Ako ne postaviš video ništa nisi uradio!maric je napisao(la):Prosto. Sve je vezba. Najbolje je koristiti Zippo upaljac koji ima konstantan I sirok plamen. Lagano zagrevati I izduzivati. Video si onih par cvorica koji se moraju vezati da bi sve imalo smisla. Dovoljno se zagreje na cvoru onda ide provlacenje I lagano izduzivanje. Ma lako je veruj mi. Sad deluje kao naucna fantastika ali savrsena fora.
maric je napisao(la):Jesam pogresio to je cinjenica ali kako god ostace upamceno da je postojao covek koji je rekao da ide da ulovi lipljena ciljno I da je u prvom pecanju jedne godine prva riba koju je upecao bio lipljen od 39 cm koji je za Gradac kapitalac koga ima 50 kom na toku reke od 12km. Ko god to uradi tj javno kaze idem na lipca I u prvom pecanju kao prvu ribu uhvati lipca makar bio 10 cm ja se odricem svog alijasa koji mi je Profa doajen srpskom musicarenja dodelio I to mrtav ozbiljan. Toliko od mene. Objasnio sam neke stvari I mislim da ih treba postovati. A vi se medjusobno sprdajte ma moj racun I sapucite sa podsmehom moj alijas nije problem![]()
nespetro je napisao(la):Nista onda. Ako si vec ispao maher, barem budi do kraja. Odi sad lepo do cuvarske sluzbe i plati kaznu! :yeswink:
oholi je napisao(la):Baki od toliko gluposti svakom bi prsla glava, nisam ja poseban, ti si
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk