Drage kolege da vas ne nabrajam,ali svakom po naosob veliko hvala sto ste mi izneli savete ,svaki ikren i originalan.
Sale ,ime moje,ne bi bio problem da koristim cekrk koji vec stoji prazan ( po navici kanap labavo odmara na obloj korpici ),ali to govance
2-3 ne moze da primi DT 6

. Mator sam musicar i ne bih postavljao ovakva smesna pitanja da se nisam vec opekao bas po
pitanju uskladjivanja tezine stap-cekrk . Samo zato sto mi se slagao na oko uz stap #4 do same perfekcije,duzi period sam okacio
BATTENKILL L A lll i tvrdoglavo pecao kao ne obracajuci paznju da ovaj prelep cekrk cak uvrce i zglob

Opametih se konacno pa
na 4-ku stavih cekrk bas #4 Orvis ( opet

) Rocky Mountine i razlika u ribolovu je bila ne iskaziva recima. Obzirom da ovaj stap
sto skoro kupih je 5/6 a tezina mu je kao Orvis-ova 4-ka, moram da bebelo obratim paznju i ne ponovim gresku ''teskog cekrka''.
Cudi me sto mnogi na to ne obracaju paznju,meni smeta breee. Ostaje mi samo da kupim kod mene u radnji neko plasticno ..vno 5/6
pod nazivom ''mini''. Staje 6-ca a plastika kosta 1200 din

,mali,lagan a''prima''. Tek u toku sezone kada skupim novac da se
isprsim za ozbiljan cekrk i ne brinem kada zvizne mrena od 2 kg. Jbg. kad me 2-ka cekrk kostao 200 e a dril nije pustio jer nije ni imao
potrebe po potocima gde sve resava stap-ruka,moram da ispostujem jacu klasu jer ce mi biti potrebna radna masina bar za dane
mrene A dace Bog i bucko neki ozbiljan da naleti

.
Hvala momci na izlozenom,kada se ''oparim'' pojuricu nesto pristojno tj. pouzdano ''bez lufta'',sto rece Simpson, a dotle ,''magacin'' za
kanap

:'(