Magazin "Mušičar"

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
I ja sam jučer dobio svoj primerak Magazina "Mušičar", šta reći nego samo reči hvale...kvalitet je tu i svakim novim brojem se taj kvalitet plemeniti. Lepi su i simbilični a koristni pokloni koji su uvedeni. U prošlom broju su bila krilca za imitaciju krznokrilca, sada sitna udica japanskog proizvođača SASAME pa sam i ja nakon podosta meseci seo opet za stegu ali sa namerom da navežem jednu malu jednodnevku. Imam ja dovoljno TMC udica za tako male jednodnevke ali jednostavno sam hteo probati ovu udicu za stegom. Prvi dojmovi su vrlo pozitivni, udica je čvrsta ali ne i kruta. Nadam se da ču je moći što pre isprobati i na vodi. Evo i moje male jednodnevke na toj udici od danas. Ništa posebno u stilu krejica o kakvim smo vec mnogo citali i pisali, telo je od povoskanog smeđeg konca, rebra od povoskanog konca prirodne boje (tan), krila su od cdc-a a nogice smeđi petao, glava ko što se i vidi isto smeđi konac, rep pa micro fibets

Prilozi

• sasame jednodnevka.jpg
    sasame jednodnevka.jpg
    42,5 KB · Pregleda: 427

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Javite se poštovani prijatelji mušičari i podelite sa čitaocima neku vašu priču, dogodovštinu, ulov ili jednostavno napišite neki edukativni tekst iz oblasti mušičarenja, eklogije i turizma. Predstavite svoju omiljenu vodu, pribor, muhu, tehniku ili terene gde najviše lovite.
Nazovite nas: +381(0)65 6395801 ili se javite preko emaila: [email protected]  da se dogovorimo.
Urednik IK

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Grayling Society ili Udruženje lipljen je britanska organizacija koja okuplja entuzijaste zaljubljene u lipljena, ili kako ga Englezi zovu damu potoka - the lady of the stream. Organizacija je osnovana 1978. sa ciljem da se lipljen popularizuje i da se proširi znanje o njemu, ne bi li mu se podigao ugled, jer je u Engleskoj smatran ribom inferiornom pastrmci i nerijetko su ga zbog toga istrijebljivali iz pastrmskih voda. U tome je organizacija bila vrlo uspješna i lipljen se, mada se još uvijek često smatra inferiornim pastrmci, gotovo nigdje više ne istrijebljuje.

Videti vise na www.musicar.rs

Prilozi

• Grayling-Society_logo.gif
    Grayling-Society_logo.gif
    937 bajta · Pregleda: 347

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
List Mušičar: U najavi broj 13.

Poštovani saradnici, pretplatnici i ostali mušičari, čitaoci i vi koji posećujete ovaj sajt, obaveštavam vas da je u pripremi 13. broj lista Mušičar, drugi broj u 2010 godini. Trebalo bi svetlost dana da ugleda početkom marta. Tada ga očekujte na adresama koje ste poslali i na trafikama u Srbiji. Pored toga može se nabaviti i kod distributera u Srbiji, BiH, Sloveniji, Hrvatskoj i Švajcarskoj

………

List Mušičar je od broja 11. na povećanom broju stranica (68+4). To je veliko povećanje u odnosu na prvi broj od 38 %. Cena je i dalje ostala ista 3 eura (280,00 Srbija). Mušičar u slobodnoj prodaji u trafikama u Srbiji. Potražite nas i nabavite sebi primerak. Ostali - pretplatite se da na vreme, da dobijete svoj primerak na kućnu adresu. Onima koji su se pretplatili hvala, jer direktno utiču na izradu lista u 2010. Sav novac ide samo u opstajanje lista. Kriza je svuda u svetu, pa je i mi osećamo.

Pogledati na www.musicar.rs

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Juče je u štampu otišao broj 13. lista Mušičar očekujem da će izaći iz štampe do utorka 02.marta. Pozivam ovim putem stare pretplatnike da obnove pretplatu, a nove da se jave na vreme da bi dobili svoj broj.
Uživajte u čitanju lista Mušičar (www.musicar.rs) i javite se nekim svojim prilogom i podignite kvalitet narednih brojeva.

Prilozi

• Master korica 13 malena.jpg
    Master korica 13 malena.jpg
    32,1 KB · Pregleda: 111

milanrzav

Junior member
Učlanjen(a)
23.04.2008.
Broj reagovanja
0
svaka naslovna stranica je sve lepsa i lepsa.......jedva cekam da mi stigne....
svaka cast i veliki pozdrav

Bistroooo!!!!!!!!!

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo i sadržaja. To je druga strana u 13. broju lista Mušičar.

Prilozi

• sadrzaj-13-broja mala.jpg
    sadrzaj-13-broja mala.jpg
    49,4 KB · Pregleda: 144

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Naslovne strane svih brojeva izašlih "davne" 2008 godine

Prilozi

• Musicar 2008 godina brojevi 1-2-3-4-5.jpg
    Musicar 2008 godina brojevi 1-2-3-4-5.jpg
    90,2 KB · Pregleda: 112

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas je odštampan broj 13. lista Mušičar
Pretplatnici i saradnici očekujte ga ovih dana na vašim adresama koje ste dali.

Pozdrav urednik

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
yuuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :drool: :drool: :drool:

Vrh Dno