KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ti si kralj. Posle ovoga ti skidam kapu. Nista vise me komentarisem. Kakav mali Alek. On je kurac obican.

Pa glupo je i da komentarises ti koji ni jedan kamen nisi pomerio na Gradcu [emoji23]

A nasao si za shodno da se sprdas sa slikama drvenih kalupa koje sam, pored ostalih, i ja pravio na jednoj od akcija EKOD-a..

Sent from my iPad using Tapatalk

preza.va

Newbie
Učlanjen(a)
17.07.2011.
Broj reagovanja
0
Ovo za dnevnice je dosad najnotornija laz....nije vredno komentara na sta je neko sposoban da se spusti,,,

...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
preza.va je napisao(la):
Ovo za dnevnice je dosad najnotornija laz....nije vredno komentara na sta je neko sposoban da se spusti,,,

...

Meni je Jofke licno davao dve hiljade koje sam odbio, a po povratku sa platna u radnju kod Zuce on je nastavio sa insistiranjem da uzmem i posle mog kategoricnog odbijanja, njegove reci su bile da je to odluka predsednistva i ako se radi sa grupama na sarenom platnu, da je odluka predsednistva da se ljudima plate dnevnice.
Ako je on mene tad lagao da bih ja prihvatio pare, onda sad i ja lazem vas!

preza.va

Newbie
Učlanjen(a)
17.07.2011.
Broj reagovanja
0
Njemu su jedinom nudjene dnevnice jer je covek od 52 vikenda na Gracu bar 45....i radi,vodi kafanu,zapostavla svoj posao zbog toga. I znas sta,nikada ih nije uzeo,doslovce nikada...a zasto ih je tebi nudio moras njega pitati

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mozda si mu se svideo  :hammer:  e moj ti rodjen u Valjevu i odrastao na Gradcu. Koliko sam samo puta dok sam isao na kupanje pokupio smece koji su drugi ostavili ali sta tebi da kazem koji si Gradac otkrio u 21 veku.
Iskreno sto se tvog dolaska na Gradac tice ja te podrzavam. Ako Ekod za shodno posle svih sranja, stete i bruke koji si mu naneo nije nasao zelje da se oglasi i javno kaze da mu je bruka naneta i od strane koga i da taj neko treba da se sankcionise onda covek moze da pomisli isto sto i ti, imas uredno placenu dozvolu i sto ne bi dosao. Tu te podrzavam 100%.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi83 je napisao(la):
A nasao si za shodno da se sprdas sa slikama drvenih kalupa koje sam, pored ostalih, i ja pravio na jednoj od akcija EKOD-a..

Koji kalupi? Nemam bre nista protiv tebe i kazem ti sve u oci tj na forumu sta imam. Za razliku od pojedinaca tvojih drugara. Tvoj problem je sto mislis da si najpametniji a nisi jer nemas kapaciteta za to. Inace ovako bi bio dobar da ne palamudis uvek i trazis neka sranja konstantno samo ti. E sad sto se tice ovog drugog gde sam rekao da te podrzavam to je tako i tu nema presedana jer sam prvi rekao Zuci kad mi je ispricao celu pricu da ako je tako treba da te sankcionisu dozivotno sa Gradca. Jer je nanesena sramota, bruka i steta ( jer su pojedinci radili na organizaciji jpk par meseci). Onda nanesena je bruka No1 i nama kao takmicarima jer je posle svega klub odlucio da se ne takmici .
Mozda ti nisi imao losu nameru da se razumemo ali si prepametovao tj otisao si u visoke obrtaje a masina to nije mogla da isprati nema kapacitet.
Ako zelis da vam Liga uspe spusti malo loptu prestani da pametujes ukljuci neke ljude koji nesto znaju o ovom musicarenju a ne ko ti i vezbaj sinovac jer sa ovim znanjem ne mozes da prismrdis JPK u kamo li Svetskom ili Evropskom takmicenju.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sto se mene tice zavrsio sam. Posle ovog mog dobronamernog saveta nemam ti sta reci vise niti cu komentarisati. Ili sto bi jedan moj drug rekao: "Sve si u pravu, odoh da pecam i vezbam" ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Satanak u prostorijama Saveza ogranak Kruševac ?????? Sunce ti jebem žarko, čovek iznajmljuje prostoriju u svojoj kući SSRS-u i uredno naplaćuje. Sukob interesa na kvadrat. Dade i lepo ime prostoriji "ogranak Kruševac".

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
preza.va je napisao(la):
Njemu su jedinom nudjene dnevnice jer je covek od 52 vikenda na Gracu bar 45....i radi,vodi kafanu,zapostavla svoj posao zbog toga. I znas sta,nikada ih nije uzeo,doslovce nikada...a zasto ih je tebi nudio moras njega pitati
Nije nudjeno samo meni nego i svim ostalima koji su dosli da pomognu. A za tu odluku predsednistva sam cuo od predsednika i Jofketa, obojca su to potvrdili, e sad zasto su oni lagali mene ako su me lagali to ne znam.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Mozda si mu se svideo  :hammer:  e moj ti rodjen u Valjevu i odrastao na Gradcu. Koliko sam samo puta dok sam isao na kupanje pokupio smece koji su drugi ostavili ali sta tebi da kazem koji si Gradac otkrio u 21 veku.
Iskreno sto se tvog dolaska na Gradac tice ja te podrzavam. Ako Ekod za shodno posle svih sranja, stete i bruke koji si mu naneo nije nasao zelje da se oglasi i javno kaze da mu je bruka naneta i od strane koga i da taj neko treba da se sankcionise onda covek moze da pomisli isto sto i ti, imas uredno placenu dozvolu i sto ne bi dosao. Tu te podrzavam 100%.
Znam ja da si ti stvorio gradac takakv kakav jeste, samo je jedna stvar interesantna kako su te svi iz EKOD-a prvi put videli na Gradcu 2016 god. Kako toliki zaljubljenik u reku Gradac, a zivi u Valjevu nikad nije otisao do EKOD-a i prijavio se kao volonter, itd...

Samo jos niko nije rekao kako sam ja to naneo bruku i stetu EKOD-u, meni jeste zamereno od strane EKOD-a to sto ih nisam podrzao kod njihovih odluka.

Maricu znam ja da si ti dosao da se obracunavas samnom licno kao jos neki...[emoji6]

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ne volim da se eksponiram i ne vidim zasto bih morao da budem clan Ekoda da bih voleo Gradac. Da li me je neko video ili nije totalno sporedna stvar i meni i njima cak sta vise i sad me retko vidjaju. Ja da nekom udjem u kucu i da se namecem i da palamudim ne mogu nisam tako vaspitan. Vecinu tih ljudi sam znao iz grada ( jer sam rodjen u gradu i odrastao na ulici), neke se Drine a ja da tricim i nekog da vucem za rukav da bi rekao evo Maric je tu ili nesto to ne zelim.

I opet ti ponavljam ali tebi je lakse da ti udje u dupe nego u glavu ne obracunavam se sa tobom, ne mrzim te ( jer ne mogu da mrzim nekoga koga sazaljevam), mislim da nisi los ali pametujes mnogo a nemas kapacitet nazalost a niko od tvojih bliskih ne sme to da ti kaze i to je to.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu jedno pitanje, na osnovu cega ti procenjujes kakav je ko ribolovac?na onovu toga koliko puta si se nasao sa njim na suprotnim stranama tabele?
Drugo, neverovatan si, ko cita tvoje postove pomislio bi da neko veliko ime musicarenja koga svi znaju pise.... a ne neko za koga sugradjani bukvalno do juce nisu znali da postoji....
Na svakom takmicenju do sad drzis se pozadine ko pijan plota...

Znajuci tihog, tesko da je isfuserio bilo sta. A jos teze je da je zeleo da ukrade....

Sto se kradje tice, logicnije mi je da je kradja pokusana a da on nije hteo da ucestvuje u tome.

Ne znam ko bi mogao da bude, ali mi pada na pamet neko ko ima direktne ili indirektne veze sa ekodom.... neko ko je lepo ziveo pa pao nisko....mozda jer se vlast promenila pa je u nemilosti....

Zuca ni jednom nije okrivio tihog za ovo za sta pojedine hijene pokusavaju.... ima tihi moju prepisku sa zucom pa nek je okaci ako zeli..... lepo sam ga pitao, sa jasnim stavom da ne stajem na stranu.... nego da zelim da cujem obe price.... nisam dobio odgovor....

E sad....sta god da mi kaze od danas pa na dalje za mene je to laz.... mogu ljudi da se ljute koliko god zele....
Pojedini laju nesto a gradac nisu videli valjano godinama....i ta "gospoda" daju sebi za pravo da nesto komentarisu....

Baki prica o masenju teme... a ovamo pominje neku boskovicevu sobu....kakve to veze ima sa celom situacijom....?

To je vase, ostanete bez argumenata pa odma lupetanje......

Da lepo ponovim....ko se ljuti.... zna se sta mu sleduje... al posto nisam u tom fazonu ti koji se ljute mogu medjusobno da se zadovoljavaju....

I nemoj tako da napustas diskusiju maricu.... nemas ni jedan dokaz sem rekla kazala.....pa odma se naduris ko neka devojcica i povlacis se.... nije lepo

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Koji kalupi? Nemam bre nista protiv tebe i kazem ti sve u oci tj na forumu sta imam. Za razliku od pojedinaca tvojih drugara. Tvoj problem je sto mislis da si najpametniji a nisi jer nemas kapaciteta za to. Inace ovako bi bio dobar da ne palamudis uvek i trazis neka sranja konstantno samo ti. E sad sto se tice ovog drugog gde sam rekao da te podrzavam to je tako i tu nema presedana jer sam prvi rekao Zuci kad mi je ispricao celu pricu da ako je tako treba da te sankcionisu dozivotno sa Gradca. Jer je nanesena sramota, bruka i steta ( jer su pojedinci radili na organizaciji jpk par meseci). Onda nanesena je bruka No1 i nama kao takmicarima jer je posle svega klub odlucio da se ne takmici .
Mozda ti nisi imao losu nameru da se razumemo ali si prepametovao tj otisao si u visoke obrtaje a masina to nije mogla da isprati nema kapacitet.
Ako zelis da vam Liga uspe spusti malo loptu prestani da pametujes ukljuci neke ljude koji nesto znaju o ovom musicarenju a ne ko ti i vezbaj sinovac jer sa ovim znanjem ne mozes da prismrdis JPK u kamo li Svetskom ili Evropskom takmicenju.

Ti koji si konstantno poslednji ili u drugom delu tabele delis savete meni koji za 3 godine takmicenja imam osvojenih 5 medalja i pehara, i ti meni pricas o kapacitetu...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] delis savete i predloge, jebote neverovatno.

Ispasce da se hvalim, ja iza sebe imam konkretne stvari ti iza sebe imas maglu...

Meni ne trebaju tvoji saveti iako si ti visa klasa ja cu se zadrzati cvrsto na zemlji, a ti slobodno leti...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Evo ja cu Maricu da dam jedan konkretan predlog.... al prvo da ti se izvinim posto sam bio ostriji u predhodnoj poruci.. ti bar pokusavas nesto u ligi.... a pojedini dusebrznici koji vodu nisu videli od ko zna kada lupetaju da to nije moguce.... a nista ne znaju iz prve ruke....samo posredno preko rekla kazala....poput baba nekih...

Elem, moj konkretan predlog je da sve strane ucesnice lepo sednu, oci u oci i rasprave i isteraju na cistac sve sta se desilo....

Ovo forumsko palamudjenje nigde ne vodi.

Onaj ko ima herca da sedne taj ima.verovatno sta i da kaze.... price nemam ja sta sa njim da pricam, i nije taj neko moj nivo su suplje....prvo jer sugerisu da taj neko opasno laze....a to da taj neko nije njihov nivo pa nece da pricaju....a do juce su bili drugari....to mi ukazuje da je neko gluplji nego sto misli.... ili da budem fin u izrazavanju....taj neko je manje pametan nego sto misli da jeste cim je neko islod njegove lige navodno uspeo da ga zajebe.....

Svaka slicnost sa stvarnim licnosima i dogadjajima je namerna.

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Vrh Dno