Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tihi brzo menjas predsedníke xaxazxa..prvo Emporio, pa Goci, sad ja .. ajmo sad malo na sprdnju jebo vas patak.. jes da ce Mita da vas naguzi al ipak bice gulasa da ublazite bol xaxaxa..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa sad .... ozbiljne reči pred velikim auditorijumom. Verujem da rićMa nije jajara kao Mixer pa da se povuče.  :yeswink:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Jebiga maricu od tebe sam ucio da menjam stavove... :)) a takav nam predsednik treba, neko ko malo tupi jedno malo drugo....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Mislim na predsednika drzave, ovaj nas emporio je dobar necemo ga menjati...bar ne ja

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ovaj što postavlja temu život i delo mixera?  :doh:  Mora da propadnemo, definitivno.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Xaxaxaxa jes da ide Uskrs al daleko sám od toga.. kad sám krenuo u takmicenje rekao sám da idem zbog druzenja, da naucim nesto, da kupim cake i musice, i kad sám posao respektovao sám vas kao ozbiljne musicare i mislio sám da sam diosta, dosta ispod vas ali sam skontao da nisam i da mogu da se ceram sa vama. Al na prvom mestu mi je i dalje druzenje i stvarno upoznao sám bas dobre likove al zapamtite ono sto je i Goci i Radojica rekao AKO BUDEMO RAZJEDINJENI NISTA NECEMO URADITI. Samo zajedno mozemo istrajati u ovome. Reprezentacija je cilj al ako idemo na svetsko a tamo se gledamo preko nisana i svak za sebe i ne budemo tim onda do kurca. Dzabe nám sve.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tihi iskreno ja tebe i cenim zbog tog stava sto si dosledan iako si skontao da si pogresio. Podsecas má na Voju :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ko ti je na takmicenju dao imitaciju na koju je hvatao ribu?

Znas li koliko ko musicari, od tih istih koje si respektovao?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sta sam pogresio???

Ti si nesto pio sinoc???

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tihi mi je dao musicu.. Tihi jbt opusti se..lsuvise je ovo smesna stvar da se svadja bilo ko od nas. Posebno kad klen radi na Despotivici :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Maricu ja sa tobom ne mogu da se posvadjam posto nisi bezobrazan, imas misljenje i ja ga postujem!!! A sad te malo zezam, klen da radi nebi ti kucao po forumu... :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa jebo ga ti mogu li da napravim pauzu i popijem kafu i procitam novine..evo nas u Kuriru. Pise Musicarska mafija :) :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Evo Tihi nešto iz mog ugla kao dugogodišnji takmičar .... Ne valja što, kao prvo, ne poznajete pravila niti kodeks takmičenja. Kao drugo, odma ste krenuli sa drakonskim kaznama ne sagledavši celu situaciju što je posledica onog prvog. Ovim ste doveli do toga da ćete se u budućnosti prepucavati i pakovati jedni drugima. Svaka akcija izaziva reakciju. Zato ubuduće, hladne glave i dobro promišljeno.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tu bi svi trebali da naučite nešto od Marića, on je jedini bio realan i razuman. Siguran sam da bi Mita glasao da se ne kazni bilo ko od vas, da ste bili u toj situaciji.

Vrh Dno