baki , rekao sam da necu vise da pisem o tome ali necu biti dosledan i napisacu jos nesto . najvece zlo u srbiji je sport . na sta su sve ljudi spremni , kakve gluposti da naprave i kako da se posvadjaju to je strasno . nevezano za ovo takmicenje vec pricam o sportu uopste . jebo vas sve i sport i pecanje i mita i mix ...i msn i poltroni i kolateralci . najglasniji su ovde ljudi koji nisu ni bili tamo u nedelju i ja iako sam bio i ucestvovao pojma nemam koji mi kurac treba da se prepisujem sa tobom ili bilo kim . jebali nas sve nas svi pomenuti na gomilu kada se oko njih raspravljamo .
tu su takmicari , sudija glavni i dva sektorska . neka se oni izjasne i neka polemisu . ako kazu nije kriv onda nije , ako smatraju da jeste neka ga kazne i mitu i koga jos misle da treba . i neka pecaju ako hoce , ako nece zabole me mnogo . meni je ta liga zadnja stvar u zivotu da se oko nje nadmudrujem sa tobom i svima ovde
puno pozdrava i srece na vodi u ovoj sezoni ...sasa
(racunam na tvoje intelektualne kvalitete da ces razumeti moj post na ispravan nacin i da se neces naljutiti jer mi nije bila namera da te uvredim ....)