pera je napisao(la):Sve sam ubeđeniji (samo moje mišljenje) da ste pokušali da nešto ućarite ,onda ste videli da to neće ići tako lako i zatim ste demonstrativno podneli ostavke,AJDE EMPORIO NAPIŠI NEŠTO U DESETERCU (pa makar to bila i istina),
nama će ostati nejasno šta ste hteli da ućarite kada vam je obećano 10 % za repku ,da li je neko hteo da mazne više ,a organizatoru da da kurac ni to nećemo saznati,kao što mi ovde nećemo saznati koliko je savez zadržao za sebe od kotizacija sa jkp Đetinja a koliko je prebačeno stvarno organizatru(to su cifre koje se tiču saveza i organizatora ko god to bio),i sve je to ok dok neko ne poželi nas da prevari ili slaže.
ovde se slazemo petre....samo ja mislim da je to neko drugi.... jer vlada todorovic, kao sto znas, je placao iz svog dzepa da bi liga kao liga bila zapoceta, isto je i tihomir uradio.... placali su iz svog dzepa..... kako sam otisao u bosnu??? da li to rade ljudi koji hoce da ucare???? da li se ikada ijedan od njih zali kako nema para....cak i kad stvarno nemaju..... upotrebi mozak.... mozes se sprdati sa vladom ali on je za ligu uradio vise nego iko.
nisu ukrali nista to je sigurno....
sto te boli posto za reprezentaciju... pa od toga bi islo i za luku.... i za ostale...i zuca je na to pristao.
negde gore si pomenuo da se nasa pravila razlikuju nego pravila drugih drzava....da kod drugih organizatora placanje ide drugacije....
kakve to veze ima????? jesi li to odjednom mali postao? u srbiji se postuju pravila i zakoni srbije.... ne hrvatske, ne teksasa, ne albanije.... tako da placanje ide kako pise po nasim srpskim pravilima (mozda je to glupo...al nije sad tema....)
i zasto bi bilo ko izneo bilo kakve dokaze odjednom kad suprotna strana nije ni jedan papir se potrudila da okaci kao dokaz.....????
kako opisujes zucu i njegov odnos sa vama, da moras da ga slusas sta kaze, pomislicu da je vucic od njega ucio sta i kako se radi u drzavi......
pisacu posle kad veceram, ne valja na gladan stomak... i odgovaracu tebi uvek, jer te izuzetno cenim....