sasats je napisao(la):Umesto da ste srecni sto ste izgubili organizaciju vi kukate kao zene. Samo bi pukli pare za dzabe.
Pazi kad si skoro u pravu
sasats je napisao(la):Umesto da ste srecni sto ste izgubili organizaciju vi kukate kao zene. Samo bi pukli pare za dzabe.
za takav dogadjaj sredstva treba da da savez i ministarstvo za sport . Oni ocigledno nemaju i nedaju pare pa se sve svodi da organizator prosi kod sponzora. Ako vec hoce da prosi i sponzori hoce da daju pare po meni je pametnije od te love nesto napraviti sto trajno ostaje na dobrobit gradjana i posetilaca a ne da se sprca na dva dana takmicenja.pera je napisao(la):Pazi kad si skoro u pravu, spasao nas,
pera je napisao(la):Kada napišeš šta se iznenada desilo pa ste podneli ostavke, a navodno ništa nije urađeno, a ti si sam rekao da si ri lično što šta završio umesto ekod, onda ispada da ti nisi ništa uradio, a ne ekod i da je ekod iz tog razloga izgubio domaćinstvo.
pera je napisao(la):Zašto u biltenu nije dozvoljeno da stoji rn no1 eć je savez zahtevao da bude njih rn,.
pera je napisao(la):Predračun nije obavezujući dokument,
pera je napisao(la):A pošto izvrćete napišite i ko je u emporijevo ime pisao pismo, on zna šta je pričao na tel, a znam i ja. Ako laže sebe onda ok, mene boli uvo.
sasats je napisao(la):Za sta je konkretno tihi optuzen? Nisam uspeo da pohvatam informacije? Da je pokusao da opljacka ekod gradac u saradnji sa savezom ....ili da je namerno odneo kup u uzice samo da bi zajebao valjevo?
takmicenje je trebalo da bude u valjevu a odrzalo se u uzicu. Kako su uzicani uspeli da nadju zajednicki jezik sa savezom ? Ili je tihi namerno odneo kup u uzice tako sto je iscenirao nesporazum na relaciji ekod : savez ...ili je stvarno postojao nesporazum . Ako je nesporazuma bilo u valjevu zasto ga nije bilo u uzicu?pera je napisao(la):To ti kažeš. Nije optužen već samo pita za razlog svega ovoga, svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.
maric je napisao(la):Pogledah biltene. Racun je SSSR tj SSRS. E sad jedno pitanje? Ko je bio organizator takmicenja. I Pero reci mi na kom Biltenu je bio br ziro racuna No1 i zbog cega je stavljen SSRS?
pera je napisao(la):Neozbiljnost u radu i neodržavanje sastanaka!!!!
Opet se vraćam na to ko je sa kim trebao da se sastane ako si već napisao da si dolazio kod žuće?
pera je napisao(la):Ekod je tražio da se sredstva od kotizacije prebace do 20.4 na račun no1, zašto niste tada reklo ok može novac ali uz pravdanje, ne nego se bošković cvelja i piše nisu vam prijatelji oni koji vas lajkuju na društ enim mrežama, pa jesu li mreže zvaničan kanal komunikacije,?
pera je napisao(la):To je isto kao što se ti cveljaš zbog zlatovčice, svako ima pravo da piše, na me i je da obraćam pažnju na to ili ne.
pera je napisao(la):Za džip, napiši koji je to džip, koliko puta i po kakvom putu bi se lomatao oko reke i onda nađi za te pare renta car, ako može naravno.
Neke stvari znaš i ti ali ih svesno prenebegavaš, sve je to ok.
Tihi83 je napisao(la):Koga zanima zasto je JPK premesten sa gradca moze procitati ovde, ovo je sustina! Ovo ima zvanicno na sajtu saveza!
Ako vam trebaju dopisi EKOD-a mogu i to objaviti!
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk