Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Reflektujem na više njih, da. Pošto si u prepisci sa njima, verovatno znaš o kome pričam. Poenta je da će rastrtiti Mixerov sistem poltrona i jajara. Jbg, ja ne umem bolje da ti pojasnim. Takmičari nisu bili u toj priči, ali ako su u sistemu onda su kolateralna šteta.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki , rekao sam da necu vise da pisem o tome ali necu biti dosledan i napisacu jos nesto . najvece zlo u srbiji je sport . na sta su sve ljudi spremni , kakve gluposti da naprave i kako da se posvadjaju to je strasno . nevezano za ovo takmicenje vec pricam o sportu uopste . jebo vas sve i sport i pecanje i mita i mix ...i msn i poltroni i kolateralci . najglasniji su ovde ljudi koji nisu ni bili tamo u nedelju i ja iako sam bio i ucestvovao pojma nemam koji mi kurac treba da se prepisujem sa tobom ili bilo kim . jebali nas sve nas svi pomenuti na gomilu kada se oko njih raspravljamo .
tu su takmicari , sudija glavni i dva sektorska . neka se oni izjasne i neka polemisu . ako kazu nije kriv onda nije , ako smatraju da jeste neka ga kazne i mitu i koga jos misle da treba . i neka pecaju ako hoce , ako nece zabole me mnogo . meni je ta liga zadnja stvar u zivotu da se oko nje nadmudrujem sa tobom i svima ovde
puno pozdrava i srece na vodi u ovoj sezoni ...sasa
(racunam na tvoje intelektualne kvalitete da ces razumeti moj post na ispravan nacin i da se neces naljutiti jer mi nije bila namera da te uvredim ....)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Jel vidite kako odmah splasnu tenzije. Jos ladno valjevsko (najbolje) i ima da sudimo po haskim i strazbuskim pravilima.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kad smo već kod suđenja, tvoj gulaš još nisam prosudio a to ti je kao da nemaš vozačku dozvolu.  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Ne ljutim se, zašto bi se ljutio? Nisam klinac
ako se ne ljutis znaci da se pametan i da razumes sta hocu da kazem , a ostali neka tumace prema svojim mogucnostima .
pero , jeste dobro valjevsko ali mi nekako bolje zajecarsko  :)  mada ne biram puno kada je hladno :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Necemo se sad vredjati oko piva ,meni je zajecarsko kao razblazeno valjevsko ali navika je cudo.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pera je napisao(la):
Necemo se sad vredjati oko piva ,meni je zajecarsko kao razblazeno valjevsko ali navika je cudo.
ili drugim recima ...pijes valjevsko a pisas zajecarsko . nadam se da niko ovde nije iz zajecara  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
ili drugim recima ...pijes valjevsko a pisas zajecarsko . nadam se da niko ovde nije iz zajecara  :D

Jedino ako drug clan Bahus ima preporuku za neko vino uz ovu klopu pa da nazdravimo na Gradcu  :bye:.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
uh  :doh: zaboravio sam da je bahus iz zajecara  :D kod mene ovde slabo ima valjevskog piva . pio sam ga zadnji put u kosjericu pre par meseci i stvarno je odlicno . ovde je popularan zajecarac . gotovo svi piju to pivo ...a ostali piju rakiju  :D

Vrh Dno