Bio danas...nazalost nisam nosio fotoaparat.

Reka se izbistrila nakon kisnog perioda, ribe u izobilju!!! Ali samo primerci od 5 do 15, mozda i 20 cm....bar oni koje sam video i koji su se igrali oko mojih nogu...znaci ljudi PREPUNO je pastrmke!!! Nadam se da ce bar 50% docekati da bude oko 500 gr.
Elem ja sam imao dva udarca ali nisam uspeo da zakacim ribu, verovatno sam jos opusten posto mi je ovo tek prvi izlazak ove godine tako da nisam kontrirao u pravo vreme iako sam osetio veoma dobre udarce na stapu :-*
Zecije uvo, svi sedzevi najvise oni sa zelenim ili zutim telom, bilo koja musica od elk hair!!!
Meni licno su udarci bili na zecijem uvu, udica 9. Sta reci kada ga vucete kroz vodu a vidite samo male pegavice kako izlecu iz nekih 40 cm dubine i zalecu se na ovako krupan plen...i to po 20 komada odjednom

Sve u svemu jako sam zadovoljan, jedino mi je zao sto Mile i Milos nisu mogli poci pa da zajedno obidjemo popularne lokacije.
Takodje video sam nekog musicara iz BG, zaboravih mu ime

kaze da je i on video na dosta mesta kako pastrmka uzima i iskace jureci musice koje poskakuju po povrsini vode. On je pocetnik i vise je razgledao i pitao za savete.
19.06. Boze zdravlja eto mene opet!!! Pa ko je raspolozen moze doci.....ili javiti se pa da se organizujemo.