e trt

čim sam ja došao do obečavajučeg mesta gde je kolega Lorencuo lepo lovo velike lipce neki čoban pustio vodu i to mesto je postalo u nekih pola sata dublje za 1m a mesto sa ogromnim mrenama je več bilo preduboko za gaziti

tako je to kada ja dobijem šansu izači na vodu ... od lipca danas nisam vidio ni L a kamo li da sam ga dobio...dodijalo mi i otišo sam na čevape (10 "upola" s lukom)

Lorenco je bio još malo ustrajan pa riba pred kraj dana konačno proradila kako bi i trebalo da bude ali ni to nije to kako bi trebalo baš da bude. Lorenco je u tim zadnjim trenucima dobio lipca na glo buga ali taj je mu se otkačio...i ostale ribe su mu udarale na glo buga...samo to se ribama izgleda dopalo. Ja sam u celom danu dok sam tražio lipljane nimfareći dobio dve pastrmke i pet skobalja...zapravo jednog skobalja sam dobio na crnu suvu mušicu na udici #19. To bešeoj moj prvi škobo na suvu

Imao sam jedno kratko pumpanje lepe mladice koja je ubrzo otkačila. Udarila je na imitaciju peša. Malo sam i strimerisao ali uglavnom ceo dan sam pretraživao izgledna mesta za lipca ali eto Lipljena mi nije danas uspelo ubosti. Izgleda da sam danas zaključio sa mušičarenjem Lipljena...možda još koji izlazak napravim na kalifu i onda samo na mladu.