Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Intro ne znam ko si al extra ti je definicija :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pazi gospodin treba biti i u Simmsu i u odelu pa ti vidi Xaxaxaxaxaxaxa. Fali mi bleja kod Ace u Rogacici :) Oholi kontam ja tebe da kad si na pecanju da tezis da upecas ribu. Al postoje ljudi koji uzivaju u samoj reci.

intro

Junior member
Učlanjen(a)
03.04.2008.
Broj reagovanja
0
Na strani sam Oholog sto se Drine tice.
Maric zna koliko se uvek iznerviram zbog vodostaja i uvek kazem necu vise ici,ali, jbg, ponovo odem...mozda zbog te bleje kod Ace :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Kad ne valja drina naravno da se ide na lim :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Glupo je stvarno kvariti temu,Lim je vrhunski u Plavu,i tu je bilo sta suvišno reci
Al' Drina je jedna jedina,teška i komplikovana što joj daje posebnu draž,nije zanimljivo uvek i loviti previše,treba se nekad pomučiti dobro za ulov,posle odličnog ribolova valja se otići malo frustrirati na Drini,i shvatiti koliko se ne zna, pritom se nadati se da će opet proključati makar jedno prepodne ,dobaciti gde treba i uhvatiti makar jednog Drinskog kapitalca

A stvarno predlazem da se svi postovi nevezani za Lim prebace van teme.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Dajte bre. Lim ima neuporedivo vise ribe po kubnom metru od drine. Nije ona nista teza. Da ima ribe pecali bi kao na limu. Lipljen je lipljen na svakoj reci.. Ako ga ima ostaje samo muva da se nadje....

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
da ima vise po kubnom metru to je sigurno,jer je Drina ogromna,a da Drina ima ribe,ima itekako,samo se treba dobro potruditi i naci mesto i vreme
kada prokljuca tek onda shvatis koliko zaista ima ribe na Drini,jos kad bi se makar malo bolje cuvala,bila bi nerealno bogata,a ovako je ako se uzme u obzir duzina i velicina reke ,kao i raspon mesta za lipca,verovatno i nema Lim ni blizu lipca koliko na Drini

ja sam imao dva puta susret kada prokljuca,svaki dobacaj je garantovao siguran ulov u prolazu i tako sve dok ne proradi brana,jer se onda bezati iz vode mora  :D
ko ne voli takve izazove,neka ne voli,meni je lepo bacati po ceo dan 20 + metara na Drini pa taman uhvatio ili ne ,samo radi izazova

ako nisi doziveo da lipac prokljuca na Drini ,suvisno je komentarisati,jer bukvalno na svakih 5cm se jedan dize i koliko pogledom mozes obuhvatiti svuda kljuca,a onda ti neko javi da je i nizvodno ista prica,nije tesko preracunati

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
neba je napisao(la):
ako nisi doziveo da lipac prokljuca na Drini ,suvisno je komentarisati,jer bukvalno na svakih 5cm se jedan dize i koliko pogledom mozes obuhvatiti svuda kljuca,a onda ti neko javi da je i nizvodno ista prica,nije tesko preracunati
znaci oko 400 komada u kvadratu? samo mi reci jel bio avganistanac ili pakistanac ?  :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Sale ,kad si ono bese ti pecao na Drini ?  :hammer:
za Oholog i znam da se smori,jel to nije Gradac gde mozes uvek nesto dobiti na duzinu stapa,i jer se mora bacati stalno na 20m,a nesto i nema srece da ubode termin

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sasats je napisao(la):
samo mi reci jel bio avganistanac ili pakistanac ?  :D
...i od koga si nabavio  :tbumb: normalno ne na forumu vec na poruke mi javi  :D
ja razumem drinofile da ce da hvale omiljenu reku ali treba imati granicu neku  ::)
i kad smo vec u temi o limu... od tri revira na limu najlepsa reka i naj za pecanje je u andrijevici. izgleda bas onako kako ja zamisljam reku idealnu za musicarenje  :tbumb:

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
kad si bese bio na Drini ?

Vrh Dno