Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Hoces posteno i u glavu da ti kazem svoje misljenje? Najmanje mu riba dopisali!!!

Jel moze? Dosta se cutalo o ovome.
ako je ovo tacno koji motiv ima bilo ko da ucestvuje na takmicenju? stvarno bi voleo da mi neko objasni? ???

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
I treba. Samo mi ne laska kad mi se ti divis.

Cega se pametan stidi budala se ponosi...

Nisi nam otkrio tajnu, sta je uticalo na manji broj dopisanih riba?

Ima i opcija da je npr. Vlada Todorovic lepsi sarmantni ili da je vise platio...

Ajde pojasni nam molim te da nelutamo u moru glupoh izgovora...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
ako je ovo tacno koji motiv ima bilo ko da ucestvuje na takmicenju? stvarno bi voleo da mi neko objasni? ???

Sale ja sam ponudio tri glupa opravdanja ali ocekujem da nam Simson otvori oci i razjasni sve detalje oko neregularnosti takmicenja.

Stani bre kako sad odjednom toliki propusti na takmicenju pod pokroviteljsvom elitne bezgresne svetske organizacije koji treba slepo slediti...

Ja sam sad razocaran, kakvo prepisivanje od njih, pa jos koristi neispravan pribor sad jos da mu dopisujemo i ribe...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ovo sad otvara more pitanja, ja poceo da spremam pare za Ameriku za celu reprezentaciju sad kad sam cuo ovo necu dinara vise dati...

Pa oni svi grupno kod Mixmastera na obuku da im objasni kako se organizuje jedno elitno takmicenje!!!

SRAMOTA, IZDAJA NARODE IZDAJAAAAAA....

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Cekaj bre sto trcim pred rudu, ovo ja sam sa sobom naglas pricam nista mi nije jasno i stvarno sam zbunjen.

Simsone a da to nije vama Mita rekao kao opravdanje za debakl koji je doziveo na svetskom, morao je nesto pametno da smisli pa mu jedino to(glupo) palo na pamet, ali vama nije bitno sta je bitno je da je Mita rekao...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi83 je napisao(la):
ovo ja sam sa sobom naglas pricam nista mi nije jasno i stvarno sam zbunjen.

psihijatrija-laza-lazarevic_660x330.jpg

Prosto resenje za to.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Zamisli Oholi da se sad promeni taj nakaradni pravilnik, rumenige i mix bi trebali zauvek da se pokriju usima :hammer:

Zamisli da jos Mitu pogledaju u oci i da mu kazu "bio si u pravu " umesto "onaj moler iz Panceva".
Boki, nek se promeni tesko da moze retroaktivno da se povuce sta je bilo. Prosle godine nije bilo kako treba. Ove godine se nadam da ce pravilnik biti smisleniji....

@japanac, za primer u kosarci.... nebitno je dal im imponuje ili ne.... bitno je da se postuju pravila drugacija od onih u USA.... da im imponuje i da je sve tako kako kazes.... mozda bi evropa podvila rep i promenila pravila..... nisam bas merodavan i upucen, ali ameri bese problem sa koracima u polazu imaju kad igraju po "nasim" pravilima?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Upozorenje za one sa slabim rektalnim traktom i za one ispod 18...
Jbg latinski je, pa sad izguglajte, bez mixovanja, koriscenja tableta i drugim prinudnih nus pojava...

http://www.czechnymphs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=260%3Abosnia-2015-too-many-question-marks&catid=3%3Afips-mou-events&Itemid=5&lang=en

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
psihijatrija-laza-lazarevic_660x330.jpg

Prosto resenje za to.

Stani bre lud sam nije problem, ovom tvojom izjavom si me totalno sludeo.

Je Mita bio na svetskom prvenstvu za dopisivanje riba ili na svetskom prvenstvu u musicarenju?

Sta se desilo uvalili mu kao meraca nekog bosanca trecaka sporo pise?

Ja ovo zarad javnosti ne mogu ostaviti nedoreceno, moras nam razjasniti jer ti si ozbiljan covek tvoje reci imaju tezinu.

Pa sve gubi smisao...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Upozorenje za one sa slabim rektalnim traktom i za one ispod 18...
Jbg latinski je, pa sad izguglajte, bez mixovanja, koriscenja tableta i drugim prinudnih nus pojava...

http://www.czechnymphs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=260%3Abosnia-2015-too-many-question-marks&catid=3%3Afips-mou-events&Itemid=5&lang=en

Tebe cekam da dodjes i da nam objasnis, malopre si pisao o nekoj prepisivackoj skoli, sto neodezbedi Miti nekog boljeg dopisivaca da se neosramoti nasvetskom onoliko?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
Znas kako, Tihi- ne mozes Srbiju (barem trenutno) kao takmicarsku zemlju u musicarenju da uporedis sa Amerima u basketu.
Fiba-i imponuje, kao i svim gledaocima sirom sveta, svim sponzorima... da NBA igraci dodju na OI ili SP.
A za nas ih u FIPS-u zabole stojko.
Mozda nekada i mi postanemo velesila u takmicarskom musicarenju, ali to sigurno necemo da postanemo tako sto teramo mak na qrac celom svetu, imamo svoja pravila i sl.

Ma sta ja pa pricam, pa i u nasem Savezu ih zabole za musicare, a kamoli van zemlje.  :whistle:

Japanac izvini jos sam u soku izjavom o dopisivanju riba pa sam totalno prevideo tvoj post.

Sa Amerima nas ne poredim, niti mi je to bila namera, stvar je u nacinu funkcionisanja tih svetskih organizacija...

Mi u Srbiji mozemo da organizujemo kosarkasku ligu igramo 2 na 2 po 3x30min i da iz te lige formiramo celu reprezentaciju njih ne zanima, kad dodjes na njihovo takmicenje vaze njihova pravila. To je prosto i mema veze sa imponovanjem ili ne...

Mozda je kod internacionalnih klubskih takmicenja drugacije ali nisam siguran.

Kod reprezentacija je nebitno gde igrac igra i po kojim pravilima, jedino ih zanima da se na tim takmicenjima jedino vaze njihova pravila!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Tebe cekam da dodjes i da nam objasnis, malopre si pisao o nekoj prepisivackoj skoli, sto ne odezbedi Miti nekog boljeg dopisivaca da se neosramoti nasvetskom onoliko?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Meni je fascinantna ta tvoja opsednutost Mitom, pitaj ga sam bre. Ili imas frku da ga pitas?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Profesoru Miti nije potrebna nikakva pomoc na i van vodenih tokova Salmonidnog a ni Ciprinidnog tipa..
Kako god zlurad bio,kakvog god neprijatnog, zajedljivog,vulgarnog, kako ti velis ljubomornog, sujetnog tona i u velikom broju neprimerenog ponasanja prema ostalim ucesnicima u diskusiji i prema meni, necu odgovoriti na isti nacin jer posedujem na prvo mesto kucno vaspitanje,umerenost i kvantitet dugogodisnjeg zivotnog i poslovno iskustvo, te se necu spustati na grane na kojima se tvoja malenkost nalazi...U stvari, moram da priznam da si se poprilicno zaglibio u mulj i talog zabokrecine koju si na specijalizaciji u Nishu kog velikog gurua pokupio.
Kao sto to u prvoj recenici pomenuh, profesor je pobedio na drzavnom prvenstvu,imao je najbolje rezultate, ostali momci su po rezultatimaizborili posteno i casnno kvalifikaciju za drzavni grb i to je to!!!
stvarno ne vidim zasto te boli zub od profesora Mite???
I molim te, da se biraju reci kad pricamo odrzavnom prvaku Srbije iz sezone 2015.god..
Takodje,biracemo reci i o ostalim takmicarima...Jer ti imas nesto protiv momaka koji su bili i na poslednjem mestu,pa maric sa rezultatom je tu bio negde u vrhu fenjerasa(zargon koji u ovom slucaju nije vulgaran) sto je za pohvalu...
E sad sto tebe svrbe neke stvari,sto bi ti da se pitas i da donosis zakljucke kako to po tebi(Mixu) treba da svi kukuricemo..to tesko da ce biti moguce!!! To Srbija ne zasluzuje..Zivi bili pa videli,i dobrom se nadali..
U svakom slucaju zelim svakom onom ko se odluci na klupsko takmicenje u musicarenju u zemlji Srbiji,puno dobrog zdravlja,para i debelih zivaca..
I molim te Lukicu, da pricu lagano vracamo u mirniju luku, nek uplovlljava i vrati u zimovnik do pocetka musicarske sezone na pastrmku potocnu od 01.03...na Revirima i za ostale salmonide alohtonog ili autohtonog tipa,bez obzira na googlovan latinski naziv  :tbumb:
Veeeeeeeliki i iskren pozdrav svim ljudima dobre volje, koji se osecaju i ponasaju kao pravi sportskim ribolovci, postuju zakone,mere i propise na Bogom danim potocima, rekama, jezerima i morima...pardon i okeanima  :)
Bistro i cisto u 2016.godini zeli Vam Slavisa Protic Prota.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ovo sto je ceh pisao ima smisla za neke stvari. A ima i ona ko gubi ima pravo da se ljuti.
Ruku na srce nije najsrecnije sve bilo organizovano... a opet one njihove tabelice.... koliko to pije vodu....ne znam bas. Al da smo jedni drugima mogli biti meraci, to vrlo ima smisla i bilo bi mnogo bolje tako. Opet cesi se logicno zale jer su morali sa jednom muvom da pecaju.... tu su bili hendikepirani.... al pravila su jasna....bosna je dodala to pravilo. I neka je. To pecanje na vise muva mi je bzv skroz.
Iskreno kasno mi je sad da ceo text analiziram. Uglavnom je dobar bas.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Vrh Dno