Ti si kralj. Posle ovoga ti skidam kapu. Nista vise me komentarisem. Kakav mali Alek. On je kurac obican.
maric je napisao(la):Ti si kralj. Posle ovoga ti skidam kapu. Nista vise me komentarisem. Kakav mali Alek. On je kurac obican.
preza.va je napisao(la):Ovo za dnevnice je dosad najnotornija laz....nije vredno komentara na sta je neko sposoban da se spusti,,,
...
Koji kalupi? Nemam bre nista protiv tebe i kazem ti sve u oci tj na forumu sta imam. Za razliku od pojedinaca tvojih drugara. Tvoj problem je sto mislis da si najpametniji a nisi jer nemas kapaciteta za to. Inace ovako bi bio dobar da ne palamudis uvek i trazis neka sranja konstantno samo ti. E sad sto se tice ovog drugog gde sam rekao da te podrzavam to je tako i tu nema presedana jer sam prvi rekao Zuci kad mi je ispricao celu pricu da ako je tako treba da te sankcionisu dozivotno sa Gradca. Jer je nanesena sramota, bruka i steta ( jer su pojedinci radili na organizaciji jpk par meseci). Onda nanesena je bruka No1 i nama kao takmicarima jer je posle svega klub odlucio da se ne takmici .Tihi83 je napisao(la):A nasao si za shodno da se sprdas sa slikama drvenih kalupa koje sam, pored ostalih, i ja pravio na jednoj od akcija EKOD-a..
Sent from my iPad using Tapatalk
Nije nudjeno samo meni nego i svim ostalima koji su dosli da pomognu. A za tu odluku predsednistva sam cuo od predsednika i Jofketa, obojca su to potvrdili, e sad zasto su oni lagali mene ako su me lagali to ne znam.preza.va je napisao(la):Njemu su jedinom nudjene dnevnice jer je covek od 52 vikenda na Gracu bar 45....i radi,vodi kafanu,zapostavla svoj posao zbog toga. I znas sta,nikada ih nije uzeo,doslovce nikada...a zasto ih je tebi nudio moras njega pitati
Znam ja da si ti stvorio gradac takakv kakav jeste, samo je jedna stvar interesantna kako su te svi iz EKOD-a prvi put videli na Gradcu 2016 god. Kako toliki zaljubljenik u reku Gradac, a zivi u Valjevu nikad nije otisao do EKOD-a i prijavio se kao volonter, itd...maric je napisao(la):Mozda si mu se svideoe moj ti rodjen u Valjevu i odrastao na Gradcu. Koliko sam samo puta dok sam isao na kupanje pokupio smece koji su drugi ostavili ali sta tebi da kazem koji si Gradac otkrio u 21 veku.
Iskreno sto se tvog dolaska na Gradac tice ja te podrzavam. Ako Ekod za shodno posle svih sranja, stete i bruke koji si mu naneo nije nasao zelje da se oglasi i javno kaze da mu je bruka naneta i od strane koga i da taj neko treba da se sankcionise onda covek moze da pomisli isto sto i ti, imas uredno placenu dozvolu i sto ne bi dosao. Tu te podrzavam 100%.
maric je napisao(la):Koji kalupi? Nemam bre nista protiv tebe i kazem ti sve u oci tj na forumu sta imam. Za razliku od pojedinaca tvojih drugara. Tvoj problem je sto mislis da si najpametniji a nisi jer nemas kapaciteta za to. Inace ovako bi bio dobar da ne palamudis uvek i trazis neka sranja konstantno samo ti. E sad sto se tice ovog drugog gde sam rekao da te podrzavam to je tako i tu nema presedana jer sam prvi rekao Zuci kad mi je ispricao celu pricu da ako je tako treba da te sankcionisu dozivotno sa Gradca. Jer je nanesena sramota, bruka i steta ( jer su pojedinci radili na organizaciji jpk par meseci). Onda nanesena je bruka No1 i nama kao takmicarima jer je posle svega klub odlucio da se ne takmici .
Mozda ti nisi imao losu nameru da se razumemo ali si prepametovao tj otisao si u visoke obrtaje a masina to nije mogla da isprati nema kapacitet.
Ako zelis da vam Liga uspe spusti malo loptu prestani da pametujes ukljuci neke ljude koji nesto znaju o ovom musicarenju a ne ko ti i vezbaj sinovac jer sa ovim znanjem ne mozes da prismrdis JPK u kamo li Svetskom ili Evropskom takmicenju.