Magazin "Mušičar"

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Jos da Dinkic pocne da musicari i bice kompletan uzitak, necu vise kupovati blic i novosti  :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Gogo je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Naravno. Časopis je odličan.
Najjače novine Balkana !!!!!!!

Toliko je dobar, da ja nemam šta da dopišem. :doh:

Mix, bez lažne skromnosti, ne vezano za vaša prepucavanja (i moje ne odobravanje istih) ti znanje imaš, to je neupitno.

sokre

Junior member
Učlanjen(a)
18.05.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam ovih dana procitao svih 6 brojeva Musicara i mijenjao bi samo jednu stvar.
Kod opisivanja neke rijeke ja bi radje citao kako ne nekom prosao ribolov na toj vodi umjesto pisanja raznih podataka.
Kroz neciju pricu mogu se saznati svi vazniji podaci a opet je zanimljivo za citati.
Ostalo je odlicno.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Od danas, 01.02.2009 godine, kao novi početak, možete prelistati i direktno iz prve ruke pogledati kako izgleda novi broj lista Mušičar. Dovoljno je da kliknete na sliku naslovne strane aktuelnog broja i otvoriće vam se novi prozor. Posle toga samo listajte uz pomoć miša.

Potrudićemo se ovih dana da i ostale brojeve lista Mušičar možete pogledati.
Bistro i na vreme se pretplatite na Mušičar, da dobijete svoj primerak lista na vreme. Uživajte u čitanju i pošaljite svoj prilog!
Urednik I.Korhner

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Lepo je ovako listati časopis ali bez časopisa, uživo, u rukama, nema ništa.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Poštovani čitaoci i saradnici lista,

početkom marta slavimo prvu godišnjicu izlaska prvog broja lista „Mušičar“.
Tim povodom uz zahvalu za do sada ostvarenu saradnju želimo Vam srećnu i uspešnu predstojeću sezonu.

Bistro!

Urednik Ivan Korhner s.r.
www.musicar.rs

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  E pa nek je sa srecom, srecan rodjendan,  :pijani: :firends:

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
811
Srecan rodjendan i veliko postovanje gospodinu Korhneru, gl.od.ur.-u mog omiljenog casopisa. :bye:

P.S. Licno bih voleo da se u Musicaru vise pise o entomologiji.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Broj 7. lista Mušičar je odštampan!

Od sutra u Ribniku, kao i pre godinu dana, a od utorka 03.03. počinjemo sa slanjem broja 7. lista Mušičar, svim pretplatnicima, poslovnim partnerima i saradnicima na adrese koje ste poslali redakciji.
Ovo je drugi broj u 2009 godini. List je u novom ruhu, novog formata (21X28), manji je font, redizajniran, ali sa puno fotografija. Prelom je drugačiji.

Očekujem predloge i sugestije da nam svima list Mušičar, u sledećim brojevima, bude još bolji. Šaljite predloge na email: [email protected] ili direktno sa sajta www.musicar.rs

P R E T P L A T I T E    S E !

Vaš Mušičar vas čeka. Onima koji su se već pretplatili, VELIKO HVALA!
Bistro i uživajte u čitanju! Javljajte se i svojim prilozima podignite kvalitet lista.
Direktna kupovina lista:
U Srbiji u Novom Sadu (autor), Nišu (Kuzma i tri radnje), Beogradu (FSB group), Subotici (Nimani), Perućcu (Greenfish Seno), ....
U BiH u Sarajevu (kod Mirze - Skenderija), Banjaluci (kod Brke Mikača), Ribniku (recepcija), Novi Grad (kod Dražena), Bosanska Krupa (Retols), Bihać (FIS i Senad Kurtagaić), Busovača (Ivica), .....
U Hrvatskoj u Belom Manastiru (kod Goge),....
Web prodaja karticom ili pouzećem www.buythefly.rs,...

Traže se distributeri u Srbiji, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, te po Evropi (Nemačka, Švedska, Švajcarska, Francuska, ...) i svetu (USA, Kanada, Australija i Novi Zeland....). Javite se! Popust na količinu od 4 do 6 komada - 10% i preko 7 komada - 20%. Provizija po dogovoru. Troškove transporta snosi kupac!

Urednik

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
228
Uz duzno postovanje lista Musicar, za koji se upravo spremam da uplatim pretplatu, pomenuo bih hrvatski casopis Sportski ribolov. Izuzetan ja za musicare ali ima i ostalih vrsta ribolova. Uvek o musicarenju ima 20 - 30% sadrzaja i to su vrhunski putopisi i tekstovi. Cena je 100 din i poredeci ga sa nekim nasim listovima iz tog ranga ovaj je daleko bolji (mislim na Top fishing recimo). Jos jedna napomena radi sticanja kompletne slike - kod nas u kuci se cita Musicar, Ribolov, Top fishing i gore pomenuti i to svaki broj redovno  :tbumb:

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Prelistajte novi broj lista Mušičar, broj 7. Dovoljno je da na sajtu http://www.musicar.rs kliknete na sliku naslovne strane i otvoriće vam se novi prozor. Posle toga samo listajte uz pomoć miša.
Uzivajte u pregledu i naručite svoj primerak. Bistro!

Vrh Dno