Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
Problem je taj što teme na ovaj način postaju nepregledne, ako neko hoće nešto da pročita ili nadje, mora da kopa po masi postova koji veze nemaju sa onim što ga zanima.

A nije problem da se reši. Konkretno ovde uzmeš sve postove ispod onog gde je Neba na slici i kopiraš ih u neku novu temu, "Drina vs Lim", "Koliko ima ribe na Drini" ili tako nekako. I ubiješ dve muve odjednom. Originalnu temu pročistiš od postova koji sa njom nemaju veze, a otvoriš novu, koja možda bude i interesantnija od postojeće.

Verujem da je za to potrebno u vrh glave desetak klikova mišem.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Xaxaxaxaxaxaxa. Gde sam ja to rekao da sam najbolji bacas, flytier i musicar?? Za neke moje prohteve sam sasvim ok koliko vremenski provodim na vodi i pored stege a to sto cu da vas naguzim sledece godine to je neka druga prica. Ne znam sta hoces da dokazes? Da Lim ima vise ribe od Drine? Veruj mi Oholidza nemam vise vremena da siljim kurac i merim kome je duzi. Milos je u pravu vratite se Limu. I nakrivi kapu i uzivaj. I koji klinac da ti covek koji nema pojma bilo sta odgovara. Ipak si ti reprezentativac a ja subotar tj amater.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Maricu, rekao si da smanjim drinu na velicinu lima pa da uporedim. To je poprilicno glupo poredjenje. Da kazes po kubnom metru vode to je vec ok. Naravno da drina kao veca reka ima brojcano vise riba, problem je sto je "razmak" izmedju riba mnogo veci na drini.
Nisam te prozvao imenom za sve to, al posto si se pronasao onda sam u pravu....
Milose ne znam koliko je to posla.... Nisam radio te stvari nikada

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Volim sto argumentovano vodis raspravu.... Onda najbolje na dunavu svi da pecamo. Ili na okeanu.... Ima najvise ribe... Moze i na jadranu..... Ima vise ribe nego sve nase reke zajedno.
Ja definitivno odustajem od rasprave sa pojedincima.... Nema nade. Ispao sam glup sto sam uopste probao bilo sta Da vam kazem. Izvinjavam se javno vama pametnijima.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa ti si usrao temu sad lepo pobrisi nase postove do Nebine slike i molim lepo

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Milose ne bavimo se matematikom pa fa mora da bude sve po tacnim pravilima. Ovo je blag off... Tacnije pokusaj pametovanja pohedinaca.
Zasto ti nikad ne tupis? A realno znas da pecas i imas sta da kazes.
Pojedinci juce uzeli stapove a vec su vrhinski bacaci, ribolovci, vezaci.. U stvari nisu svesni koliko pojma nemaju.
Ne znam za druge al meni pun k pojedinih "pametnih" koji na sve imaju odgovor.
Mozda malo preterah al tako se osecam vec duze vremena.
Nije problem sto iznose misljenje vec sto su ubedjeni da su sveznajuci.... Ne moze im se sabrati 1+1.

Potpisujem se ispod ovog ali vezano uopste za forum...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
oholi je napisao(la):
Mozda malo preterah al tako se osecam vec duze vremena.

Jako je lepo sto si ipak realan u dubini duse. Zbog tvog posta kao odgovor  meni,ja vise i ne postujem i zgadio mi se forum.

Kada cenis forumasa po broju fotosa sa ulovima i vredjas se  sto te neko od forumasa kog nisi upoznao nazove ''drug'' ,zaista si preterao.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
par interesantnih ulova iz plava ovih dana . jezerske pastrmke 83 i 81 . i mladica od 108 .

34ytm5k.jpg

35mpobq.jpg

68a5av.jpg

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
Bolje Sale da si fotke ubacio u temu o Plavskom jezeru, šteta da zvrji prazna.

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=5859.0

A za ribe koje je Mix polovio po Plavu u poslednjih par sezona je svaki komentar suvišan. Spektakularni ulovi.

I Plavljani se moraju pohvaliti. Imati ovako bogate vode sa isključivo divljim ribama, u jednoj prilično zajebanoj i krivolovačkoj sredini, to je za svako divljenje. Pravi podvig.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
omaru i ekipi svaka cast . uspeli si samo svojim radom da za nekoliko godina naprave ribolovnu oazu kakve na daleko nema  :)
a da nema miksa da ih obilazi ne bi ni znali sta sve imaju u jezeru  :D ocekujem jos da ulovi neku ogromnu stuku  :yeswink:

ducka

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2011.
Broj reagovanja
0
Šta su Omar i ekipa napravili u Plavu, pa jebeni ribolovački Eldorado ja bih rekao  :tbumb:
Kapa dole i naklon do poda, svaki komentar je suvišan.
A Bata Raca, on je posebna priča...
Mnogima nije dobro posle ovih njegovih ulova  :whistle:

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
Ovako, otprilike, izgleda prosečno prepodnevno junsko pecanje lipljana na Limu u Plavu:

Dođeš ujutru oko 8,9. Pridješ vodi, škljocneš par slika, pogledaš šta se roji, montiraš pribor...

Namontiraš nimficu, ili, još bolje, suvu muvu. Kad ako ne sad, u junu ? Napecaš se lepih, divljih, zdravih i borbenih riba...

Uz malo sreće i znanja, ima šanse da opali i neki iz klase 50 +...

Kad sunce baš upeče, izvališ se u hlad, odmaraš i razmišljaš šta ti je dalje činiti.

Prilozi

• IMG_2506.JPG
    IMG_2506.JPG
    252,7 KB · Pregleda: 96
  • IMG_2524.JPG
    IMG_2524.JPG
    120,7 KB · Pregleda: 92
  • IMG_2554.JPG
    IMG_2554.JPG
    129,3 KB · Pregleda: 83
  • IMG_2502.JPG
    IMG_2502.JPG
    109,9 KB · Pregleda: 93
  • IMG_2533c.JPG
    IMG_2533c.JPG
    102,1 KB · Pregleda: 85
  • IMG_2550.JPG
    IMG_2550.JPG
    195,5 KB · Pregleda: 98

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
bravo  :tbumb: tako treba da izgleda dobro pecanje . jedino sto malo boli ruka od izvlacenja riba ...ali ne moze sve da bude idealno  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sasats je napisao(la):
ocekujem jos da ulovi neku ogromnu stuku  :yeswink:
bas kao sto sam i ocekivao    :tbumb:  cudo je plavsko jezero a cudo je i miksmaster  :D jos samo fali jedan lipljen od 55 cm  :)

n5ocxc.jpg

Vrh Dno