Imam protane nostalgiju al ne prema tebi.
To gde sam ja ziveo je odraz primanja koja sam imao, moje zivotne situacije i tadasnjih okolnosti....ne vidim nista lose u tome sto sam ziveo u stanu koji sam sam sebi placao od svoje plate?
Jedino ti vidis...al to je opet snobizam koji je tvoj problem.
Savete daj prvo sebi, meni od tebe ne trebaju...
Bio si tamo pa znas sta ih je sacekalo? Opet si "isao na pecanje"??? ko li sad treba da servira tu pricu drugima????
Nisam se osilio....samo pricam ono sto znam... za tebe, kao nekog ko gradac gleda svake prestupne godine, ne znam sta moze da se kaze da znas... Cackacu te dok god ne stanes sa obe noge na zemlju....bas u ime starih dana, koji su bili odlicni.... ne znam zasto sad iskrivljujes sta je bilo, bili smo drugari, vise nismo....
O kakvoj vojsci pricas? Pomenuo sam da ste vojnici....al ako ti to smeta mogu da kazem i da ste fizikalci.... da ste marionete.... to je metafora, stilska figura kojom se.....znas ti odlicno, zavrsio si osnovnu... Vojsku nisam zavrsio i da, platio sam da se ne pojavljujem.... tad si mi bio drugar, sto tad nista nisi rekao???? Nego si to jos i podrzavao.... za razliku od tebe, ja sam ti uvek govorio sta mi smeta, sta nije u redu....al sam i pored toga bio pokrice za tvoja sranja.... i cutao u ime drugarstva... zato molim te....
"Ne obracaj mi se biraj ton komunikacije...I samnom samo na VI....Bez ikakve intimizacije!!!".
Ovde mi.nesto nije jasno, da ti se ne obracam, pa da ti se obracam al da persiram.... stani bre, nisi devojcica u pubertetu, valjda znas sta zelis????
Ja tebi i tvom saborcu necu brisati nista i necu vas banovati... ne zelim da budem subjektivan u donosenju takvih odluka....
Mada licno tvrdim da ste vas dvojica doprineli samo u broju clanova forima nista vise.... nikad ni jedan pametan savet o musicarenju, ni jedna muva okacena.... al zato kad treba da se vode abrovi bakice su prve u borbenim redovima.... ups izvini pomenuh vojsku.... evo necu vise....
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk