Moja "kutija" za materijale je jedan ormarić visok 1m i pola regala.

Ja sam kao Baja Patak (bogati stric Donald Duck-a). Sve držim zaključano, a i sam štedljivo trošim. Uglavnom koristim ovo što mi je razbacano po stolu. Opisaću vam šta je to u ovom trenutku.
Na stolu je jedan ceo crni skalp petla, snop pera iz Whiting i Metz sedala raznih boja, snop Crystal Flash-a, snop Syntetic Hair-a, Flashback folija, super lepak, dva modela epoxy lepka (5 min. i 2 h), traka crvenog chenille-a,dvadesetak raznobojnih osnovnih i konaca za tela, neotpakovano Metz Microbarb sedlo, gomila udica, konac za rod building (sređujem RST), neka struna 0.30mm, sveća, kutija šibica, mast za muve "Gink", Spiderweb (iz tajnih zaliha), komplet polypropylene dubbing-a, komplet svetlucajućih dabinga, puna kesa traka za zonkere sivo-braonkastog zeca, mušičarski sprovodnici, Varivas Tapered Leader, neki crveni flashabou, dva mušičarska časopisa i jedan katalog iz Engleske, nekoliko kutija sa muvama i razbacani strimeri, udice... Samo bacim pogled na neku stranu stola i eto brojnih ideja za novu muvu.
Kutijice su zatvor za materijale. Idem da istresem sve što imam

.
Kutija će mi biti ova soba, 4 x 4 x 2.5 metara.