Majka-kraljica

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
bas sam hteo da napisem,ih bombonica je  :D jos da mu nadjem strunu  :D
Baki slika ce biti u utorak,ostala je drska stapa na maloj korekciji pa samo da se osusi epoxy

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
sasats je napisao(la):
nije tacno za sarana  :nowink: saran je komsija salmonida , ne prirodni ali odlicno uspeva u salmonidnoj vodi .
iznad vrnjacke banje na planini goc napravljeno je vestacko jezero na jednom potoku koji su pre toga nastanjivale samo retke potocne pastmke . visina je 1000m . poribljeno je sa nekom kolicinom pastrmke i zabranjeno za ribolov . neko se setio da ubace i sarana jer ce kao da jede travu i cisti jezero . sada ima toliko sarana da imaju veliki problem jer voda pocinje da dobija mutnu boju , vrlo verovatno zbog velike kolicine ove ribe .

Ime,ima slucajeva bre raznih,pa ja krajem 80-e upecah pastrmku u recici klenovskoj i toploj pred pocetak leta na bubicu zivu. Nisam jedini jer je kalifa zbog  ostecenja ribnjaka daleko uzvodno sisla  niz reku pa su je celu sezonu pecali i po 10-ak konzumne velicine na  skakavce i na pec tehniku.
De bre sarancina i salmonida,ajd mrena das eprovuce uz ludog klena i potocnu mrenu i pesa,ali saran ljubitelj mulja,to mi je nespojivo sa salmonidama ???

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
nisi daleko od istine  :hammer:
al evo aj da stavimo slike stapa bez drske mada tu tek ima sta da se vidi ,kraceni full wels,emerald REC halter.....
meni najlepsa boja blanka u CTS-a,a jos je i u boji Drine ,providan zeleni konac,narandzaste bordure,

i vrhunac fuji TORZITE kao striper  :hammer: pa kad je sve u fullu da ne fulamo da nesto nije od titanijuma  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Moj ce biti honey brown ili olive :) e sad da li 690-4 X ili MX videcemo :)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
700
Seća li se neko one emisije "Sasvim prirodno" kada Jovan obilazi Drinu i njene pritoke i pronalazi odakle potiču svi oni silni kubici drveta,  raznih plastičnih flaša i ostalih otpadaka? Seća li se neko? Jel to "Majka-kraljica"? Ja je tako ne bih nazvao bez obzira na lepotu reke i koje čega uz nju što ide.... Ta reka je kao i sve ostale, ništa drugo do jedna brzo-protočna deponija!!!

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Honey brown je ekstra al nemoj da imamo iste ja sam sad narucio honey brown 4 ku i plavu 18 icu

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Jedva te odgovorih od one pink :) Za sada satin olive i jet black. Honey brown se uklapa u arsenal :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
A jbg Sale treba imati i malo ukusa :) musicarenje je gospodski sport e sad sto ga upraznjavaju svakakvi e tu ne mogu da pomognem :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ma da uzmes ipak honey bunny boju  :D
ej , da vise pecas veruj da bi ti bilo svejedno sa cim pecas  ;)

Vrh Dno