LA cekrci

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Lepo brate odeš na sajt iscimas matorog i pošalje ti :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxa Xaxaxaxa pa Jbg ne znam kako drugačije. Udju na sajt vidi koji keš da li se uklapas pa ćemo juriti nekoga da uzme i nekako prebaci u Srbiju :)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
maric je napisao(la):
Pada mi na pamet Mačke Danielsson Orginal varijante koji su lagani a nisu skupi tu do 160-180 e

nemaju ni kocnicu,ne vidim bas svrhu tih originala
u toj varijanti bi izabrao ili voselera ili za 190e ,ima i kod simspona f3w sa tezinom od 137g 
a ako je bas bitno da je 100  gramac,onda je tu i nautilus

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Drage kolege  da vas ne nabrajam,ali svakom po naosob  veliko hvala sto ste mi izneli  savete ,svaki ikren i originalan.

Sale ,ime moje,ne bi bio problem da koristim cekrk koji vec stoji prazan ( po navici kanap  labavo odmara na  obloj korpici ),ali to govance

2-3 ne  moze da primi DT 6  :nowink:. Mator sam musicar i ne bih postavljao ovakva  smesna pitanja da se nisam vec opekao bas po

pitanju uskladjivanja tezine stap-cekrk . Samo zato sto mi se slagao  na oko uz  stap #4 do same perfekcije,duzi period sam okacio

BATTENKILL L A lll i tvrdoglavo pecao  kao ne obracajuci paznju da  ovaj prelep cekrk cak uvrce i zglob  :doh: Opametih se  konacno pa

na 4-ku stavih cekrk bas #4  Orvis ( opet  :whistle:) Rocky Mountine i razlika u  ribolovu je  bila ne iskaziva recima. Obzirom da ovaj stap

sto skoro kupih  je 5/6 a tezina mu je  kao Orvis-ova 4-ka, moram da bebelo obratim paznju  i ne ponovim gresku ''teskog cekrka''.

Cudi me sto mnogi  na to ne obracaju paznju,meni smeta breee. Ostaje  mi samo da kupim  kod mene u radnji neko plasticno  ..vno 5/6

pod nazivom ''mini''. Staje 6-ca a  plastika kosta 1200 din  :D :D :doh:,mali,lagan a''prima''. Tek u toku sezone kada skupim novac da se

isprsim za ozbiljan cekrk i ne brinem kada zvizne mrena  od 2 kg. Jbg. kad  me 2-ka cekrk kostao 200 e a dril nije pustio  jer nije ni imao

potrebe po potocima  gde sve resava stap-ruka,moram da ispostujem  jacu klasu jer ce mi  biti potrebna radna masina bar za dane

mrene  A dace Bog i bucko neki ozbiljan da naleti ;).

Hvala momci na izlozenom,kada se ''oparim'' pojuricu nesto pristojno tj. pouzdano ''bez lufta'',sto rece Simpson, a dotle ,''magacin'' za

kanap  :( :'(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
druze , koji je stap u pitanju ? to si skorije nabavio ?

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Jedan novi cekrk na nasem trzistu.
Velicina 5/6/7 a tezina 120 grama.
Cena 9900 dinara

Meni se dopada

723gaw.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
lepo izgleda . da mu je cena bar 300e mnogi bi ga kupili  ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hahahahaha, meni se bas dopada, al videh dal sage ili tako nesto odradjeno onako u retro stilu, prelepo izgleda. Al radi se samo za jake klase, dvorucnjake

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Oblikom i "dekorom" kinezi skidaju sve ali je pitanje od kog materijala je urađen?
Težina je tu prvi faktor pa sve ostalo.

Od laganih imam Vision GT 24 jako lagan i bez kočnice,mada mi do sada nije ni trebala!

Vrh Dno