simps, ne radi se da li ga podrzavas ili ne . dzabe i da ga podrzavas jer nisi u pravu . bio je u prekrsaju to je cinjenica . cak je i po tom FIPS-u bio u prekrsaju jer mi se cini koliko sam video da mu je taj fluo monofil bio deblji od predveza . kako okrenes u prekrsaju je . posebna prica je redosled dogadjaja . ko je kome sta rekao i dozvolio i eventualno navukao na prekrsaj . kada je podneta zalba na njega on je mogao kontra zalbu da napise i da se brani . i na kraju je valjda presudio tako kako je presudio neki nezavisni organ .
znaci , sta sam video ja sam komentarisao i dao svoje misljenje . sta nisam video i cuo necu uopste da komentarisem . svako moze da napise svoje misljenje forum za to .ali predrag nema svoje misljenje , zato sam komentarisao onaj post
znaci , sta sam video ja sam komentarisao i dao svoje misljenje . sta nisam video i cuo necu uopste da komentarisem . svako moze da napise svoje misljenje forum za to .ali predrag nema svoje misljenje , zato sam komentarisao onaj post