Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
oholi je napisao(la):
Samo ti protane prozivaj.... ne racunajuci Grubica u toj galovici jos samo ja pecam :)

Ma ako nastavis ovako da pecas...pecaces ti prostatu u 40-toj, samo se zajebavaj.. :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
PROTA71 je napisao(la):
A ti vala sale diplomatija, prva liga...extra si mi odgovor dao....Sunce ti zarko pljubim...u potpunosti delim tvoje misljenje  za mnoge segmente funcionisanja foruma..
tako bi trebao i zivot da funkcionise a ne samo forum  :) voleo bi da moze vreme da se vrati u nazad neku godinu . da ne budu recene i uradjene neke stvari koje jesu . kakvi bi bili forumi i sta bi sve imalo pametno i korisno da se svuda procita  :yeswink:
ovako moras paralelno da citas da bi pokupio kvalitetne informacije iz svih segmenata musicarenja

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Bas tako...jbg, masamo da se voda stabilizuje, vreme stabilizuje....ima da se svi razbezimo nas ve strane..sto poslom, obavezama ili hobijima...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
PROTA71 je napisao(la):
Oholi+testis+Nishvill=Maric :doh: :doh: :doh:

Vredim za Trojicu izgleda axaxaxax..Proto pogresio si ide ovako za sledecu godinu:

Radojica Pop+Marko Milačić+ Sreten Marić= 1 mesto ekipno I prva 3 mesta pojedinačno ..Pa ti sad tetris metris meri, sabiraj , stiskaj kako hoćeš axaxaxax  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I imas dva Galovicana bar po dozvolama I clanarinama a to smo Oholi I ja..nema bre da mrdas kad te dohvatimo..salji mi spisak jbt da ulazem zalbu Strazburu  :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Vredim za Trojicu izgleda axaxaxax..Proto pogresio si ide ovako za sledecu godinu:

Radojica Pop+Marko Milačić+ Sreten Marić= 1 mesto ekipno I prva 3 mesta pojedinačno ..Pa ti sad tetris metris meri, sabiraj , stiskaj kako hoćeš axaxaxax  :hammer: :hammer: :hammer:

A bez mene za tim joistikom  :bleh: :bleh: :bleh:
Al za jednog dasu, kojeg ovim putem pozdravljam stoji...u vrhu u svakom slucaju..A i Srbijia bez Popa je ko kuca bez plota  :doh:

Evo Ti ricMa pa razmisljaj malo...za Srbiju za koju se moze cuti, za koju se moze navijati svim srcem  :nowink: :D :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Pop, Profesor, Sladjan, Kuzma, Markovic, Oholi....selektor SaleZupa(ako nece da se takmici)...svi ostali sanmo za stvaranje jake lige  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Los spisak..u startu..ali sledece godine upisi I mene slobodno..e ssad ne mislim na ovaj spisak jbt..onaj sto sam ti trazio..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu ja sam i clanarinu platio u Lazarevcu. Kad prelecem ja to komplet uradim. Mada sam.i dalje pacer u dusi :) to je ideologija....ona se u srcu nosi

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ja nisam mogao da uzmem republicku bez clanarine jbg..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Los spisak..u startu..ali sledece godine upisi I mene slobodno..e ssad ne mislim na ovaj spisak jbt..onaj sto sam ti trazio..

Kao sto vidis, tj ne vidis....ti si upisan.....oni za jacanje lige....ima tu i onih za beton ligu(@ricMa, @Maric, @maric, @cMaric)  :bleh: :bleh: :bleh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Ček Mariću, da ja stavljam 4 piva na tebe ili ne?  :doh:

Posle svih ovih stranica pisanja izgubio sam se,jel se pivo ulaže da pobeđuje ili da je zadnji OPET  :hammer: :hammer:?
ako može pomoć

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Stavi stigla oprema :)  ili sacekaj sledeci nedelju pa cemo proceniti :hammer: :hammer:

Vrh Dno