Majka-kraljica

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
I corava koka ubode zrno ali bravo u svakom slucaju :)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
sasats je napisao(la):
nisam siguran . da ne trazim po netu nego da probam da pogodim ? rasina ?...mislim da je oko 100km a izvor je na zeljinu , mnogo ribolova sam proveo na gornjem toku rasine  :)
Jedan (1). Sedi dole. Kec iz "Prirode i Drustva". Ibar je najveca pritoka Zapadne Morave u koju se uliva kod Kraljeva.
P.S. Besplatna edukacija. Nemam ziro racun kao Simson  8)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
nisam siguran . da ne trazim po netu nego da probam da pogodim ? rasina ?...mislim da je oko 100km a izvor je na zeljinu , mnogo ribolova sam proveo na gornjem toku rasine  :)

Jeste Rasina, a sledeca po velicini je Gruza.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
simpson H je napisao(la):
Jeste Rasina, a sledeca po velicini je Gruza.
Rasina je dugacka је 92 km i ima sliv od 981 km² a Ibar je dugacak 276 km i sliv od 13.059 km². I Simpsonu kec.
Odoh da otvorim ziro racun.  :whistle:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Auuuuu Simpsone kec kao vrata xaxaxxaxa. Salim se Simpson je u pravu. Ivke Ibar izvire u Crnoj gori samim tim nije samo Srpska reka  :bleh: :bleh: :p :p Ivke KECINA  :p :p

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
maric je napisao(la):
Auuuuu Simpsone kec kao vrata xaxaxxaxa. Salim se Simpson je u pravu. Ivke Ibar izvire u Crnoj gori samim tim nije samo Srpska reka  :bleh: :bleh: :p :p Ivke KECINA  :p :p
Verovatno je  Crnogorska i Shiptarska a nije Srpska. Postideo sam se i seo sam :p

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pazi nije samo srpska. Sasast je postavio Moravu kao srpsku reku. Bilo bi bezveze da je tema Majka-kraljica ostala u salmonidnim rekama ali posto nije i prebacena je u spansku musicu onda i Morava moze da bude salmonidna voda  :hammer: :hammer: :hammer: Mada mi nije jasna ta podela posto Drina nije celim tokom salmonidna voda.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
maric je napisao(la):
Pazi nije samo srpska. Sasast je postavio Moravu kao srpsku reku. Bilo bi bezveze da je tema Majka-kraljica ostala u salmonidnim rekama ali posto nije i prebacena je u spansku musicu onda i Morava moze da bude salmonidna voda  :hammer: :hammer: :hammer: Mada mi nije jasna ta podela posto Drina nije celim tokom salmonidna voda.
Znaci ni Drina nije Srpska? Koj se q**ac raspravljamo onda. Sorry svima :whistle:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
More Ivke rode, nedaj se.....Nama je Srbija do Tokija, tako da Ibar je cija reka  :yeswink: :yeswink:
Da se ne vracamo previse u davnu istoriju i razne drzave na Balkanu..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pazi gledajuci Cara Dusana sve je naše :) Drina je najvise srpska reka :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
postoji teorija da su nemci i jos mnogi drugi nastali od srba , tako da ispada da je dunav najveca srpska reka  :blush: . a ti ivke otvori racun za edukaciju , mada mislim da neces zaraditi ni za kafu  :D ipak je simpson covek enciklopedija  :yeswink:  :D

Vrh Dno