Već par dana se mučim sa mišlju...trebam još koju kutijicu za muve (prvenstveno strimere)...ali ne onakve kao što su od plastike što nemaju "foam" za koji se muva utakne ili ubode. Takve kakve se meni dopadaju su od 20 30€ pa i više (duže kutijice za strimere su još skuplje)...a ja baš trenutno nisam raspoložen da trošim lovu na to. Onda ugledah danas opet onak zvezdanov arsenal i njegovu kutijicu koju je sam uradio od kutijice za CD-e. Odmah sam uzeo jednu moju staru praznu kutijicu te je za par minuta pretvorio u idealnu kutijicu za male i srednje strimere. U nju mogu da stanu u lepom broju i oni srednji strimeri od 7 do 12 cm...ove manje da i ne spominjem. Umesto da dam 10, 15, 20, 25, 30, 35€ ili više ovo me je izašlo skoro đabe a da je funkcionalno jeste 100%. Zvezdane hvala za ideju...eto alternative za sve one koji o tome nisu ni pomišljali (kao ja npr. do sada
). Za sitne pare perfektna kutijica za muve! :yeswink: Naravno, uvek je lepse imati kupovno ali uvek postoji i alternativa. Meni je ovo perfektno. Kada bi nabavio onaj tvrđi foam od njega bi uradio c&f dizajn.