Majka-kraljica

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
maric je napisao(la):
Xaxaxax uzeo si Z-axisa 690-4 :)

Pa kad ga toliko pominješ, što ti sebi nekupi pravi štap, haubicu kako Baki reče nego čegrktaš sa tim tvojim beztrzajcima  :doh: :doh:
Od njih ćeš samo "peniserski lakat" da dobiješ  :nowink: :hammer: :bleh:

"Neprijatelj prelazi reku...."  :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
maric je napisao(la):
Evo ga javio se ovaj sto vidi reku samo na slici :)

Ahahahahahahahahahahahahahahahahha šminkeru, pa ako oćeš tako, Ja je barem i na slici upecam...A ti fenjerašu samo pališ i gasiš svetla i šetaš pored reke  :bleh: :bleh: :bleh:
I Ja sam moju ribicu upecao...A i ti bi mogao da prestaneš da sereš i da počneš već jednom da pređeš sa reči na dela  :bleh: :bleh: :bleh:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
maric je napisao(la):
:D :D :D :D :hammer: :hammer: ova godina je ta :)

Kao što rekoh, sa reči na dela...i nemoj samo da palamudiš te ovde ću te onde ću, a možda i ovde ću...Mnogo bre pričaš, obećavaš, ulivaš nam lažnu nadu..
Eto prošle godine takmičenje, ove kao bićeš još boljli...a ove umesto afirmacije, k**ac u ...da ne kažem gde i trt!!!
Već tu sad počinje gej lobi oko tebe da se vrzma...c,c,c,c,c,c mladi veseljače, kad ćeš odrasti  :nowink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pa kad nema jevreja dobri su I pederi  :hammer: :hammer: evo vise nista ne obecavam niti komentarisem :)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
700
Pošto ste ovu "majku-kraljicu" zasrali totalno prebacujem je u Špansku muvu negde oko 21.30h, večeras.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Dajte ljudi prebacice nam Majku- kraljicu u Spanjolsku musicu :( uozbiljite se. Mislim na ove gejovce I njihove izlive ljubavi. Ivke je u pravu samo mu treba dobaciti I pogoditi musicu sa prezentacijom. Bas lako :) ko na Gradcu I Moravi :)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
maric je napisao(la):
Dajte ljudi prebacice nam Majku- kraljicu u Spanjolsku musicu :( uozbiljite se. Mislim na ove gejovce I njihove izlive ljubavi. Ivke je u pravu samo mu treba dobaciti I pogoditi musicu sa prezentacijom. Bas lako :) ko na Gradcu I Moravi :)
Ovde je svaka druga tema za svilenu bubu (Spanjolsku musicu)

Vrh Dno