KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Koje informacije ekodu  predsednik vlada ne prenosi, zar nije bilo reči da ekod njima ne prenosi info, zašto je predsednik rekao da je on ispao kolateralna šteta i pravdao se preko tel, zašto ne napiše iza u o tome već izvršava? Mrzi me da kucam sa tel ali ću pokušati da sve napišem
Trazio si da se oglasi oglasio se, sad ti ne odgovara sto se oglasio o demantova sve vase lazi.

Bas mi je zao sto covek ne pise ono sto bi ste vi voleli da napise, vec su vam price zasnovane na nekim izjavama datim u izmisljenim telefonskim razgovorima!

Sent from my iPad using Tapatalk

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Zadrzavanje 10% za musicarsku reprezentaciju i jeste rezultat dogovora dve strane.

U ovom slucaju organizatoru takmicenja SSRS je domacin takmicenja EKOD trebao da dostavi predracune koji ce potvrditi vec napravljen finansiski plan a kopijama racuna potvrditi da je taj finansiski plan i realizovan, koji drugi nacin postoji da se ovaj proces realizuje?

Pa zar nije pomalo nelogicno da padne dogovor da se preusmeri 10% sredstava nenamenski i da to bude dzentlmenski odnos a onda da se ostatak sredstava pravda predrazunima i racunima sto je upravnicki odnos.....Mislim opet necu da se uplicem u to ko je sta i kome obecao, ja nikada tako nesto ne bi mogao da obecam ali dobro sad. A onda sa druge strane da se trazi kotizacija da bude placena od strane izvrsioca organizacije takmicenja je opet sasvim treci i nelogican par rukava pod ovim uslovima....

Ako je SSRS i domacin, pa zasto onda SSRS ne juri i sponzore za dalje i ne pravi sam konstrukciju a plati "organizatoru" rad na organizaciji takmicenja.......nekako mi je sve ovo nakaradno do bola postavljeno sa svih strana.....

Jos jednom moje hipoteticko pitanje koje je sustinki kljuc po meni resenja ove zavrzlame....

-Kotizacije je 200,
-Nakaradnim i krajnje nelegalnim dogovorom dve strane dogovoreno da se zadrzi 20Eura od svake za nesto trece...

Ostaje nam 180 Eura radnih sredstava...

Pitanje je jasno, da je EKOD imao sve predracune a na kraju ispalo ovako: Trebalo je da potrosimo 180Eura, a uspeli smo sa sponzorima da organizujemo jos mnogo stvari tako da smo potrosili sustinski 250 po takmicaru ali posto su sponzori pokrili veci deo imamo racune za samo 100 Eura..ostatak je ugovor o sponzorstvu...

Kljucno pitanje je vrlo jednostavno, da li bi u ovom slucaju EKOD dobio 180Eura od SSRS ili 100Eura po takmicaru???

Kad dobijemo tacan odgovor od SVIH na ovo pitanje znacemo gde je kamen spoticanja....

Pozzz

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Želim naravno, piši. Pitam kako vlada pominje da on nije prenosio informacije ekodu, pročitaj šta je napisao. Ostavku si podneo zbog čega??? Gubiš se

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ostavka podneta zbog ne ozbiljnosti u radi i neodržavanja sastanaka,
20-30000 od kruška jeviše od nula, o čemu ti pišeš, napisao sam ti za majice koja je cena polo a ove idu gratis, a to da li si me video nije ni bitno jer radim po ceo dan nemam vremena za gubljenje, informacije sam redovno imao i znao kako teku pripreme.
Sve više me nerviraš izvrtanjem činjenica i laganjem. Do sada sam se trudio da odgovorim činjenicama ali sam ukapirao da ti pobeđuje iznurivanjem jer ist stvar vrtiš po sto puta na sto raznih načina a ni jedan istinit. Mene tako ne možeš pobediti, jebi ga. Ti piši ja ću odgovarati, ne umem ovako lepo kao zlatovčica, ali se trudim

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
oholi je napisao(la):
Proticu jel uobicajeno drustvo vodis na pecanje na takva mesta???? [emoji3]
Nije ni cudo sto nisi vise u tom drustvancetu [emoji6]
Ovo je ipak smestaj za ribolovce....

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Pa jel Ja to vidim kakvu suzu na tvom licu, drhtaj u tvom glasu...jel te to nostalgija starom jatu zove hahahahaha..
Eeeeeeee pa ovo je Hilton za onaj brlog u in si ziveo do odlaska za PRC...za onaj suteren na Vozdovcu gde si ziveo,
Bez prozora I dnevna svetla, puno memle I paucine..
Savetujem ti pamet u glavu, prst na celo I da malo razmislis pre nego sto istrcis sa neandertizmom kojim plenis.
Ovo sto se moze videti na slikama je upravo ono sto je sacekalo takmicere I mozda bi ti mogao I u ovim uslovima zarad dzabe smestaja I besplatne hrane Ali sve to si mogao I u Pozarevcu da imas..
Ne cackaj me, previse si se osilio a znas me u jednom svetlu I malo si dobio kada si zagrebao povrsinu I zaigrao se pogresnom smeru!
Prema tome a sve zarad starih delimicno dobrih epizoda sa tobom prestani da mi see obracas I da stavljas Tihomiru pelene kad god se upiski!!
O vojsci...I vojnicima ti....koji si podmicivao I placao ljude za lazno sluzenje civilnog vojnog roka, ti SI sve samo ne kompetentna osoba za dijalog...
Prestani da pljujes po ljudima kod kojih SI u kucu ulazio I na slavu dolazio!!!
Ne obracaj mi se biraj ton komunikacije...I samnom samo na VI....Bez ikakve intimizacije!!!
Evo maksimalno Sam se potrudio da budem fin jer Sam u velikom strahu of banovanja I brisanja postova...hahahahaha!!!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Imam protane nostalgiju al ne prema tebi.

To gde sam ja ziveo je odraz primanja koja sam imao, moje zivotne situacije i tadasnjih okolnosti....ne vidim nista lose u tome sto sam ziveo u stanu koji sam sam sebi placao od svoje plate?
Jedino ti vidis...al to je opet snobizam koji je tvoj problem.
Savete daj prvo sebi, meni od tebe ne trebaju...

Bio si tamo pa znas sta ih je sacekalo? Opet si "isao na pecanje"??? ko li sad treba da servira tu pricu drugima????
Nisam se osilio....samo pricam ono sto znam... za tebe, kao nekog ko gradac gleda svake prestupne godine, ne znam sta moze da se kaze da znas... Cackacu te dok god ne stanes sa obe noge na zemlju....bas u ime starih dana, koji su bili odlicni.... ne znam zasto sad iskrivljujes sta je bilo, bili smo drugari, vise nismo....

O kakvoj vojsci pricas? Pomenuo sam da ste vojnici....al ako ti to smeta mogu da kazem i da ste fizikalci.... da ste marionete.... to je metafora, stilska figura kojom se.....znas ti odlicno, zavrsio si osnovnu... Vojsku nisam zavrsio i da, platio sam da se ne pojavljujem.... tad si mi bio drugar, sto tad nista nisi rekao???? Nego si to jos i podrzavao.... za razliku od tebe, ja sam ti uvek govorio sta mi smeta, sta nije u redu....al sam i pored toga bio pokrice za tvoja sranja.... i cutao u ime drugarstva... zato molim te....

"Ne obracaj mi se biraj ton komunikacije...I samnom samo na VI....Bez ikakve intimizacije!!!".
Ovde mi.nesto nije jasno, da ti se ne obracam, pa da ti se obracam al da persiram.... stani bre, nisi devojcica u pubertetu, valjda znas sta zelis????
Ja tebi i tvom saborcu necu brisati nista i necu vas banovati... ne zelim da budem subjektivan u donosenju takvih odluka....
Mada licno tvrdim da ste vas dvojica doprineli samo u broju clanova forima nista vise.... nikad ni jedan pametan savet o musicarenju, ni jedna muva okacena.... al zato kad treba da se vode abrovi bakice su prve u borbenim redovima.... ups izvini pomenuh vojsku.... evo necu vise....

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Želim naravno, piši. Pitam kako vlada pominje da on nije prenosio informacije ekodu, pročitaj šta je napisao. Ostavku si podneo zbog čega??? Gubiš se
Boze sacuvaj, pamet i pamcenje me odlicno sluze, ne gubim se uopste.

Ostavku sam licno pisao pa zna i sta stoji u njoj, a dobili ste je uredno na mail pa je procitas.

Vlada je napisao sta se desilo ne vidim problem u tome?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Ostavka podneta zbog ne ozbiljnosti u radi i neodržavanja sastanaka,
20-30000 od kruška jeviše od nula, o čemu ti pišeš, napisao sam ti za majice koja je cena polo a ove idu gratis,

Ako neko prvo kaze 100 hilj. Pa onda opet samo kaze 20-30 hilj. Sta je to?

Ako sponzor obeca 200 polo majci u vrednosti 640€ pa smanji na 100 obicnih cija je vrednost predpostavicu 150€-200€ sta je to nego smanjenj!

Ili nije, da nije povecanje?

A da ne pricamo da pojma nisi imao da je taj sponzor prvobitno trebao da donira 200 besplatnih majci, sto si i potvrdio tvojim predhodnom postovima.

pera je napisao(la):
a to da li si me video nije ni bitno jer radim po ceo dan nemam vremena za gubljenje, informacije sam redovno imao i znao kako teku pripreme.

Po tvojim informacijama koje ovde iznosis vidim koliko si i od kad upoznat sa tokom priprema, plasirano ti more lazi koje ovde vrtis a ni sam ne verujes u njih!

pera je napisao(la):
Sve više me nerviraš izvrtanjem činjenica i laganjem. Do sada sam se trudio da odgovorim činjenicama ali sam ukapirao da ti pobeđuje iznurivanjem jer ist stvar vrtiš po sto puta na sto raznih načina a ni jedan istinit. Mene tako ne možeš pobediti, jebi ga. Ti piši ja ću odgovarati, ne umem ovako lepo kao zlatovčica, ali se trudim

Ti ovde nisi izneo ni jednu cinjenicu vec samo pricu rekla kazala, u koju si se upetljao pa je sad slepo branis jer nemas nazad.

Ali posto vladas cinjenicama zasto majce stoje sa svim ostalim stavkama reklamnog materjala koje smo trebali dobiti od sponzora, a ne stoje u delu gde stoje stavke koje se placanju?

Posto si ti toliko upucen i znas sve oko organizacije, molim te reci mi od koje firme se trebalo iznajmiti 8 terenskih vozila u vrednosti od 48.000?

fe1871c8911b0cd310c84d292a744aed.jpg

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Čekaj malo. Objavi celu listu troškova, šta nam tu mažeš i puštaš koliko se tebi svidi.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zlatovcica je napisao(la):
Pa zar nije pomalo nelogicno da padne dogovor da se preusmeri 10% sredstava nenamenski i da to bude dzentlmenski odnos a onda da se ostatak sredstava pravda predrazunima i racunima sto je upravnicki odnos

Znaci das 10% i niko te nepita za ostatak! Pa to mi vise lici na tal ili mito nego na dobre odnose. Dali smo 10% i niko ne treba da nas pita sta cemo raditi sa ostatkom para, meni licno ovo nije normalno!

Ako sve pare dobijene od organizatora finansiskim planom prikazes da ces potrositi za organizaciju takmicenja i placanje racuna, u cemu je problem sve to potvrditi predracunima i kopijama racunima?

Moze da bude problem ako to nije stvarno tako, ako jeste gde je problem?

Ima i jedna stara izreka “cist racun duga ljubav”, zasto ovde nije bilo duge ljubavi ne znam, mozda ti naslucujes?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Rentiranje terenskog vozila 25 evra dnevno je džabe.  :yeswink:
Kod nas je običan kombi, koji vozi po putu a ne po kršu, 60 evra dnevno.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Šta će Boškoviću predračuni? To su neobavezujući papiri kojima možeš da obrišeš bulju. Jedini motiv je kontrolisanje para. Ako su se dogovorili da 10% kotizacije ide SSRS-u, ok. Ako je Bošković mislio da uzme 10% od celokupnog troška, u šta duboko verujem, ovaj put se malo zeznuo. Njemu trebaju RAČUNI, da bi mogao da pravda prosleđene pare od kotizacije. Od EKOD-a bi te račune sigurno dobio, jer i oni izdavanjem istih, legalno posluju.Tebi Tihi to svakako nije jasno jer i sam radiš na crno.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sad će demagog da napiše, Baki neću da pričam s tobom dok mi se javno ne izviniš, ili će se praviti blesav.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sto bi predsednik najtrofejnijeg kluba za 2017. I najtrofejniji takmicar silazio da prica sa tobom [emoji3]
A u pravo i poslovanje se razumes taman ko u musicarenje... [emoji3]

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihomire, ovaj će te zakopati do guše.  :D
Menjaj advokata pod hitno.

Vrh Dno